Tarihler yaklaşıyor! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek?
Tarihler yaklaşıyor! Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? Yılbaşına sayılı günler kaldı. Korornavirüs nedeniyle her yıl alıştığımız manzaralar yaşanmayacak. İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelge ile 4 günlük yılbaşı yasağı getirdi ve bu nedenle sokağa çıkma yasakları uygulanacak. Yasakların ne zaman kaç gün süreceğini merak eden vatandaşlar yoğun bir araştırma içerisinde... İşte detaylar...
28.12.2020 Gündem
Kayseri'de, 4 günlük kısıtlama sonrası hareketlilik
Kayseri'de, 4 günlük kısıtlama sonrası hareketlilik Kayseri'de, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokakların bugün kalabalıklaştığı gözlendi.
27.05.2020 Gündem
Son dakika... Bayramın son gününde Samsun'da 9 yeni pozitif vaka!
Son dakika... Bayramın son gününde Samsun'da 9 yeni pozitif vaka! Gelen bir son dakika haberine göre, Samsun Valiliği, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nda uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde 9 yeni pozitif vaka tespit edildiğini açıkladı.
27.05.2020 Gündem
Adıyaman'da vatandaşlar çarşılara akın etti
Adıyaman'da vatandaşlar çarşılara akın etti Adıyaman'da, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlama öncesinde Ramazan Bayramı alışverişine çıkan vatandaşlar çarşıda yoğunluk oluştururken, sosyal mesafe kurallarına da dikkat edilmedikleri gözlendi.
22.05.2020 Gündem
Şok eden görüntü! 4 günün ardından insanlar sokaklara döküldü
Şok eden görüntü! 4 günün ardından insanlar sokaklara döküldü Ordu’da, 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından insanlar sokaklara döküldü. Bazı vatandaşlar ise güvenlik güçleriyle tartıştı.
27.04.2020 Gündem