Alevlerin arasında kalıp yaralanan ormancı, 43 gün sonra taburcu oldu
Alevlerin arasında kalıp yaralanan ormancı, 43 gün sonra taburcu oldu Denizli’deki orman yangınını söndürme çalışmalarında alevlerin arasında kalan ve vücudunun yüzde 40’ı yanan orman muhafaza memuru Yaşar Kozakbaş (50), Eskişehir Şehir Hastanesi'nin yanık merkezinde 6 ameliyat geçirdi, 43 günlük tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.
13.09.2021 Gündem
13 yaşındaki kız çocuğu 43 gün sonra bulundu!
13 yaşındaki kız çocuğu 43 gün sonra bulundu! Çorum’da 43 gündür kayıp olarak aranan 13 yaşındaki C.E. adlı kız çocuğu, polis ekipleri tarafından Ankara’da bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla 8 kişi ise gözaltına alındı.
18.02.2021 Gündem
Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama!
Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında yeni açıklama! Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin, "Başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumunda son birkaç gün içinde olumlu gelişme yaşanmakla birlikte durumu halen kritik." açıklamasında bulundu.
19.10.2020 Gündem
İdlib'de yaralanan sözleşmeli er İsmail Anayurt, 43 gün sonra şehit oldu!
İdlib'de yaralanan sözleşmeli er İsmail Anayurt, 43 gün sonra şehit oldu! Suriye’nin İdlib kentinde, tanka yapılan roketatarlı saldırı sonucu yaralanan ve 43 gündür hastanede tedavi gören Piyade Sözleşmeli Er İsmail Anayurt (25), şehit oldu. Şehidin acı haberi memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesindeki yakınlarına ulaştı. Şehidin anne ve babasının ise haberi, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldığı öğrenildi.
7.06.2020 Gündem