27 Kasım

27 Kasım

Son dakika 27 kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 27 kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 27 kasım haber sayfamızda...

27 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.225 27 kasım haberi bulunmuştur.
Union Berlin, Nenad Bjelica'nın görevine son verdi
Union Berlin, Nenad Bjelica'nın görevine son verdi Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Union Berlin'e imza atan Nenad Bjelica, Alman ekibinde de tutunamadı.
6.05.2024 Almanya Bundesliga
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Olaylı Göztepe-Altay derbisi davasında mütalaa açıklandı
Olaylı Göztepe-Altay derbisi davasında mütalaa açıklandı İzmir'de 27 Kasım 2022'de oynanan Göztepe-Altay maçında olaylar çıkmış, Göztepeli taraftar Mehmet Çakır işaret fişeğiyle yaralanmıştı. Derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı.
14.03.2024 1.Lig
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor Kış ayları geride kalırken İstanbul da birbirinden heyecan verici konserlere hazırlanıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Adliyedeki terör saldırısında yeni detaylar! Olay günü 'turist hat' almış
Adliyedeki terör saldırısında yeni detaylar! Olay günü 'turist hat' almış İstanbul Adalet Sarayı polis kontrol noktasında 6 Şubat’ta DHKP/C’li teröristler Emrah Yayla (43) ve Pınar Birkoç (23) tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
13.02.2024 Gündem
İzmir'de derbi haftası: Göztepe-Altay
İzmir'de derbi haftası: Göztepe-Altay Süper Lig'i hedefleyen Göztepe ile küme düşme hattından kurtulmak isteyen Altay İzmir derbisinde karşılaşacak.
2.02.2024 1.Lig
Olaylı İzmir derbisi davası! 'Maç seyir yasağı' tedbirinin kaldırılması talebi reddedildi
Olaylı İzmir derbisi davası! 'Maç seyir yasağı' tedbirinin kaldırılması talebi reddedildi İzmir'de, Göztepe ile Altay arasındaki olayların çıktığı derbiye ilişkin Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ı işaret fişeğiyle yaralayan tutuklu sanık Furkan Ersanlı ile tutuksuz 23 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, duruşmada tutuksuz sanıkların avukatlarının, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a göre uygulanan 'maç seyir yasağı' tedbirinin kaldırılması talebini reddedip, sanık Ersanlı'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
30.01.2024 Gündem
Hamiyet’in faili kader değildi
Hamiyet’in faili kader değildi Peyk grubunun müzikali “Hamiyet”, 1980 darbesiyle önce umudunu, sonra ailesini ve en son aklını kaybeden Hamiyet’in hikâyesini konu alıyor. Grubun solisti İrfan Alış, “O yıllarda atıldı kötülüğün ilk tohumları. Şu an ne yaşıyorsak o günlerde yaşadığımız şeylerin bir sonucu” diyor.
21.01.2024 Kültür Sanat
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan'ın satın aldığı Türk SİHA'larını geniş şekilde haberleştiren BBC, Türkiye'nin Orta Asya'da devre dışı bıraktığı aktörleri de sıraladı. Bölge, tam olarak Rusya, Çin ve İran üçgeninde yer alıyor.
19.01.2024 Dünya
Kendisine cinsel saldırıda bulun adamı öldürdü! İstenen ceza belli oldu
Kendisine cinsel saldırıda bulun adamı öldürdü! İstenen ceza belli oldu Diyarbakır’da annesinin evinin tuvaletinde av tüfeğiyle vurulan Yusuf Evran’ın (45) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan ve kendisine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf eden Z.T (44), hakkında karar çıktı.
13.01.2024 Gündem
27 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
27 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanların yaşamında önemli yer tutan alanların başında astroloji gelmektedir. Astroloji alanında yer alan 12 adet burç bulunur. Bu burçlar ile kişilerin doğduğu aylar kullanılarak birçok farklı özellik ortaya çıkmaktadır. 27 Kasım hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kostarika Hakkında Bilgiler; Kostarika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kosta Rika günümüzde sıklıkla ziyaret etmek istenilen bir Orta Amerika ülkesi olmaktadır. Bu bakımdan Kosta Rika ülkesi nerededir? Kosta Rika ülkesinin şehirleri, başkenti gibi konular hakkında detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
2.01.2024 Dünya
TSF Başkanı Gülkız Tulay: “Türk satrancı için hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz”
TSF Başkanı Gülkız Tulay: “Türk satrancı için hep birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz” Türkiye Satranç Federasyon'un Mersin'de düzenlediği satranç turnuvasının final müsabakaları gerçekleşti. Toplam 832 sporcunun hamle yaptığı turnuvada IM Ediz Gürel özel konuk olarak yer aldı.
19.12.2023 Diğer
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin Yıllık basın değerlendirme toplantısında konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin terör örgütü PKK/YPG/SDG tatbikatına ilişkin soruya net yanıt verdi: Kimse bizim zekamızla alay etmesin.
16.12.2023 Gündem
İran ABD helikopterini indirtti! Dünyanın gündemine oturan videoda Kasım Süleymani de var
İran ABD helikopterini indirtti! Dünyanın gündemine oturan videoda Kasım Süleymani de var İran ile ABD donanması arasında geçen konuşma dünya medyasında ilk sıraya oturdu. Söz konusu konuşmanın detaylarını yayınlayan Tahran, Washington tarafına dediğini yaptırdı.
16.12.2023 Haberler
Kurbanlarını sosyal medyada buluyorlar: Toplam 4 bin kişi var
Kurbanlarını sosyal medyada buluyorlar: Toplam 4 bin kişi var Konya'da bir butiğin Instagram hesabını kopyalayıp, marka ürünleri yarı fiyatına satışa çıkaran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kendileri ile irtibata geçen 4 bin müşteriyi dolandırdı. Bir müşterinin kendilerine ulaşması ile gerçeği ortaya çıkaran butik sahibi Haydar Sular (43), suç duyurusunda bulundu.
14.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da gerginlik! Çok sayıda gözaltı
Şanlıurfa'da gerginlik! Çok sayıda gözaltı Şanlıurfa'da, tekstil firması önünde 17 gündür eylem yapan işçilerle jandarma arasında çıkan gerginlikte çok sayıda kişi gözaltına alındı.
13.12.2023 Gündem
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı Polonya'da Donald Tusk'ın başbakanlığında kurulan yeni hükümet, yemin ederek göreve başladı. Yeni kabinede Radoslaw Sikorski Dışişleri Bakanlığı'na getirilirken, Milli Savunma Bakanı ise koalisyon ortaklarından Wladyslaw Kosiniak-Kamysz oldu.
13.12.2023 Dünya
27 Kasım'daki görüntüler sonrası ekipler harekete geçti! Cezası belli oldu
27 Kasım'daki görüntüler sonrası ekipler harekete geçti! Cezası belli oldu Kadıköy'de makas atarak ilerleyen sürücüye 6 bin 323 lira ceza yazıldı. 27 Kasım'da Bağdat Caddesi'nde yaşanan olayda, caddede makas atarak ilerleyen otomobilin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
12.12.2023 Haberler
27 Kasım'daki görüntüler sonrası ekipler harekete geçti! Cezası belli oldu
27 Kasım'daki görüntüler sonrası ekipler harekete geçti! Cezası belli oldu Kadıköy'de makas atarak ilerleyen sürücüye 6 bin 323 lira ceza yazıldı. 27 Kasım'da Bağdat Caddesi'nde yaşanan olayda, caddede makas atarak ilerleyen otomobilin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Bağdat Caddesi’nde tehlikeli hareketler yapan sürücüye 6 bin 323 TL ceza
Bağdat Caddesi’nde tehlikeli hareketler yapan sürücüye 6 bin 323 TL ceza Kadıköy Bağdat Caddesi’nde otomobiliyle art arda şerit değiştiren ve tehlikeli şekilde ilerleyen sürücü 6 bin 323 TL cezai işlem uygulandı.
12.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

27 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.