24 Temmuz

24 Temmuz

Son dakika 24 temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 24 temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 24 temmuz haber sayfamızda...

24 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.151 24 temmuz haberi bulunmuştur.
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Patriotları çekmeyen İspanya! Örnek müttefik
Patriotları çekmeyen İspanya! Örnek müttefik İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares, önceki gün Ankara’ya resmi ziyarette bulundu.
22.03.2024 Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 PembeNar
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasularındaki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
11 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanların neredeyse hepsi burçlara karşı son derece ilgilidir. Çünkü her insanın sahip olduğu bir burç bulunmaktadır. Bu yüzden burçlara karşı ilgi duyulması son derece normal bir durum olarak görülmektedir. Sizler için 11 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nelerdir? Tüm detayları ile derledik.
9.01.2024 Astroloji
26 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
26 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Geçmişten günümüze pek çok kişi astrolojiye ilgi duymuştur. Özellikle burç yorumları her zaman dikkat çekmiştir. 26 Temmuz hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
16 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Dünya üzerinde varlık gösteren toplam 12 tane burç vardır burçlar Aslan balık kova gibi farklı isimlere sahip olmaktadırlar. Kimisinin bir hayvan kimisinin ismi ise bir malzeme olabilmektedir. Bunların yanı sıra yalnızca aya göre değil ay ve gün birlikte olarak 1 burcu temsil eder. Bugünlerin içerisinde 16 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri yükseleni ve burç yorumu nasıl olmaktadır? Sizler için bu soruların cevaplarını ve bu sorularla ilgili bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
9.01.2024 Astroloji
28 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
28 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar insan karakterlerinde oldukça büyük etkiye sahiptir. Burçlar tarihlere göre değişmektedir. İnsanlar tanıştıkları kişilerin burçlarına dikkat etmektedir bunun nedeni kendi burçlarıyla uyum içinde olup olmadığını anlamaktır. 28 Temmuz hangi burçtur? 28 Temmuz tarihinin yükseleni nedir? 28 Temmuz tarihli burcun özellikleri nedir? Sizler için 28 Temmuz tarihinin burcuyla ilgili merak edilenlerini derledik.
9.01.2024 Astroloji
24 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
24 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Günümüzde astrolojiye olan ilgi her geçen artıyor. Günlük burç yorumları ise mütemadiyen takip ediliyor. Özellikle burcunu öğrenmek isteyen kişiler doğum tarihlerine bakıyorlar. 24 Temmuz hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.01.2024 Astroloji
27 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
27 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar insanların doğdukları günde güneşin bulunduğu açıya göre şekillenmektedir. Burçlar insanların karakterine etki etmektedir. Sadece burçlar değil yükselen burcu da etkilidir. 27 Temmuz hangi burçtur? 27 Temmuz gününün yükseleni nedir? 27 Temmuz da yer alan burcun özellikleri nedir? Sizler için 27 Temmuz burcu ile ilgili merak edilenleri derledik.
4.01.2024 Astroloji
İsrail'de büyük protestolara neden olmuştu! İptal kararı çıktı
İsrail'de büyük protestolara neden olmuştu! İptal kararı çıktı İsrail’de Yüksek Mahkeme heyeti, mahkemenin tutarsız bulduğu hükümet kararlarını engelleme yetkisini sınırlandıran tartışmalı yargı reformunun ilk kısmını oluşturan yasayı 7’ye karşı 8 oyla iptal etti.
1.01.2024 Dünya
Çiziyorsak sebebi var
Çiziyorsak sebebi var İstanbul Comics and Art Festival’den “Çizgi Roman ile Belçika Turu” sergisine ve İzmir Uluslararası Mizah Festivali’ne İstanbul ve İzmirliler yılın son ayını çizgilerin evreninde geçirecek.
9.12.2023 Pazar
'İsrail'de nükleer silah, Filistin'de sapan taşı var'
'İsrail'de nükleer silah, Filistin'de sapan taşı var' TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Bu, bir katliam. İsrail katliamı. Gazze katliamı. İsrail soykırımı, Gazze soykırımı. Bu bir alçaklık, namussuzluk. Bu, insan dışı bir şey. Burada savaş yok. Savaş 2 ordu arasında olur. En son ortaya nükleer silah da çıktı. Karşıda ne var? Sapan taşı var" dedi.
3.12.2023 Gündem
MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu
MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, Türkiye'nin almayı planladığı 40 Eurofighter savaş uçağına ilişkin bilgi verildi.
23.11.2023 Haberler
Son dakika! MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu
Son dakika! MSB kaynaklarından Eurofighter açıklaması: En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, Türkiye'nin almayı planladığı 40 Eurofighter savaş uçağına ilişkin bilgi verildi.
23.11.2023 Gündem
Bakan Güler'den kaçak göçmen açıklaması: Görüntüler asla gerçek değil
Bakan Güler'den kaçak göçmen açıklaması: Görüntüler asla gerçek değil Kaçak göçmenlere ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Sosyal medya platformlarında servis edilen görüntüler asla gerçek olmayıp başka ülke sınırlarından çekilen görüntüleri ihtiva etmek bunlar ak gezen olarak servis edilmekte ve maalesef çeşitli maksatlarla kullanılmaktadır." dedi.
16.11.2023 Gündem
Levent Kalkan, Fenerbahçe'ye yıldız oyuncuyu önerdi: Hem 6 numara hem stoper
Levent Kalkan, Fenerbahçe'ye yıldız oyuncuyu önerdi: Hem 6 numara hem stoper Süper Lig'de Galatasaray'la şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de son dönemde savunmada yaşanan talihsizlikler dikkat çekiyor. Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan, bu haftaki köşesinde sarı-lacivertli takıma yıldız futbolcuyu önerdi. İşte o yazı...
15.11.2023 Fenerbahçe
MSB'den Gazze açıklaması: Ciddi endişe kaynağı
MSB'den Gazze açıklaması: Ciddi endişe kaynağı Milli Savunma Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik düzenlediği saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, "Çağrımız, acil ihtiyaçları karşılamak için, ihtiyaç maddelerinin girişine ve yaralıların çıkışına tahditsiz izin verilmesidir" açıklamasında bulundu.
9.11.2023 Haberler
'Bu fiyata bu ev kaçmaz' diye satın almak istedi: Kendi parasıyla rezil oldu
'Bu fiyata bu ev kaçmaz' diye satın almak istedi: Kendi parasıyla rezil oldu Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası memleketi Konya'ya tayini çıkan askeri personel N.Y., satın almak istediği daire için görüştüğü ve kendisini emlakçı olarak gösteren kişilere 250 bin lira kapora bıraktı. Kapora sonrası konut kredisi için bankaya giderek müracaatta bulnan N.Y., gelen cevapla şaşkına döndü.
9.11.2023 Haberler
MSB'den Gazze açıklaması: Ciddi endişe kaynağı
MSB'den Gazze açıklaması: Ciddi endişe kaynağı Milli Savunma Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik düzenlediği saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, "Çağrımız, acil ihtiyaçları karşılamak için, ihtiyaç maddelerinin girişine ve yaralıların çıkışına tahditsiz izin verilmesidir" açıklamasında bulundu.
9.11.2023 Gündem
'Bu fiyata bu ev kaçmaz' diye satın almak istedi: Kendi parasıyla rezil oldu
'Bu fiyata bu ev kaçmaz' diye satın almak istedi: Kendi parasıyla rezil oldu Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası memleketi Konya'ya tayini çıkan askeri personel N.Y., satın almak istediği daire için görüştüğü ve kendisini emlakçı olarak gösteren kişilere 250 bin lira kapora bıraktı. Kapora sonrası konut kredisi için bankaya giderek müracaatta bulnan N.Y., gelen cevapla şaşkına döndü.
9.11.2023 Gündem
Kaybederken kazananlar: Carl 'Luz' Long ve Dorando Pietri!
Kaybederken kazananlar: Carl 'Luz' Long ve Dorando Pietri! Atletizm tarihine geçen öyle isimler var ki, şampiyon olamasa bile bugün hala hatırlanırlar. İşte Alman Carl “Luz” Long, işte İtalyan Dorando Pietri... İkisi de yaptıkları ve yaşadıklarıyla, spor tarihinin tozlu raflarında pırıl pırıl parlamakta.
5.11.2023 Diğer
Bakan Işıkhan'dan emeklilere prim ödemesi açıklaması
Bakan Işıkhan'dan emeklilere prim ödemesi açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "12.2 milyon çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ödenecek. Yakın zamanda sosyal iyileştirmeleri gerçekleştireceğiz." dedi.
2.11.2023 Ekonomi
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit bölgesinde, çok sayıda odası bulunan, odalar dahil derinliği 1 kilometre olan, bir mağara tespit edildiği açıklandı. Öte yandan Gazze'ye yönelik yardım çalışmalarına ilişkin bilgiler de aktarıldı.
2.11.2023 Haberler
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi
'Gri Liste'deki PKK'lı terörist kaçamadı! Bir kilometrelik mağaraya girildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit bölgesinde, çok sayıda odası bulunan, odalar dahil derinliği 1 kilometre olan, bir mağara tespit edildiği açıklandı. Öte yandan Gazze'ye yönelik yardım çalışmalarına ilişkin bilgiler de aktarıldı.
2.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

24 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.