13 Nisan

13 Nisan

Son dakika 13 Nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 13 Nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 13 Nisan haber sayfamızda...

13 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.922 13 nisan haberi bulunmuştur.
Karnaval coşkusu milyonlara ulaştı
Karnaval coşkusu milyonlara ulaştı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen, bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı için gelen turistler Adana sokaklarını doldurdu.
22.04.2024 Kültür Sanat
Korkulan olmadı bölge nefes aldı
Korkulan olmadı bölge nefes aldı İsrail’in İran’a gerçekleştirdiği saldırının nispeten sınırlı kalması, Ortadoğu’da derin bir nefes alınmasını sağladı. İran’dan gelen açıklamalar ise İsrail’in saldırısını küçümser nitelikte.
21.04.2024 Dünya
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu
İran ve İsrail ordularını karşılaştırdılar! Dünyanın merak ettiği soruya ABD'li dergi noktayı koydu İran ve İsrail ordularının bütün özelliklerini karşılaştıran ABD merkezli Globalfire'ın analizi, iki ülkenin muhtemel bir savaşa girmesi durumundaki sonucu yansıtıyor.
19.04.2024 Dünya
‘Netanyahu bölgeyi savaşa sürüklüyor’
‘Netanyahu bölgeyi savaşa sürüklüyor’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırdı
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı yolcu rekoru kırdı Ramazan bayramı tatilini kapsayan 5-14 Nisan arasında havalimanlarında 6 milyon 852 bin 948 yolcuya hizmet verilirken, İstanbul Havalimanı’nda 14 Nisan günü 245 bin 995 yolcu sayısıyla 2024 yılında en yüksek rakama ulaşıldı.
17.04.2024 Ekonomi
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı İzmir’de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan’a kaçmak isteyen şahıs, Interpol’ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın sorusuna yanıt veren Aybaba, futbolculara sitemde bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda düşüş gösterdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı Amasya’da İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde bekletildikleri binanın pencerelerindeki demir korkuluğu söküp kaçan 25 Afganistan uyruklu kaçak göçmenden 24'ü yakalandı. İçişleri Bakanlığı, olay sonraıs soruşturma başlattı.
15.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan ayrılık iddiasına cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan ayrılık iddiasına cevap! Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Santos'un ayrılığı sonrası Feyyaz Uçar'ın veda kararı aldığı iddia edildi. Feyyaz Uçardan konuyla ilgili açıklama geldi.
15.04.2024 Beşiktaş
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız!
Savaşta son dakika... İsrail ve İran'dan peş peşe tehdit mesajları: Saldırı için hazırız! ABD ordusu İsrail'e doğru gelen kamikaze drone'ların yarıdan fazlasını düşürdüğünü resmen açıkladı, NBC'den 'İsrail her an İran'ı vurabilir' haberi geldi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır” açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Dünya
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşındayken yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
15.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

13 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.