25 Kasım

25 Kasım

Son dakika 25 kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 25 kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 25 kasım haber sayfamızda...

25 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.947 25 kasım haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
Milliyet’e iki gazetecilik ödülü
Milliyet’e iki gazetecilik ödülü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri”ni kazananlar açıklandı.
21.03.2024 Gündem
Yerli güneş paneli üreticisine koruma
Yerli güneş paneli üreticisine koruma Çin’in ardından Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatına da damping önlemi geldi. Karara göre, söz konusu 5 ülkeden güneş paneli ithalatında metrekare başına 25 dolar teminat alınacak.
20.03.2024 Ekonomi
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz
Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütlerine büyük darbeler vuruyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Geçmişte yürütülen 'sınırlı hedefli' ve 'süreli' operasyonların yerine bugün terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi ile 'sürekli' ve 'kapsamlı' operasyonlar gerçekleştirerek teröre büyük darbeler vuruyoruz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Cinayet davasında kızı ölen anneden tanığa tepki! 'Yalan söylüyor'
Cinayet davasında kızı ölen anneden tanığa tepki! 'Yalan söylüyor' İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşadığı Özlem Eryakşi'yi (37) öldürmekle suçlanan Cemal Kusuvoğlu'nun ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tanık olarak dinlenen kuaför F.Ş., “Kendisini, en son olaydan 3 gün önce görmüştüm. Çok mutluydular" dedi. Sanığa ve tanık F.Ş.'ye tepki gösterip, “Yalan söylüyor” diyen Eryakşi'nin annesi Necla Duru, mahkeme salondan çıkarıldı.
11.03.2024 Gündem
‘DEM krizi’ne çifte taahhütlü çözüm
‘DEM krizi’ne çifte taahhütlü çözüm Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın DEM çıkışı sonrası büyük kriz yaşanan CHP’de bin 142 belediye başkan adayına imzalamaları için “Halkçı Belediyecilik” ve “Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi” adıyla iki ayrı taahhütname gönderildi...
9.03.2024 Gündem
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU TARİHLERİ: 2024 kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitiyor?
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU TARİHLERİ: 2024 kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitiyor? Ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu, İstanbul için 25 Kasım'da, Türkiye genelinde ise 1 Aralık'ta başlamıştı. Zorunlu olduğu halde araçlarına kış lastiği taktırmayanlar ise cezai işlemle karşı karşıya kalıyor. Kış lastiği taktırmama cezası, Hazine ve Maliye Bakanlığınca yeniden değerleme oranı çerçevesinde güncelleniyor. Peki, kış lastiği takma zorunluluğu ne zaman bitiyor?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
Kadın çiftçi kabusu yaşıyor! Seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı, defalarca darp edildi
Kadın çiftçi kabusu yaşıyor! Seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı, defalarca darp edildi Adana’da kadın çiftçi, kendisinden haraç isteyen mafya yüzünden ekim yapamadığını, haraç vermediği için avukatıyla birlikte seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradığını, defalarca da darp edildiğini öne sürdü.
26.02.2024 Haberler
Kadın çiftçi kabusu yaşıyor! Seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı, defalarca darp edildi
Kadın çiftçi kabusu yaşıyor! Seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı, defalarca darp edildi Adana’da kadın çiftçi, kendisinden haraç isteyen mafya yüzünden ekim yapamadığını, haraç vermediği için avukatıyla birlikte seyir halindeyken  silahlı saldırıya uğradığını, defalarca da darp edildiğini öne sürdü.
26.02.2024 Gündem
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu
SON DAKİKA | Şenol Güneş'in çalıştırmak istediği milli takım ortaya çıktı! Devlet ajansı duyurdu Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetiminin kötü gidişin ardından 6 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı deneyimli teknik adamın çalıştırmak istediği takım belli oldu. Ülkenin devlet ajansı flaş gelişmeyi duyurdu.
21.02.2024 Dünyadan Futbol
Icardi'nin hareketi gündem oldu! Taraftar çağırdı ama...
Icardi'nin hareketi gündem oldu! Taraftar çağırdı ama... Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Icardi'nin son dakika golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Icardi'nin maç sonu hareketi sosyal medyada gündem dolu.
16.02.2024 Galatasaray
Restorasyondaki Selimiye Camisi'nde son durum
Restorasyondaki Selimiye Camisi'nde son durum Türk- İslam mimarisinin zirve eserlerinden, Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin 594 penceresi, restorasyon kapsamında yenilendi.
24.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla G.A.’yı kandıran okul müdürlerinin tahliyesine itiraz
'MİT'e alacağız' yalanıyla G.A.’yı kandıran okul müdürlerinin tahliyesine itiraz Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı! 'Şehir değiştirmek zorunda kaldı'
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı! 'Şehir değiştirmek zorunda kaldı' Konya’da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı" dedi.
9.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda cezalar belli oldu
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda cezalar belli oldu Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada karar çıktı.
8.01.2024 Gündem
25 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
25 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu 25 Kasım tarihi burç yorumcuları için önemli bir tarih olarak kabul ediliyor. Onlara göre bu tarihte doğan kişilerin ilginç bir yaşam şekli var. Bu yaşam şekillerini değiştirmekten hoşlanmazlar. Bu da 25 Kasım tarihinin hangi burç olduğu sorusunu ortaya çıkarıyor. 25 Kasım tarihinin hangi burca dahil olduğunu ve bu burcun hangi özellikleri barındırdığını sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
Yenilemek için son iki gün! Ücretler değişiyor, kimlik, sürücü belgesi, pasaportlar...
Yenilemek için son iki gün! Ücretler değişiyor, kimlik, sürücü belgesi, pasaportlar... 2024 yılına sayılı günler kala kimlik, sürücü belgesi ve pasaportlar yenileniyor. Söz konusu belgelerin yenileme ücretlerinin yeniden değerleme oranında yükselmesi bekleniyor.
28.12.2023 Ekonomi
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi
'Cumhuriyete Doğru' oyunu İstanbul’da sergilendi Cumhuriyet'in100. Yılı etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyunu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla İstanbul’da izleyicilerle buluştu. Bakan Tekin, “Yaklaşık 3 yıldır hayalimizde olan, uygulamaya çalıştığımız bir projeydi. Volkan ve Bora dostlarım hayata geçirmemize vesile oldular. Sahnede bize performanslarıyla destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
19.12.2023 Gündem
Ağabeyini kendi kılıcı ve paltosuyla uğurladı
Ağabeyini kendi kılıcı ve paltosuyla uğurladı Pençe-Kilit şehidi Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Ankara’da gözyaşları ve dualar arasında vatan toprağına emanet edildi.
14.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim.... Şehit annesinden Özgür Özel'e tepki
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim.... Şehit annesinden Özgür Özel'e tepki Şırnak'ta görevli Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, dün Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit teğmen için memleketi Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
13.12.2023 Haberler
Şehit annesinden cenazede Özgür Özel'e tepki... Şehidin acı mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim
Şehit annesinden cenazede Özgür Özel'e tepki... Şehidin acı mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim Şırnak'ta görevli Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, dün Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit teğmen için memleketi Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
13.12.2023 Gündem
İstanbul’da dehşet! 6 yaşındaki çocuk yoğun bakımda
İstanbul’da dehşet! 6 yaşındaki çocuk yoğun bakımda Kağıthane Seyrantepe’de evinin önünde scooter ile yokuş aşağıya kayan çocuk, otomobilin altında kalarak ağır şekilde yaralandı. Dehşet anları kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan çocuğun 3 haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
13.12.2023 Haberler
İstanbul’da dehşet! 6 yaşındaki çocuk yoğun bakımda
İstanbul’da dehşet! 6 yaşındaki çocuk yoğun bakımda Kağıthane Seyrantepe’de evinin önünde scooter ile yokuş aşağıya kayan çocuk, otomobilin altında kalarak ağır şekilde yaralandı. Dehşet anları kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan çocuğun 3 haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
13.12.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda flaş gelişme! Cezaları belli oldu
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda flaş gelişme! Cezaları belli oldu Konya’da, lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada savcı mütalaasını verdi. Mütalaada; tutuklu Ahmet Mandal’ın, okul müdürleri Harun Avcu’nun, Asuman Sahar Koleri’nin, tutuksuz eşi M K.  ile Ahmet Mandal’ın ortağı A.A'nın cezası belli oldu.
8.12.2023 Gündem
Kadına şiddete karşı ortak mücadele
Kadına şiddete karşı ortak mücadele Balıkesir’den Urfa’ya, Ordu’dan Mardin’e kadına yönelik şiddetin her türüyle mücadele eden kadın odaklı sivil toplum kuruluşları, çalışmalarının kadının güçlenmesi ve cinsiyete dayalı eşitsizliklerin giderilmesinde oynadığı rolü anlatıyor.
7.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

25 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.