Gündem Yaraladığı adamın başında ölmesini bekledi

Yaraladığı adamın başında ölmesini bekledi

20.08.2008 - 10:04 | Son Güncellenme:

Alacaklı olduğu adamın üzerine ateş açtı daha sonra yaralının başında silahla ölmesini bekledi.

Yaraladığı adamın başında ölmesini bekledi

KASTAMONU şehir merkezi dün dehşet verici bir olaya sahne oldu. Önceki gün saat 17.00 sıralarında Deveciler- Safalan caddesi yol ayrımında meydana gelen olayda Şeker fabrikasında geçiçi işçi olarak çalışan Recai Kazancı (45), ağabeyi Ahmet ve işsiz olduğu ancak zaman zaman araba alım-satımı yaptığı öğrenilen Erol Karagözoğlu (40) bir otomobilde alkol aldıktan sonra tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışma büyümesi üzerine araçtan dışarıya çıkan şahıslar arasında kavga çıktı. İkili birbirini darp etmeye başladı. Bu sırada alacaklı olduğu iddia edilen Recai Kazancı, tabancayı çıkartıp Karagözoğlu'na ateş etmeye başladı.Bel ve ayaklarına 5 kurşun isabet eden Karagözoğlu yere yığıldı. Kazancı olay yerinden kaçmak yerine, elinde silah, kurşun yağmuruna tuttuğu adamın etrafında dolaşmaya başladı. Zaman zaman tabancasını yaralı adamın kafasına doğrultup, tehditler savurmaya devam etti. Kanlar içinde yerde yatan Erol Karagözoğlu 'Ölüyorum, ne olur ambulans çağırın, hemen gelsin' bağırırken saldırgan ise sakin bir halde polisin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen ekipler saldırganı ve ağabeyini gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yaralı halde çok kan kaybeden Erol Karagözoğlu, yaklaşık 15 dakika sonra gelen ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.