Gündem Yılbaşı çekilişi saat kaçta? Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi

Yılbaşı çekilişi saat kaçta? Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi

29.12.2018 - 11:03 | Son Güncellenme:

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Büyük ikramiyenin 70 milyon TL olarak açıklanmasının ardından biletlerde tükenmeye başladı. 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek Milli Piyango özel çekiliş sonuçlarını anlık olarak Milliyet.com.tr'de bulabileceksiniz.

Yılbaşı çekilişi saat kaçta Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi

Milli Piyango İdaresi tarafından her yıl yapılan Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. 31 Aralık Pazartesi akşamı yapılacak olan yılbaşı çekilişinde bilet sorgulama işlemlerinizi Milliyet.com.tr'den yapabileceksiniz.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyango'da büyük ikramiye 70 milyon TL. Büyük ikramiye çeyrek bilete çıkması halinde ikramiye dörde bölünecek. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları anbean Milliyet.com.tr'de olacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen yılbaşı çekilişi www.mpi.gov.tr adresinde canlı olarak izlenebilecek. Canlı yayında gerçekleştirilecek olan yılbaşı çekilişi 18.00 itibariyle başlayacak. Büyük ikramiyelerin çekilişi 23.00 itibariyle çekilmeye başlanacak. Amorti ve 70 milyonluk ikramiyenin çekilişinin ise 23.45'te yapılması bekleniyor.