Gündem Yer: Üsküdar! Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var

Yer: Üsküdar! Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var

23.05.2024 - 21:42 | Son Güncellenme:

barışmak için bir kahvehanede bir araya gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişinin hayatını kaybettiği çatışmada 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

Olay, 20.10 sıralarında Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Özcan sokakta bulunan kafede meydana geldi. İddiaya göre, bir gün önce çocuklar arasında çıkan kavganın ardından aralarında oluşan husumeti sonlandırmak için iki aile kafede bir araya geldi. Görüşme sırasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Caddeye taşan çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yer: Üsküdar Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var

OLAY YERİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Polis, çatışmanın ardından cadde üzerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. İki ailenin olay yerine geldiği araçlar ise çekici ile otoparka çekildi. Polis ekipleri yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde de yoğun güvenlik önlemi aldı.

Yer: Üsküdar Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var

ÇATIŞMAYLA İLGİLİ VALİLİKTEN AÇIKLAMA

3 kişinin hayatını kaybettiği çatışma ile ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Haberin Devamı

Yer: Üsküdar Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var

Yazarlar