4 Mayıs

4 Mayıs

Son dakika 4 Mayıs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 Mayıs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 Mayıs haber sayfamızda...

4 Mayıs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.013 4 mayıs haberi bulunmuştur.
27 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
27 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Hayatımıza daha fazla cesaret geliyor ! 27 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu
26.04.2024 Astroloji
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery! Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. DV Lottery üzerinden başvuruları alınan Yeşil Kart uygulaması ile ABD'de çalışma ve yaşama şansı elde ediliyor. 2024 Green Card başvuru şartları arasında artık yabancı dil bilme şartı yer almıyor. Peki, Green Card (Yeşil Kart) sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor!
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor! Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run’a sayılı günler kaldı.
18.04.2024 Diğer
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
‘Yeni İpek Yolu’ için önemli hamle
‘Yeni İpek Yolu’ için önemli hamle Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Da Vinci’nin Türk sanatçıları
Da Vinci’nin Türk sanatçıları İtalya’daki “The Route of Leonardo da Vinci” sergisinde Türkiye’den 22 sanatçı yer alacak.
10.04.2024 Kültür Sanat
İYİ Parti’de iki başkan adayı çıktı
İYİ Parti’de iki başkan adayı çıktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimin ardından açıkladığı olağanüstü kongre, Başkanlık Divanı’nda netleştirildi ve kongre tarihi 27 Nisan olarak belirlendi. Ancak kongrenin 4 Mayıs’a sarkabileceği belirtiliyor.
7.04.2024 Gündem
Sinemanın hafızası
Sinemanın hafızası Güncel sergileriyle sanatseverlerin ilgi odağı olan İstanbul Sinema Müzesi, içerikleri kadar dijitalleşme çalışmalarıyla da sinema arşivciliği adına önemli bir görev üstleniyor.
2.04.2024 Kültür Sanat
Hareketin gizemli dansı
Hareketin gizemli dansı Bilsart’ın alt katında izleyiciyi bekleyen “Aşikâr Hareketlerin Gizli Hâlleri”, sanatın farklı disiplinlerini bir araya getirerek hareket kavramının gizemli dansına ışık tutuyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor İki yaşında otizm spektrum bozukluğu olduğu anlaşılan, sekiz yaşında çizime olan yeteneği keşfedilen Remzi Yılmaz; nam-ı değer Remo, Mau Mau Sanat insiyatifinin desteği ile, dördüncü sergisini açıyor.
31.03.2024 Gündem
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
Bebekken başını dik tutamamasından şüphelendi! Oğlu için yeniden üniversiteli oldu
Bebekken başını dik tutamamasından şüphelendi! Oğlu için yeniden üniversiteli oldu İzmir’de yaşayan öğretmen Buket Aslan, dünya genelinde çok nadir görülen genetik temelli 'Coffin-Lowry sendromu'na yakalanan oğlu Bahadır’a hayatını adadı, fizyoterapi eğitimi alarak çocuğuna daha faydalı olabilmek için 36 yaşında yeniden üniversiteli oldu.
25.02.2024 Eğitim
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı midibüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı.
7.02.2024 Haberler
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı midibüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı.
7.02.2024 Gündem
Devrim Yakut'un ayağı kırıldı
Devrim Yakut'un ayağı kırıldı Usta oyuncu Devrim Yakut'un ayağı kırıldı. Oyuncu Enis Arıkan, Burcu Biricik, Selma Ergeç Tuğrul Tülek ve Feri Baycu Güler Yakut'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
17.01.2024 Cadde
4 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2023 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
4 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2023 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar, doğum tarihlerine göre belirlenmektedir. Belirli ay aralıklarında belirli burçlar bulunmaktadır. Burcun öğrenilmesi için doğum tarihinin ay ve gün olarak bilinmesi gerekmektedir. 4 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 4 Mayıs tarihinde doğan bir kişinin burcuna ait tüm detayları derledik.
8.01.2024 Astroloji
Kazakistan Hakkında Bilgiler; Kazakistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kazakistan Hakkında Bilgiler; Kazakistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kazakistan, 2.724.900 kilometrekarelik yüz ölçümüyle en geniş topraklara sahip Türk devletidir. Hem Orta Asya hem de Doğu Avrupa'da toprakları bulunan ülkenin sınır komşuları Rusya, Çin, Özbekistan, Kırgızistan ve Türkmenistan'dır. Kazakistan hakkında en güncel bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Son dakika... 1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
Son dakika... 1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar 32 operasyonlarında 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.12.2023 Gündem
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi Türkiye Cumhuriyeti’nin spor tarihi, tüm organizasyonların en büyüğü olarak nitelendirilen Olimpiyat Oyunları’nda yazılmaya başlandı. Gururla belirtmekte yarar var: 1924 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma öyküsü, Cumhuriyet’in ilanından 2,5 ay sonra, 16 Ocak 1924’de Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal’in başkanlığında toplanan Heyet-i Vekile (Bakanlar Kurulu) kararıyla gerçekleşti.
28.10.2023 Skorer
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti!
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti! Şişli’deki evinde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Cenk Çağın Ünlü'yü öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen kardeşi Cem İnan Ünlü'nün adli tıp raporu mahkemeye ulaştı.
25.10.2023 Haberler
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti! 'Evdeki kadın çamaşırları kime ait?'
Ağabeyini öldürdü, 11 kez koğuş değiştirdi, adli tıp raporu dikkat çekti! 'Evdeki kadın çamaşırları kime ait?' Şişli’deki evinde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Cenk Çağın Ünlü'yü öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen kardeşi Cem İnan Ünlü'nün adli tıp raporu mahkemeye ulaştı.
25.10.2023 Gündem
Acun Ilıcalı açıkladı! Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor?
Acun Ilıcalı açıkladı! Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? Bir dönem cuma gecelerinin vazgeçilmez programı olan Beyaz Show'un ekranlara geri döneceğine dair haberler sosyal medyada gündem oldu. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında, Beyaz Show hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu.
11.10.2023 Cadde
Firari rektör Hoşcoşkun'un 6 yıl nerede saklandığı ortaya çıktı
Firari rektör Hoşcoşkun'un 6 yıl nerede saklandığı ortaya çıktı İzmir'de 2017'den beri hakkında FETÖ'den yakalama kararı bulunan ve tedavi için gittiği hastanede yakalanıp, tutuklanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un savcılık ifadesi ortaya çıktı.
20.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Mayıs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.