Gündem Yüksek Sosyete 6. son bölümde neler yaşandı? - İzle

Yüksek Sosyete 6. son bölümde neler yaşandı? - İzle

29.07.2016 - 22:15 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Yüksek Sosyete 6. son bölümde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Dizide, Cansu, evi terk etti ve yeni bir hayata başladı. İşte Yüksek Sosyete 6. son bölümde yaşananlar...

Yüksek Sosyete 6. son bölümde neler yaşandı - İzle

Ekranların sevilen dizisi olan Yüksek Sosyete dün akşam yeni bölümü ile Star TV ekranındaydı. Merakla beklenen Yüksek Sosyete 6. yeni bölümde neler yaşandı? İşte Yüksek Sosyete dizisinde olup bitenler...Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engün Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi isimleri yer aldığı Yüksek Sosyete yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00' de Star TV ekranlarındaydı.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yüksek Sosyete’nin geçtiğimiz bölümünde Kerem Şirin’ den ayrılıp gerçekten hissettiği aşkı olan Cansu’ ya yakınlaşmıştı. Cansu ise Ece’ nin Kerem’ e olan aşkından dolayı Kerem’ i reddetmişti. Ancak Kerem Mert’ ten Cansu’ nun ondan neden uzaklaştığını öğrenmiş ve Cansu’ dan vazgeçmeyeceğini söylemişti. Cansu’ nun evi terk etti ve yeni bir hayata başladı ama yabancısı olduğu bu hayatta umduğunu bulabilecek mi? Yüksek Sosyete tüm merak edilenleriyle haberimizde...

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kerem ve Cansu göl evinde mahsur kalırlar. Bu uzun gece ikili arasında sürpriz yakınlaşmaların ve yüzleşmelerin gecesi olur. Olanları duyan Ece ise Mert'le baş başa kalır. Onun kırılan kalbini onarmaya çalışan Mert; kendine bile itiraf edemediği duygularıyla yüzleşir. Böylece; dörtlümüz arasındaki tüm dengeler değişir. Bu değişim; yeni itirafların da habercisidir. Diğer yandan Metin tarafından bir kez daha ihanete uğrayan Süreyya'nın yeni tanışacağı kişi hayatını tümden değiştirmek üzeredir.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE 6. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

NİHAT ALTINKAYA , YÜKSEK SOSYETE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNA DAHİL OLDU

Daha önce Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Binbir Gece, Yaprak Dökümü ve Kara Para Aşk gibi dizilerde rol alan Nihat Altınkaya, ‘Yüksek Sosyete’ye dahil oldu. Nihat Altınkaya 2012 yılında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da birinci olmuştu.

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete’nin en tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir hayat kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise varlıklı bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayallerini gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert’le bir aylığına yer değiştirmeyi kabul eder. Cansu ve Kerem’in yolları tam da bu anda kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini sakladığı bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.