30. Hafta

30. Hafta

Son dakika 30. hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30. hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30. hafta haber sayfamızda...

30. Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.916 30. hafta haberi bulunmuştur.
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'da hedef 105 puanla rekor
Galatasaray'da hedef 105 puanla rekor Süper Lig’de 30 hafta sonunda topladığı 81 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, kalan 8 maça odaklandı. Cim-Bom söz konusu karşılaşmaları kazanması halinde ulaşılması zor bir rekora imza atacak.
26.03.2024 Galatasaray
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası Süper Lig'in 30. haftası sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.
22.03.2024 Galatasaray
890 gram dünyaya geldi! 62 gün sonra Parla bebekten güzel haber
890 gram dünyaya geldi! 62 gün sonra Parla bebekten güzel haber İzmir’de hamileliğinin 30'uncu haftasındayken gebelik zehirlenmesi geçirince gelişme geriliği saptanan bebeğini 890 gram olarak dünyaya getirmek zorunda kalan Aslı Yıldız (32), kuvöze konan kızı Parla'ya 62 gün sonra kavuştu.
22.03.2024 Gündem
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı mesaisi başladı!
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla start aldı.
15.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 30. haftanın perdesi yarın açılıyor! İşte program
Süper Lig'de 30. haftanın perdesi yarın açılıyor! İşte program Trendyol Süper Lig’de 30. hafta yarın başlıyor. Saat 20.30'da Pendikspor, İstanbulspor'u; Fatih Karagümrük ise Konyaspor'u ağırlayacak.
14.03.2024 Süper Lig
Derbilerde yeni VAR uygulaması! TFF resmen açıkladı
Derbilerde yeni VAR uygulaması! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Turkcell Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası Finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
2.03.2024 Süper Lig
TEDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 TEDAŞ Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
TEDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 TEDAŞ Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? TEDAŞ Bölge Müdürlükleri hafta sonu açık mı? Vatandaş kesinti, kopma, borç gibi problemler için Türkiye'nin elektrik dağıtım şirketi TEDAŞ'ın hafta içi ve hafta sonu çalışma saatlerini, kaçta ve ne zaman açıldığını merak ediyor. İşte TEDAŞ'ın çalışma mesai saatleri...
9.01.2024 Gündem
A101 Kaçta Kapanıyor, Kaçta Açılıyor? A101 Çalışma Saatleri 2024
A101 Kaçta Kapanıyor, Kaçta Açılıyor? A101 Çalışma Saatleri 2024 Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren marketler zinciri A101’in geniş ürün yelpazesi ile milyonlarca insana hizmet veriyor. Alışveriş yapmak isteyenlerin merak ettiği konular arasında A101 çalışma saatleri geliyor. Haftanın her günü hizmet veren marketler zinciri günün belli saatlerinde açık oluyor. A101 kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? 2024 A101 çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de!
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de olacak! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
Zehra bebek, 211 günlük mücadelesinden zaferle çıktı
Zehra bebek, 211 günlük mücadelesinden zaferle çıktı İstanbul’da 24 haftalıkken 650 gram doğan Zehra Demir'in boyu bir kalem kadardı. Anne karnından alınır alınmaz entübe edilip ısı ve nemi korumak için naylon torbaya sarılı bir şekilde yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Ekipler minik Zehra'yı yaşatabilmek için mücadele verdi ve 211 gün sonra mutlu son geldi.
6.08.2023 Haberler
Kalem kadar doğan Zehra bebekten  211 gün sonra haber geldi!
Kalem kadar doğan Zehra bebekten 211 gün sonra haber geldi! İstanbul’da 24 haftalıkken 650 gram doğan Zehra Demir'in boyu bir kalem kadardı. Anne karnından alınır alınmaz entübe edilip ısı ve nemi korumak için naylon torbaya sarılı bir şekilde yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Ekipler minik Zehra'yı yaşatabilmek için mücadele verdi ve 211 gün sonra mutlu son geldi.
6.08.2023 Gündem
Sivasspor ligdeki galibiyet sayısını 10’a çıkarttı
Sivasspor ligdeki galibiyet sayısını 10’a çıkarttı Antalyaspor maçını 2-1 kazanan DG Sivasspor, bu sezon Süper Lig'deki 10. galibiyetini elde etti.
24.04.2023 Sivasspor
Nenad Bjelica: “Sorunları çözeceğiz”
Nenad Bjelica: “Sorunları çözeceğiz” Trabzonspor Teknik Direktör Nenad Bjelica, Sivasspor maçının ardından, “Bizim takımımız önemli oyunculara sahip. Önümüzde oynayacağımız maçlar var. Kısa sürede sorunları çözebilmek mümkün değil ama sorunları çözeceğiz” dedi.
21.04.2023 Futbol
Nenad Bjelica ilk maçında Trabzonspor'da bir ilki yaşadı!
Nenad Bjelica ilk maçında Trabzonspor'da bir ilki yaşadı! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Kırmızı-beyazlılar karşılaşmadan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken Trabzonspor'un Hırvat teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililerin başında çıktığı ilk karşılaşmada bir ilki yaşadı.
21.04.2023 Trabzonspor
Hakan Keleş: “Mücadelemizi yaptık ama kazanamadık”
Hakan Keleş: “Mücadelemizi yaptık ama kazanamadık” Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, MKE Ankaragücü mağlubiyeti ardından, “Mücadelemizi yaptık ama kazanamadık, üzüntülüyüz” dedi.
21.04.2023 Futbol
Tolunay Kafkas: “Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli”
Tolunay Kafkas: “Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli” MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Giresunspor galibiyetinin ardından, “Bu tip maçlarda kazanmak çok önemli” dedi.
21.04.2023 Futbol
Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor: 4-1
Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor: 4-1 Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının kapanış mücadelesinde Demir Grup Sivasspor sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 4-1 mağlup etti.
21.04.2023 Sivasspor
Galatasaray'da Okan Buruk tarih yazıyor
Galatasaray'da Okan Buruk tarih yazıyor Galatasaray ile şampiyonluğa uzanmaya hazırlanan tecrübeli teknik adam, Mustafa Denizli’nin ardından, Türk hocalar arasında iki ve daha fazla takımı şampiyon yapan ikinci hoca olacak. Buruk, 2.46’lık puan ortalamasıyla da rekoru elinde bulunduruyor.
20.04.2023 Galatasaray
FB MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Başakşehir-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında...
FB MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Başakşehir-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında... Süper Lig'de 30. hafta maçında Fenerbahçe, Başakşehir'e konuk olacak. Lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında kazanıp puan farkının açılmasını engellemek ve takibini sürdürmek istiyor. Peki Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
19.04.2023 Bilgi Rehberi
Mbaye Diagne çılgına döndü! Fabio Borini rekor kırdı
Mbaye Diagne çılgına döndü! Fabio Borini rekor kırdı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fatih Karagümrük, Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta kırmızı-siyahlıların İtalyan golcüsü Fabio Borini rekor kırarken, takım arkadaşı Mbaye Diagne adeta çılgına döndü.
18.04.2023 Karagümrükspor
Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Sivasspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti.
18.04.2023 Sivasspor
Lider Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında! Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...
Lider Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında! Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler... Süper Lig'de 30. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk olacak. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Alanya deplasmanında kazanıp en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin puan farkını kapatmasına izin vermek istemiyor. Peki Alanyaspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
18.04.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

30. Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.