Gündem Yüksek Sosyete 20. yeni bölümde Cansu Kerem aşkı sil baştan!

Yüksek Sosyete 20. yeni bölümde Cansu Kerem aşkı sil baştan!

10.11.2016 - 13:18 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüksek Sosyete'de Cansu ile Kerem arasındaki aşk tekrar alevleniyor. Yüksek Sosyete 20. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Star Tv'de...

Yüksek Sosyete 20. yeni bölümde Cansu Kerem aşkı sil baştan

Senaryosunu Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı Yüksek Sosyete 20. yeni bölümü için heyecan dorukta. Bi Yapım’ın iddialı dizisi Yüksek Sosyete 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Kerem, Cansu'ya evlenme teklifi yapıyor. Aldığı yüzükle evlilik yolunda ilk adımı atan ikili yeni bölümde nasıl bir maceraya atılacağı merak konusu oldu. Başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete 20. yeni bölümü ile 12 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star'da.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yüksek Sosyete dizisinde, Kerem'in uzun bir süredir acı çektirmeye çabaladığı Cansu, artık gereken dersleri almıştır. Kerem, emellerine ulaştığını fark ederek Cansu'yla aile olabilmenin ilk adımını atmaya karar vermiştir. Yaptığı evlenme teklifiyle yüzüğü Cansu'nun parmağına takan Kerem, artık işin aile boyutuna geçmesi konusunda Cansu'yla hemfikirdir. Diğer taraftan Ece ile Mert arasındaki aşk ilişkisi de temellenmeye başlamıştır. Her iki ilişkinin en büyük sorunu ise Süreyya ve Bedia'nın tepkileridir.

Kerem yelkenleri suya indirmeye başlamıştır. Cansu'ya methiyeler düzen Kerem, "Bir insan kaderinse günde üç kere çıkarmış karşına, ama ben kadere inanmam, biz seninle karşılaştık ama hep teğet geçtik birbirimizi, ne olur bizi hiçbir şey ayırmasın artık olur mu?" diyerek yüzüğü takar. Bu durumu annesine açıklayan Cansu, Kerem'e aşık olduğunu dile getirir. Süreyya ise Kerem'in anne babasının hizmetçi olması nedeniyle bu duruma karşı çıkar. Diğer taraftan Ece ile Mert'te evlilk konusunda kararlarını almışlardır. Fakat onları da Bedia tehlikesi beklemektedir. Metin'in ise Levent mücadelesi devam etmektedir. Levent'in Süreyya'ya olan ilgisini bir türlü ekarte edemeyen Metin için çanlar artık çalmaya başlamıştır.

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 19. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yüksek Sosyete 19. son bölümünde, Cansu zor bir kararın eşiğinde! Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz. Levent ve Metin'in arasında Süreyya için savaş başlamıştır.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Yüksek Sosyete'nin Kerem'i Engin Öztürk

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Üniversite eğitimi için geldiği Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde okudu.

Haberin Devamı

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'na girdi ve 2005 yılında mezun oldu. Askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığına karar verip, konservatuvara girdi.

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizinin 2012'de sona ermesiyle üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırdı.

Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde II. Selim rolünü üstlendi. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinde iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırdı.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü, Yüksek Sosyete'de Cansu'yu canlandırıyor....

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

Haberin Devamı

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri oynadı.

Yazarlar