Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi, ne zaman öldü?
Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi, ne zaman öldü? Sosyal medya gündemine oturan Neslican Tay, ölüm yıldönümünde büyük özlemle anılıyor. Herkesin içindeki başarma duygusunu açığa çıkaran Neslican Tay hakkında araştırmalar peş peşe geliyor. Yaptığı paylaşımlarla ve çektiği videolarla çok konuşulan Neslican Tay kimdir, Neslican Tay ne kanseriydi, ne zaman öldü?
19.09.2020 Gündem
Bomba iddia! O görüşmeye Pompeo da katıldı
Bomba iddia! O görüşmeye Pompeo da katıldı ABD Başkanı Donald Trump ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında temmuzda yapılan tartışmalı telefon görüşmesine, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da katıldığı iddia edildi.
30.09.2019 Dünya
Son dakika | Düğmeye basıldı! Köşeye sıkışan Trump 'yardım' istedi...
Son dakika | Düğmeye basıldı! Köşeye sıkışan Trump 'yardım' istedi... ABD Temsilciler Meclisinin Dış İlişkiler, İstihbarat ve Denetim komiteleri, ABD Başkanı Donald Trump'ın kişisel avukatı Rudy Giuliani'yi "Ukrayna görüşmesi" için ayrı ayrı ifadeye çağırdı.

Trump, kendisi hakkında azil soruşturması açılmasına neden olan telefon görüşmesini rapor eden muhbirin kimliğini bulmaya çalıştıklarını belirtti.

The New York Times gazetesi, Trump'ın Avustralya Başbakanı Scott Morrison ile son dönemde yaptığı bir telefon görüşmesinde, Rusya soruşturması konusunda yardım istediğini ileri sürdü.
30.09.2019 Dünya
ABD Kongresi Pompeo'yu ifadeye çağırdı
ABD Kongresi Pompeo'yu ifadeye çağırdı Demokratların kontrolündeki ABD Temsilciler Meclisi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna görüşmesine ilişkin gerekli belgeleri Meclise sunmaması sebebiyle Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'yu ifadeye çağırdı.
27.09.2019 Dünya
"Soruşturma Trump'a avatanaj sağlayacak"
"Soruşturma Trump'a avatanaj sağlayacak" ABD'lilerin birçoğu, Başkan Donald Trump hakkında açılan azil soruşturmasının "zamansız" olduğunu ve bu durumun Trump'a seçimlerde avantaj sağlayacağını düşünüyor.
27.09.2019 Dünya
Diyarbakır’da 3 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır’da 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır’ın Lice ve Hani ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede yapılan arama tarama faaliyetlerinde ise teröristlere ait 2 sığınak, çok sayıda mühimmat ile yaşam malzemeleri ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 202 bin 500 kök kenevir bitkisi, 569 kilo 900 gram esrar ile 20 kilo 100 gram skunk maddesi ele geçirildi.
26.09.2019 Haberler
Neslican Tay hakkında merak edilenler | Kaç yaşındaydı? Neslican Tay'ın hastalığı neydi?
Neslican Tay hakkında merak edilenler | Kaç yaşındaydı? Neslican Tay'ın hastalığı neydi? Uzun zamandır kanserle mücadele eden Neslican Tay dün akşam yaşamını yitirdi. Dördüncü kez tekrarlayan kanser nedeniyle hayata gözlerini yuman Neslicen Tay, Türkiye'yi yasa boğdu. Peki Neslican Tay kimdir? Neslican Tay kaç yaşındaydı? İşte Neslican Tay hakkında merak edilenler...
21.09.2019 Gündem
Vatandaşlar araştırıyor! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? ( Cumartesi, Pazar)
Vatandaşlar araştırıyor! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? ( Cumartesi, Pazar) Cuma, Cumartesi, Pazar günlerinin hava durumu tahminleri belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu bilgilerini resmi internet sayfası üzerinden yayınlayarak vatandaşların merakını giderdi. İşte hafta sonu hava durumu tahminleri...
20.09.2019 Gündem
Altın fiyatları için son güncel durum! Bugün altın ne kadar?
Altın fiyatları için son güncel durum! Bugün altın ne kadar? Haftanın son gününde altın fiyatları merak konusu oldu. 20 Eylül 2019 Cuma günü altın ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları için arayış hız kesmiyor. İşte altın fiyatlarında son güncel rakamlar...
20.09.2019 Ekonomi
Türkiye'nin Oscar adayı 'Bağlılık Aslı' vizyonda
Türkiye'nin Oscar adayı 'Bağlılık Aslı' vizyonda Kaplan Film ve Sinehane ortak yapımı olarak hayata geçirilen Aslı, Semih Kaplanoğlu’nun ‘Bağlılık Üçlemesi’nin ilk filmi. Başrollerinde Kübra Kip ve Ece Yüksel’in yer aldığı film, 20 Eylül’de bugün vizyona girdi.
20.09.2019 Cadde
Cuma namazı saati kaçta? Cuma namazı İstanbul
Cuma namazı saati kaçta? Cuma namazı İstanbul Cuma namazı kaçta kılınacak? Cuma namazı için camilere gidecek olan vatandaşlar cuma namazı saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki İstanbul'da cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte cuma namazı saati...
20.09.2019 Gündem
Cuma hutbesi 20 Eylül 2019 | Cuma hutbesi konusu
Cuma hutbesi 20 Eylül 2019 | Cuma hutbesi konusu Cuma hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. 20 Eylül Cuma günü camileri doldurup taşıracak olan binlerce müslüman cuma hurtbesinin konusunu merak ediyor. Peki cuma hutbesinin konusu nedir?
20.09.2019 Gündem
20 Eylül 'Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü' ilan edildi
20 Eylül 'Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü' ilan edildi Avrupa Kadın Kanserleri Hasta Dernekleri Birliği (ENGAGe) Eş Başkanları Esra Ürkmez ve Doç.Dr. Murat Gültekin'in girişimleri sonucunda, jinekolojik kanserlere dikkati çekmek amacıyla 20 Eylül Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü (World Go Day) ilan edildi
20.09.2019 Kadın Sağlığı
Beşiktaş - Başakşehir maçının hakemi Suat Arslanboğa
Beşiktaş - Başakşehir maçının hakemi Suat Arslanboğa Süper Lig'in 5. haftasında yapılacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçını Suat Arslanboğa yönetecek
30.06.2020 Beşiktaş
Konyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları
Konyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları Konyasporlu futbolcu Farouk Miya, Süper Lig'in 5. haftasında 20 Eylül Cuma günü Göztepe'ye konuk olacakları müsabakaya ilişkin, zorlu bir maç olacağına inandıkların ancak amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.
17.09.2019 Futbol
Konyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları
Konyaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları Konyasporlu futbolcu Farouk Miya, Süper Lig'in 5. haftasında 20 Eylül Cuma günü Göztepe'ye konuk olacakları müsabakaya ilişkin, zorlu bir maç olacağına inandıkların ancak amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Göztepe'de Konyaspor maçı hazırlıkları
Göztepe'de Konyaspor maçı hazırlıkları Süper Lig'in 5. haftasında 20 Eylül Cuma günü Konyaspor'u konuk edecek Göztepe, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.
30.06.2020 Göztepe
Göztepe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Göztepe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı Süper Lig'de 20 Eylül Cuma günü Konyaspor'u konuk edecek Göztepe, müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
30.06.2020 Göztepe
Konyaspor'da Göztepe mesaisi
Konyaspor'da Göztepe mesaisi Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında 20 Eylül Cuma günü Göztepe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
23.07.2020 Konyaspor
‘Engelsiz ilçe olma yolunda ilerliyoruz’
‘Engelsiz ilçe olma yolunda ilerliyoruz’ Engelli vatandaşların mesleki eğitim aldığı Engelsiz Yaşam Akademisi’ne kayıtlar başladı.
16.09.2019 Ege
O il için çok kritik uyarı!
O il için çok kritik uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre; önümüzdeki hafta Çanakkale'nin iç kesimlerinde yağmur yağması bekleniyor.
15.09.2019 Gündem
‘Arka Sokaklar’ zirvede başladı
‘Arka Sokaklar’ zirvede başladı Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi ‘Arka Sokaklar’, 14’üncü sezonuna önceki akşam ‘Merhaba’ dedi.
15.09.2019 Cadde
Hercai ne zaman başlayacak?
Hercai ne zaman başlayacak? Cuma günleri ekrana gelen Hercai dizisi 31 Mayıs'ta sezon finali yaptı. Yeni sezon ise takipçiler tarafından heyecanla bekleniyor. Diziseverler "Hercai bu akşam var mı?" sorusuna cevap arıyor. İşte detaylar...
14.09.2019 Gündem
'Arka Sokaklar' zirvede başladı
'Arka Sokaklar' zirvede başladı Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisi, 14’üncü sezonuna önceki akşam 'merhaba' dedi. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı fenomen dizi, günün en çok izlenen programı oldu.
14.09.2019 Cadde
Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız
Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız Bu hafta Merkür ve Venüs Terazi burcuna ilerleyerek dikkatlerimizi ilişkilere ve bu alandaki beklentilerimize odaklıyor.
13.09.2019 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri