Son dakika || 20 Kasım koronavirüs tablosu (korona vaka sayısı ve ölü sayısı): Türkiye korona tablosu son durumu nedir?
Son dakika || 20 Kasım koronavirüs tablosu (korona vaka sayısı ve ölü sayısı): Türkiye korona tablosu son durumu nedir? Koronavirüs tablosu son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Korona tablosu günlük olarak Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Korona vaka sayısı, ölü sayısı, iyileşen sayısı ve test sayısı korona tablosunda yer alıyor. Peki Türkiye 20 Kasım koronavirüs tablosunda vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?
20.11.2021 Gündem
20 Kasım koronavirüs tablosu bugünkü son durum (vaka sayısı ve ölü sayısı)! Türkiye'de koronavirüs tablosu son durumu nedir, vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?
20 Kasım koronavirüs tablosu bugünkü son durum (vaka sayısı ve ölü sayısı)! Türkiye'de koronavirüs tablosu son durumu nedir, vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu? Koronavirüs tablosundaki detaylar günlük olarak vatandaşlarla paylaşılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayısı ve diğer detayları günlük olarak açıklıyor. Bugünkü koronavirüs tablosundaki son durum merak ediliyor. Peki 20 Kasım Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?
20.11.2020 Gündem