2 Saat

2 Saat

Son dakika 2 saat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2 saat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2 saat haber sayfamızda...

2 Saat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115.791 2 saat haberi bulunmuştur.
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı Beyoğlu'nda, saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı
Saç-sakal tıraşı ücretini fazla bulun müşteri berbere kurşun yağdırdı Beyoğlu'nda, saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Maraton İzmir Avek, 38 ülkeden 600 seçkin atletin katılımıyla koşuldu.
22.04.2024 Ege
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı. İstanbul'da tamamlanacak turun ilk etabının kazananları sırasıyla Fabio Jakobsen, Sasha Weemaes ve Simon Dehairs oldu.
21.04.2024 Diğer
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor
138 yıllık demir yolu ulaşımı 2 yıl durduruluyor Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferleri 22 Nisan’dan itibaren 2 yıl süreyle durdurulacak.
20.04.2024 Ekonomi
İran-İsrail savaşı: Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı
İran-İsrail savaşı: Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı İran’ın hava sahasını tüm uçuşlara geçici olarak kapatmasından dolayı İstanbul-Tahran seferini yapan Meraj Airlines uçağı, Elazığ Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
19.04.2024 Gündem
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın
Erzurum'da şeker fabrikasında korkutan yangın Erzurum'da özel bir şirkete ait işçilerin kaldığı yatakhanenin çatısında yangın çıktı.
15.04.2024 Gündem
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı şubat ayında %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Uzmanpara
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Bayram tatili dönüşü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk
Bayram tatili dönüşü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşlar, tatilin sona ermesiyle dönüş yolculuğuna geçti. Kente dönen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.
14.04.2024 Haberler
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Siyasi partilerin yaptığı 22 itiraz karara bağlandı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Bursa'da seyir halindeki otomobil yandı
Bursa'da seyir halindeki otomobil yandı Bursa'da otoyolda seyir halindeki otomobil alev aldı.
11.04.2024 Gündem
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor?
Kahvenin hikayesi: Vücudumuza etkileri neler, bizi nasıl uyandırıyor? Kahve dünyanın dört bir yanında milyonlarca insanın günlük rutininin bir parçası. Farklı coğrafyalarda bu kadar çok kişinin vazgeçilmezi haline gelebilmiş az sayıda gıda vardır.
9.04.2024 Dünya
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’ Uzmanlar sosyal medyadaki olumsuz yorum ve linç kampanyalarının, ruh sağlığını bozabileceği uyarısında bulundu. Bu tür baskılar, kaygı bozukluğu ve depresyona yol açabiliyor.
9.04.2024 Gündem
Bayram temizliği feci sonla bitti! 2 çocuk annesi 6'ncı kattan düşerek öldü
Bayram temizliği feci sonla bitti! 2 çocuk annesi 6'ncı kattan düşerek öldü Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bayram temizliği yaparken 6’ncı kattan düşen 2 çocuk annesi Nurhan Doğan (62) hayatını kaybetti.
5.04.2024 Gündem
İstanbul'da yangın paniği! Kurtarma seferberliği
İstanbul'da yangın paniği! Kurtarma seferberliği İstanbul Beyoğlu'nda, 5 katlı binanın giriş katında çıkan yangın bitişiğindeki binalara sıçradı. Yoğun duman nedeniyle binalarda mahsur kalan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
5.04.2024 Gündem
Tatlıyı yemekten 2 saat sonra tüketin! Bayramı sağlıklı geçirmek mümkün
Tatlıyı yemekten 2 saat sonra tüketin! Bayramı sağlıklı geçirmek mümkün Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala hepimizi keyifli bir hazırlık telaşı sardı. Aile ve dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu özel günlerde birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar sofralarımızda yerlerini alacak. Bayramda çoğumuz özellikle tatlılardan oluşan lezzetli ikramlarda irademize sahip çıkmakta zorlanacağız kuşkusuz. Ancak dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Güler Aras, ramazan boyunca değişen beslenme alışkanlıklarının ardından bayramda midemize aniden yüklenmenin şişkinlik, mide bulantısı ve hazımsızlık gibi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekerek, bayramı sağlıklı geçirmek için dikkat edilmesi gereken 5 kuralı anlatarak, önemli uyarılarda bulundu.
5.04.2024 Sağlık
Seçim günü büyük şok: Aza listesinde Survivor yarışmacıları var
Seçim günü büyük şok: Aza listesinde Survivor yarışmacıları var Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının sahte olduğunu iddia ederek, Samsun İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. "Nurdan Kaçmaz"ın azaları içinde Survivor yarışmacılarının bazılarının isimlerinin olması dikkat çekti.
5.04.2024 Haberler
Aza listesinde ünlü isimler! Seçim günü ortaya çıktı, ortalık karıştı
Aza listesinde ünlü isimler! Seçim günü ortaya çıktı, ortalık karıştı Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının sahte olduğunu iddia ederek, Samsun İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. "Nurdan Kaçmaz"ın azaları içinde Survivor yarışmacılarının bazılarının isimlerinin olması dikkat çekti.
5.04.2024 Gündem
Penceredeki güneşten saatlerce bedava elektrik! 'Perdeyi kornişe, fişini prize takın'
Penceredeki güneşten saatlerce bedava elektrik! 'Perdeyi kornişe, fişini prize takın' Liseyi birincilikle bitiren Ahmet Fuat Yalçın, makine mühendisliği okuduktan sonra hemen yüksek lisans eğitimine başladı. İşte hayatını değiştiren gelişme tam da burada yaşandı. Tezini yenilenebilir enerji üzerine yapan genç adamın aklına, güneş panellerini perdeye dönüştürme fikri geldi. Her mekanda kullanılabilen, hiçbir yere başvuru yapmadan direkt kullanılabilen perde rahatlıkla 28 saat televizyon, 14 saat buzdolabı ve 2 saat fırın çalıştırabiliyor!
4.04.2024 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor AK Parti'nin itiraz başvurusu sonrası, Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı saat 11.00 itibarıyla başladı. AK Parti ve CHP'den 50'şer görevlinin takip ettiği sayım sırasında gerginlik de yaşanıyor.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2 Saat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.