25 Bin Tl

25 Bin Tl

Son dakika 25 bin tl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 25 bin tl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 25 bin tl haber sayfamızda...

25 Bin Tl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.858 25 bin tl haberi bulunmuştur.
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti
25 bin TL’lik saç bakımı yaptırıp elini kollunu sallayarak gitti Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadının, aynı yöntemle başka işletmelerde de bakım yaptırdığı ortaya çıktı.
17.04.2024 Haberler
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı
7 saat bakım yaptırdı, üstüne bir de yemek yedi! 25 bin TL’yi ödemeden kaçtı Denizli’de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Çantasını da bırakıp giden ve bir daha dönmeyen kadınla ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Cem Davran'ın sunduğu 'Çarkıfelek' programına konuk oldu. Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.
15.04.2024 Cadde
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Haberler
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı
İftar saati gelen mesajı okudu, umursamadı! Pahalıya patladı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Gündem
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı Kamu bankalarında promosyon tutarları güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarında promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin TL arasına çıkarıldığını duyurdu. Bankalarda zamlı promosyonlar için başvuru süreci bugün başlıyor.
25.03.2024 Ekonomi
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Şimdi istiyoruz ki Ankara'daki bütün belediyeleri kazanalım
Mansur Yavaş: Şimdi istiyoruz ki Ankara'daki bütün belediyeleri kazanalım Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Şimdi istiyoruz ki Ankara'daki bütün belediyeleri kazanalım. Belediye Meclisi'mizdeki engeller kalksın, doya doya bütün Ankara'ya hizmet edelim istiyoruz" dedi.
25.02.2024 Gündem
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren trafik sigortalarında fiyat artışları ocak ayı itibarıyla başladı. Fiyat belirlemede mayıs ayından itibaren ise yeni bir düzenlemeye gidildi. Peki şu anda en düşük ve en yüksek tutarlar ne kadar oldu? Konuyla ilgili uzman isim dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.02.2024 Ekonomi
Azra'yı hayattan koparan katilin avukatı 'dolandırıcı' çıktı
Azra'yı hayattan koparan katilin avukatı 'dolandırıcı' çıktı Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran ve gönderildiği cezaevinde ölen Mustafa Murat Ayhan'ın avukatı Mehmet Ali Başaslan, 'dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklandı. Avukat Başaslan’ın, dosyaya bakan hakim ve savcılarla görüşüp, erken tahliyesini sağlayabileceği yönünde tutuklu yakınından 495 bin TL aldığı ileri sürüldü.
21.02.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat! İşte masadaki 'kısıtlama' seçenekleri
Kredi kartı kullananlar dikkat! İşte masadaki 'kısıtlama' seçenekleri Sabit dar ve sabit orta gelirli vatandaşların son dönemde yoğun olarak kullandığı kredi kartlarına ilişkin bir sınırlama getirileceği piyasada tarafından konuşuluyor. Konuyla ilgili son açıklamayı geçtiğimiz haftalarda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan yaptı.
21.02.2024 Ekonomi
Geleceğin sinemacıları aranıyor
Geleceğin sinemacıları aranıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile TÜRSAK iş birliğinde düzenlenen Geleceğin Sinemacıları yarışmasına başvurular başladı.
19.02.2024 Kültür Sanat
Polis müşteri gibi anlaştı! Tekirdağ'da fuhuş operasyonu
Polis müşteri gibi anlaştı! Tekirdağ'da fuhuş operasyonu Tekirdağ'da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasında, yabancı uyruklu kadınların çalışma vaadiyle ilçeye getirilip, zorla fuhşa zorlandığını belirlendi.
15.02.2024 Gündem
Kredi kartına yeni tedbirler! Ekstreye ekstra takip...
Kredi kartına yeni tedbirler! Ekstreye ekstra takip... Bankalar müşterilerini, altın, döviz, kripto para alanların kredi kartının kapanabileceği yönünde uyardı. Vadesi gelmemiş kredilerin kapatılması, “makul gerekçesi olmayan transferler” de kartların kullanıma kapatılmasına yol açabilir.
30.01.2024 Ekonomi
‘En düşük emekli maaşı 25 bin TL olmalı’
‘En düşük emekli maaşı 25 bin TL olmalı’ CHP lideri Özgür Özel, dün toplu açılış ve temel atma töreni için memleketi Manisa’yı ziyaret etti.
13.01.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Emeklinin de emekçinin de hakkını savunmaya devam edeceğiz
CHP lideri Özel: Emeklinin de emekçinin de hakkını savunmaya devam edeceğiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı kapsamında Turgutlu'nun ardından Akhisar ilçesine geçti. Özel, burada Akhisar Belediyesi Cumartesi Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Törene Özel'in yanı sıra Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, ilçe belediye başkanları ve partililer de yer aldı.
12.01.2024 Gündem
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu?
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu? Sürücü belgesi veya ehliyet karayolunda motorlu veya motorsuz taşıtların kişiler tarafından kullanabilmesine olanak sağlayan resmi belgedir. Ehliyet fiyatları yıllara göre değişiklik gösterir. Kimlik işlevi görebilen ehliyetler sınıflarına göre ayrılır. Günümüzde kullanılan otomobiller için B sınıfı ehliyet geçerlidir. Ehliyet alınabilmesi sürücü kursuna gidilerek belge alınmalıdır. 2024 yılında ehliyet fiyatları, sürücü kursu fiyatları, sürücü belgesi harç ve sınav ücretleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
‘Asgari ücret 25 bin lira olsun, her ay belirlensin’
‘Asgari ücret 25 bin lira olsun, her ay belirlensin’ HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, grup toplantısında, asgari ücretin yoksulluk sınırının yarısı olacak şekilde 25 bin TL olarak belirlenip, her ay da yoksulluk sınırına göre güncellenmesi gerektiğini söyledi.
29.11.2023 Gündem
Büyükşehirlerde göç hareketliliği! Nedeni belli oldu: İşte en çok taşınan ilçeler
Büyükşehirlerde göç hareketliliği! Nedeni belli oldu: İşte en çok taşınan ilçeler Büyükşehirlerde yaşanan göç hareketliliği 2 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Peki vatandaşlar neden büyükşehirlerden göç ediyor? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı merak edilenleri anlattı.
9.11.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinin ailesi ile aynı evde yaşaması boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinin ailesi ile aynı evde yaşaması boşanma sebebi sayıldı Yargıtay, boşanma davaları ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Erkek eşin bağımsız konut sağlamaması ve kadın eşi ailesinin yanına bırakması eylemleri kadının kişilik haklarına saldırı teşkil etmez" dedi.
15.10.2023 Gündem
Evliliklerinde altı yılı geride bıraktılar! 'Her zaman gerçek aşkı bulmak için dua ettim'
Evliliklerinde altı yılı geride bıraktılar! 'Her zaman gerçek aşkı bulmak için dua ettim' Arabesk müziğin dikkat çeken isimlerinden Ferman Toprak (48), eşi Hilal Öztürk ile evliliklerinin altıncı yılını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Toprak'ın duygusal mesajı, takipçilerinden büyük ilgi gördü.
14.10.2023 Cadde
Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 133'lük zamda anlaştılar
Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 133'lük zamda anlaştılar Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk zorunluluğu geçtiğimiz ay yürürlüğe girmişti. Taraflar artık dava açmadan önce arabulucuya gitmek zorunda. Bir ev sahibi ile kiracı yüzde 133'lük zamda anlaştılar. Nasıl mı? İşte detaylar...
11.10.2023 Ekonomi
Eğitimde yeni trend ‘açık’ özel lise! Beş taksitle lise diploması
Eğitimde yeni trend ‘açık’ özel lise! Beş taksitle lise diploması Açık liselere geçişin zorlaştırılması üzerine, okul yerine kursa gitmek isteyen 12. sınıf öğrencilerinin tercihi, devamsızlık yapmalarına göz yumarak yüksek not vadeden özel okullar oluyor. Bu okullara hiç gitmeden 25 bin TL’ye diploma satın almak mümkün.
9.10.2023 Eğitim
Fiyatlardaki denge değişti! İşte en düşük ve en yüksek kasko bedeli
Fiyatlardaki denge değişti! İşte en düşük ve en yüksek kasko bedeli Araç parçalarının çok fazla yükselmesi vatandaşı kaskoya ilgisini son dönemde daha da artırdı. Peki piyasada fiyatlar nasıl? İşte detaylar...
7.10.2023 Ekonomi
Üniversite öğrencilerine ‘Altın Yumurta’ çağrısı
Üniversite öğrencilerine ‘Altın Yumurta’ çağrısı Takasbank, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ve Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) iş birliğinde üniversite öğrencilerine yönelik bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek ‘Altın Yumurta Üniversiteli Fon Sepetim Yarışması’nın başvuruları 18 Eylül’de başlıyor.
12.09.2023 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

25 Bin Tl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.