4 Terörist

4 Terörist

Son dakika 4 terörist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 terörist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 terörist haber sayfamızda...

4 Terörist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.221 4 terörist haberi bulunmuştur.
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
9.04.2024 Haberler
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
9.04.2024 Gündem
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Rusya'daki kanlı saldırı: En az 143 ölü
Rusya'daki kanlı saldırı: En az 143 ölü Rusya’da konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı en az 143’e yükseldi.
28.03.2024 Dünya
‘En ağır şekilde intikam alıyoruz’
‘En ağır şekilde intikam alıyoruz’ Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 12 şehidin intikamının en ağır şekilde alınmaya devam edildiğini vurgulayarak, “Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 71 hedefe hava harekâtı icra ettik. Operasyonlarda toplam 59 terörist etkisiz hâle getirildi” dedi.
28.12.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu MSB, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Öte yandan MSB bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 7’ye yükseldiğini operasyonların devam ettiğini açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kendini hukukun üstünde gören yapılanmaları çökerteceğiz
Bakan Yerlikaya: Kendini hukukun üstünde gören yapılanmaları çökerteceğiz Bakan Yerlikaya, "Kim olursa olsunlar, kendini hukukun üstünde gören, kamu düzenimizi bozmaya çalışan tüm yapılanmaları çökertip adalete teslim edeceğiz" dedi.
9.12.2023 Gündem
Değişen Güneydoğu’yu bu kez MSB’de anlattı
Değişen Güneydoğu’yu bu kez MSB’de anlattı Milliyet yazarı Tunca Bengin, MSB’nin basın bilgilendirme toplantısında Güneydoğu Anadolu izlenimlerini aktardı, ‘Benim yazdıklarımı, Milli Savunma Bakanlığı da gazeteden okudu’ dedi.
22.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya paylaştı! Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya paylaştı! Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin detayları ve görüntüleri paylaştı.
19.09.2023 Haberler
Bakan Yerlikaya paylaştı! Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya paylaştı! Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin detayları ve görüntüleri paylaştı.
19.09.2023 Gündem
Son dakika! Saldırı hazırlığındaki 6 terörist öldürüldü
Son dakika! Saldırı hazırlığındaki 6 terörist öldürüldü  Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
18.09.2023 Gündem
İzmir'de orman yangını! İşte son durum
İzmir'de orman yangını! İşte son durum Antalya'nın Alanya ilçesinde dün saat 12.00'de henüz bilinmeyen nedenle başlayan orman yangını saatler sonra kontrol altına alındı. Öte yandan İzmir'de orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor.
18.09.2023 Gündem
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı , 1'i turuncu, 1'i de gri kategoride olmak üzere 4 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.
18.09.2023 Haberler
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı, 1'i turuncu, 1'i de gri kategoride olmak üzere 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Bakan Yerlikaya'nın operasyonu anbean takip ettiği öğrenildi.
18.09.2023 Gündem
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı
Rehine krizinde siper oldu! Gözü kara hostesin hamlesi yüzlerce insanı kurtardı İki gün sonraki doğum gününü kutlayacağı için heyecanlıydı ancak daha önce gerçekleştirmesi gereken uzun bir uçuş vardı. Uçak tam Pakistan’ın Karaçi şehrinden hareket edecekken içeri 4 terörist girdi. Herkes korkudan titriyordu. Kaçırma kodunu kokpitteki pilotlara ileten hostes artık rehine krizinin ortasında yolcularla baş başaydı. Ancak yaptığı tek bir hamle yüzlerce insanı kurtarmaya yetti.
18.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 PKK'lı terörist teslim oldu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 PKK'lı terörist teslim oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ikna çalışmaları sonucu 4 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu söyledi.
31.08.2023 Gündem
Son dakika: MSB duyurdu! 2 PKK'lı terörist daha teslim oldu
Son dakika: MSB duyurdu! 2 PKK'lı terörist daha teslim oldu MSB'den yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist, Habur’da Hudut Karakolumuza teslim oldu." ifadeleri yer aldı.
17.08.2023 Gündem
MSB: Suriye ve Yunanistan sınırlarında 4 terörist yakalandı
MSB: Suriye ve Yunanistan sınırlarında 4 terörist yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye ve Yunanistan hudutlarından yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 2'si PKK/KCK/PYD/YPG, 2'si FETÖ mensubu 4 kişinin yakalandığını duyurdu.
16.08.2023 Gündem
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! 'İstifa et, gel' diyen anneye anlamlı yanıt
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! 'İstifa et, gel' diyen anneye anlamlı yanıt Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın saldırıya uğramadan bir gün önce annesi ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.
13.08.2023 Gündem
Bakan Güler'den KAAN vurgusu! Bir ülkeyle daha anlaşma imzalanmak üzere
Bakan Güler'den KAAN vurgusu! Bir ülkeyle daha anlaşma imzalanmak üzere Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yerli ve milli uçak KAAN'ın projesi için Azerbaycan ile anlaşma imzalandığını bir ülke ile daha anlaşmanın yakın olduğunu söyledi.
12.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 1'i turuncu listede 4 terörist böyle vuruldu
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 1'i turuncu listede 4 terörist böyle vuruldu Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son dakika gelişmesini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
12.08.2023 Haberler
Son dakika... Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 1'i turuncu listede 4 terörist böyle vuruldu
Son dakika... Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 1'i turuncu listede 4 terörist böyle vuruldu Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son dakika gelişmesini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
12.08.2023 Gündem
Hain saldırının planlayıcısının da bulunduğu 4 PKK’lı terörist öldürüldü
Hain saldırının planlayıcısının da bulunduğu 4 PKK’lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 6 askerin şehit olduğu saldırının planlayıcısı dahil 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
10.08.2023 Haberler
6 şehidin katilleri böyle öldürüldü! 'Tek tek hesap soruyoruz'
6 şehidin katilleri böyle öldürüldü! 'Tek tek hesap soruyoruz' Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 6 askerin şehit olduğu saldırının planlayıcısı dahil 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
11.08.2023 Gündem
Hatay ve Adana'da operasyon! 4 terörist yakalandı
Hatay ve Adana'da operasyon! 4 terörist yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, DEAŞ terör örgütü yanlısı firari yakalandı. Operasyon kapsamında firari olarak aranan M.A. isimli şahıs Reyhanlı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
26.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Terörist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.