10 Tl

10 Tl

Son dakika 10 tl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 10 tl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 10 tl haber sayfamızda...

10 Tl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.942 10 tl haberi bulunmuştur.
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir Kayıp Korhan Berzeg’in kredi kartları ile ona ait olduğu düşünülen eşya ve kemik parçaları Gönen’deki evinden dört km uzaklıkta bulundu. Cesedin hayvanlar tarafından parçalanarak dere kenarına getirilmiş olabileceği, Berzeg’in bu alana inmesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.
25.04.2024 Gündem
Süper Loto’da 6 bilen talihli 29 milyon kazandı
Süper Loto’da 6 bilen talihli 29 milyon kazandı Süper Loto’da 26 Mart Salı günü gerçekleştirilen çekilişte, Milli Piyango Online üzerinden oynayarak 6 bilen bir kişi 29 milyon 652 bin 643 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 13, 18, 22, 27, 45, 48 sayılarına isabet etti.
28.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, benekli balon balığında destekleme fiyatının yüzde 100 artırılarak 12,5 TL'den 25 TL'ye, diğer balon balığı türlerinde de yüzde 400 artırılarak 2,5 TL'den 10 TL'ye çıkarıldığını belirtti. Yumaklı, "Sucul biyoçeşitliliğimizin ve su ürünleri kaynaklarımızın korunması amacıyla istilacı türlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Balon balığını avlayan balıkçılara tane başı destek ödemesi Resmi Gazete'de
Balon balığını avlayan balıkçılara tane başı destek ödemesi Resmi Gazete'de Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre balon balığını avlayan balıkçılara tane başı 25 TL, diğer türlerini avlayanlara da 10 TL destek ödemesi yapılacak.
11.03.2024 Gündem
1 Mart On Numara SONUÇLARI AÇIKLANDI! On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
1 Mart On Numara SONUÇLARI AÇIKLANDI! On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar... On Numara'da çekiliş yapıldı. Pazartesi ve Cuma günü olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen On Numara'da çekiliş saat 20.00'de gerçekleştiriliyor. 1 Mart On Numara çekilişinde büyük ikramiye 491 bin 746 TL!
1.03.2024 Ekonomi
GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI |⛽ Benzin ve Motorine indirim mi geldi, kaç TL indirim yapıldı? 22 Şubat Benzin-Motorin litre fiyatları...
GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI |⛽ Benzin ve Motorine indirim mi geldi, kaç TL indirim yapıldı? 22 Şubat Benzin-Motorin litre fiyatları... Benzin ve Motorine çifte indirim geldi. Akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artışların ardından bu kez peş peşe indirim haberleri geldi. Dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Benzin ve Motorine çifte indirim yapıldı. Motorine bir önceki gün gelen 1,21 TL'lik indirime ek olarak 1,10 TL daha indirim yapılırken Benzine ise 76 kuruşluk indirim yapıldı. Peki Benzin ve Motorin fiyatları kaç liraya geriledi? İşte 22 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Yemekhaneler zamlı açıldı
Yemekhaneler zamlı açıldı Üniversitelerin çoğunda ikinci dönem dün başladı.
20.02.2024 Eğitim
Kantinler alarm veriyor! Öğrencilerin yüzde 70'i aynı yanlışı yapıyor
Kantinler alarm veriyor! Öğrencilerin yüzde 70'i aynı yanlışı yapıyor Okul kantinlerinde katkı maddeli birçok ürünün satışı yapılıyor. Bu durumun obeziteye neden olduğunu belirten uzmanlar, denetimlerin artırılması gerektiğini kaydediyor.
7.02.2024 Gündem
En düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye çıktı: Banka promosyonlarına ek zam ayarı!
En düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye çıktı: Banka promosyonlarına ek zam ayarı! SSK ve Bağkur emeklilerinin emekli maaşının değişmesiyle birlikte banka promosyonları da değişiyor. Peki en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye çıkması banka promosyonlarını nasıl etkiledi? İşte detaylar...
20.01.2024 Ekonomi
Konut piyasasında dengeler değişiyor: İki bölgede kiralar geriledi! 5 bin TL’ye varan düşüş var
Konut piyasasında dengeler değişiyor: İki bölgede kiralar geriledi! 5 bin TL’ye varan düşüş var Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki düşüşün nedeni ne? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı cevapladı.
20.01.2024 Ekonomi
Adana'ya gezmeye gitti, para isteyen kişi tarafından bıçaklandı
Adana'ya gezmeye gitti, para isteyen kişi tarafından bıçaklandı Sakarya'dan ailesiyle birlikte Adana'ya gezmeye gelen bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan şahıs, kendisinden para isteyen kişinin 'Nerelisin?' diye sorduktan sonra parayı geri verdiği ve bıçakla saldırdığını ifade etti.
11.01.2024 Haberler
Adana'ya gezmeye gitti, para isteyen kişi tarafından bıçaklandı
Adana'ya gezmeye gitti, para isteyen kişi tarafından bıçaklandı Sakarya'dan ailesiyle birlikte Adana'ya gezmeye gelen bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan şahıs, kendisinden para isteyen kişinin 'Nerelisin?' diye sorduktan sonra parayı geri verdiği ve bıçakla saldırdığını ifade etti.
11.01.2024 Gündem
İşte 2024 penceresinden 'riskler ve fırsatlar'! 2024'ün 'ana teması' TL varlıklar olacak
İşte 2024 penceresinden 'riskler ve fırsatlar'! 2024'ün 'ana teması' TL varlıklar olacak 2024 yılı riskleri ve fırsatları ile birlikte geliyor. Küresel bazda yaşanacak seçimler, merkez bankalarının adımları jeopolitik gerilimler yatırımda yeni fırsat pencereleri açıyor. 2024 yılının en önemli yatırım teması ise Türk lirasının değer kazanma potansiyelini taşıması...
8.01.2024 Milliyet Executive
EFT Saatleri 2024: Bankalar Arası 7/24 EFT ve Havale Para Transferi Saat Kaça Kadar Yapılır? Bankaların EFT ve Havale Saatleri
EFT Saatleri 2024: Bankalar Arası 7/24 EFT ve Havale Para Transferi Saat Kaça Kadar Yapılır? Bankaların EFT ve Havale Saatleri EFT, Elektronik Fon Transferinin kısaltılmasına denir. Bankalar arası yapılan para gönderme işlemi EFT olarak adlandırılır. Hesaplar arası yapılan para transferine ise havale denir. Havalede başka bankaya para gönderme işlemi yapılmaz. EFT işlemi hafta içi yapılabilir ve ancak her bankanın EFT saatleri ile ücreti değişiklik gösterir. Hafta sonu ve resmi tatillerde EFT işlemi yapılmaz. EFT sadece bankaların faaliyette olduğu saatlerde yapılır. Ancak Merkez Bankası’nın 2021 yılı itibari ile hizmete soktuğu FAST işlemi ile 7/24 1000 TL’ye kadar EFT yapılabilir. Bankalar arası 7/24 EFT ve havale saat kaça kadar yapılır? diyorsanız “EFT Saatleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
ARAÇ MUAYENE ÜCRETİ 2024 | Araç muayene ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? Araç muayene gecikme ücreti ve yaptırmama cezası ne kadar?
ARAÇ MUAYENE ÜCRETİ 2024 | Araç muayene ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? Araç muayene gecikme ücreti ve yaptırmama cezası ne kadar? Araç muayene ücreti 2024 yılı fiyat listesi merak ediliyor. Yeni yılın ilk gününe girilmesiyle birlikte araç sahipleri belli zamanlarda yaptırılması zorunlu olan muayene ücretlerinin ne kadar olduğunu araştırmaya koyuldu. Yeni yılla birlikte araç muayene ücretlerine de zam geldi. Araç muayene fiyat listesinin yanı sıra araç muayene gecikme ücreti ve araç muayenesi yaptırmama cezası da artış gösterirdi. Peki, TÜVTÜRK araç muayene ücreti ne kadar oldu? 2024 güncel araç muayene gecikme ücreti ve yaptırmama cezası ne kadar? İşte TÜVTÜRK otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork araç muayene fiyat listesi haberimizde...
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Bahçede 1 TL'ye satılan mandalina markette 20 lira!
Bahçede 1 TL'ye satılan mandalina markette 20 lira! Adana'nın Kozan ilçesinde üreticiler, bahçede kilogramı 1 TL'ye satılan mandalinanın markette 20, bahçede kilogramı 3 TL'ye satılan portakalın markette 45 lira olduğunu söyledi.
2.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Haberler
Hamsinin fiyatı geriledi
Hamsinin fiyatı geriledi Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
Enflasyonu düşürecek adım: 200 bin TL cezası var! Kafe ve restoranlarda yeni dönem
Enflasyonu düşürecek adım: 200 bin TL cezası var! Kafe ve restoranlarda yeni dönem 1 Ocak itibarıyla lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara konulması zorunlu olacak. Peki bu karar enflasyonu nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
21.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

10 Tl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.