Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel ile haftaya görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
Tıbbi cihazda hedef yüksek teknoloji
Tıbbi cihazda hedef yüksek teknoloji Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), yurt içinde tıbbi cihaz sektörünün mevcut durumunun röntgenini çekti. Gelişmekte olan ülkeler gibi düşük teknolojiden yüksek teknolojiye doğru yerli üretimin artması hedefi kaydedildi.
13.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
5.04.2024 Trabzonspor
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor!
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor! ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasını DHA görüntüledi.
16.03.2024 Haberler
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor!
Görüşmeler başladı: TSK'nın 'keskin gözü'ne talep yağıyor! ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasını DHA görüntüledi.
16.03.2024 Ekonomi
Sigara paketinde fiyatı yazacak
Sigara paketinde fiyatı yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek
İŞKUR'dan kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek İŞKUR, aktif işgücü programları ile nitelikli işgücünün yetiştirilmesine yönelik işyerlerine destek olmaya devam ediyor.
14.03.2024 Ekonomi
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı Kamu tarafından yapılacak konutların peyzaj tasarımlarında, depremzedelerde endişe ve gerginlik oluşturmayacak rahatlatıcı ve huzur verici açık yeşil alan düzenleme tekniklerine dikkat edilecek.
13.03.2024 Ekonomi
Hatalı saç ekimi düzeltilebilir mi?
Hatalı saç ekimi düzeltilebilir mi? Saç kaybı, fiziksel veya psikolojik açıdan olumsuz etkiye neden olabilir. Bu nedenle saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya kalan kişilerin en çok başvurduğu yöntem saç ekimi. Sonuç odaklı olan bu yöntem doğru uygulandığında hastaların hayatlarına özgüvenli devam etmelerine olanak sağlıyor.
24.02.2024 Pazar
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Galatasaray itirafı! 'Tarifi imkansız'
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Galatasaray itirafı! 'Tarifi imkansız' Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Sırp basınına konuştu. Tecrübeli on numara, Galatasaray ile aralarındaki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
23.02.2024 Fenerbahçe
İstanbul’da “kentsel dönüşüm” için 16 öneri
İstanbul’da “kentsel dönüşüm” için 16 öneri İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Kentsel dönüşüm sürecinde ‘müktesep hakların korunması’ talebi en başta geliyor” ifadesini kullandı.
15.02.2024 Ekonomi
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı TFF tarafından oluşturulan Stadyum ve Güvenlik Komitesi, sezon öncesinde statlara, "uygunluk belgesi" düzenliyor. Yıl içerisinde zaman zaman denetimler yaparak, uygun olmayanları düzenleme tamamlanıncaya kadar askıya alıyor.
11.02.2024 Süper Lig
Tıraşsız saç ekimi mümkün mü?
Tıraşsız saç ekimi mümkün mü? Saç ekiminde en çok tedirgin olunan konulardan biri saçların tamamen traş edilmesi. Estetik kaygıları olan kişiler bir süreliğine de olsa tamamen saçsız kalmak istemiyor ve bu sebeple saç ekiminden vazgeçebiliyor. Tıraşsız saç ekimi yöntemi bu estetik kaygının azaltılmasına yardımcı oluyor.
10.02.2024 Pazar
MEB, MESEM’ler için harekete geçti
MEB, MESEM’ler için harekete geçti İstanbul Esenyurt’ta demir-çelik fabrikasında staj yapan Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) öğrencisi Arda Tonbul, 9 Ocak’ta, dengesini kaybetmesi sonucu kafasını sac bükme makinesine sıkıştırmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
9.02.2024 Eğitim
Perdelerin makinede kırışmasını engelleyen tüyo! Ütülemeye gerek kalmıyor
Perdelerin makinede kırışmasını engelleyen tüyo! Ütülemeye gerek kalmıyor Evimizin tamamlayıcı eşyaları arasında yer alan perdelerin düzenli yıkanması gerekir. Makinede yıkanırken kırışması her ev hanımının canını sıkan bir durum. Ancak makinenin gözünü ekleyince kırışmasını engelliyor.
2.02.2024 Püf Noktası
Kirasını geciktirenlere kötü haber! Mahkemeden emsal tahliye kararı
Kirasını geciktirenlere kötü haber! Mahkemeden emsal tahliye kararı Ev sahibi ve kiracı uyuşmazlıklarına mahkemelerce yeni çözümler üretilmeye devam ediliyor. Son olarak bir dükkan sahibi kiracısının düzenli olarak kira ödememesinden dolayı icra takibi başlattı.
30.01.2024 Ekonomi
2,5 milyar liralık eşya ekonomiye kazandırıldı
2,5 milyar liralık eşya ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2023 yılında Gümrük ve Kaçakçılıkla Mücadele Mevzuatı kapsamında tasfiyelik hale gelen yaklaşık 2,5 milyar lira tutarındaki eşyayı, ihale yoluyla satıp, kamu bütçesine ve ülke ekonomisine kazandırdı.
22.01.2024 Ekonomi
Kayıtsız seralara düzenleme geliyor
Kayıtsız seralara düzenleme geliyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bilmediğiniz, ölçemediğiniz, analiz edemediğiniz bir şeyi yönetemezsiniz” diyerek, kayıtsız seraların kayıt altına alınması için düzenleme yapacaklarını söyledi.
21.01.2024 Ekonomi
Depremzede kadınlara 'EL ELE' istihdam
Depremzede kadınlara 'EL ELE' istihdam İnsani Gelişme Vakfı (İNGEV), Eleleyiz projesi ile NEET (ne eğitimde ne istihdamda olan) kadınların ekonomik olarak güçlenmesini hedefliyor. Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin’de başlayan proje, depremden etkilenin kadınların istihdamını artırmayı amaçlıyor. Proje kapsamında bugüne kadar 110 kadına kariyer mentorluğu sunuldu ve yüz kadına dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi ve ön muhasebe gibi birçok konuda mesleki eğitim verildi.
15.01.2024 Ekonomi
MUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI
MUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI MUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI İSTANBUL ULAŞIM HİZMETLERİ VE ARAÇ KİRALAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİMUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
13.01.2024 Resmi İlanlar
AYM Başkanı Arslan: AYM kararları tüm kurumları bağlar
AYM Başkanı Arslan: AYM kararları tüm kurumları bağlar Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, TİP Milletvekili Can Atalay için AYM’nin verdiği ‘hak ihlali’ kararlarına uyulmaması hakkında ilk kez konuştu.
13.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri