500 Bin Tl

500 Bin Tl

Son dakika 500 bin TL haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 500 bin TL gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 500 bin TL haber sayfamızda...

500 Bin Tl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.046 500 bin tl haberi bulunmuştur.
Fahiş fiyata ve stokçuya yüksek ceza
Fahiş fiyata ve stokçuya yüksek ceza Fahiş fiyat ve stokçuluğa sert tedbirler ve cezalar öngören Türk Ticaret Kanunu’nda değişiklik öngören kanun teklifi; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda kabul edildi.
11.05.2024 Ekonomi
Özel'den ‘atama’ tepkisi: ‘Okyanusları geçip  derede boğulmayacağız’
Özel'den ‘atama’ tepkisi: ‘Okyanusları geçip derede boğulmayacağız’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.
10.05.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den tartışılan atamalarla ilgili açıklama
CHP lideri Özel'den tartışılan atamalarla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.
9.05.2024 Gündem
İzmir'in 3 ilçesinde tarihi eser operasyonu! 1 kişi tutuklandı
İzmir'in 3 ilçesinde tarihi eser operasyonu! 1 kişi tutuklandı İzmir’in 3 ilçesindeki operasyonda Klasik, Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.05.2024 Gündem
Fahiş fiyat cezası 10’a katlanıyor
Fahiş fiyat cezası 10’a katlanıyor Fahiş fiyata ve stokçuluğa ağır cezalar yolda... Meclis’e sunulan kanun teklifi, fahiş fiyat cezasını 10 kat artırmayı, bir yılda üç kere stokçuluk yapan işletmeye bir hafta kapatma cezasını öngörüyor.
4.05.2024 Ekonomi
Bir araba aldı, rezil oldu: 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim
Bir araba aldı, rezil oldu: 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isterken sahte ruhsatla dolandırılan araç boyacısı Cumali Orhan, yapılan haber sonrası sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar hayatını zindana çevirdi.
1.05.2024 Haberler
Bir araba aldı, rezil oldu: 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim
Bir araba aldı, rezil oldu: 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isterken sahte ruhsatla dolandırılan araç boyacısı Cumali Orhan, yapılan haber sonrası sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar hayatını zindana çevirdi.
1.05.2024 Gündem
Tütün ve içki üreticisinin teminatları belirlendi
Tütün ve içki üreticisinin teminatları belirlendi Tütün ve alkol ürünleri üreticilerinden alınacak teminat tutarları belirlendi.
1.05.2024 Ekonomi
Havuz fiyatları serinletmiyor! En pahalısı 10 bin, en ucuzu 400 TL
Havuz fiyatları serinletmiyor! En pahalısı 10 bin, en ucuzu 400 TL İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek talihsizliği, gözyaşlarını tutamadı! Derbide gözlemciler takip etti
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek talihsizliği, gözyaşlarını tutamadı! Derbide gözlemciler takip etti Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan yıldız futbolcu, Bundesliga devini harekete geçirdi. Bayer Leverkusen'in derbide izlediği İsmail Yüksek, 18'inci dakikada kenara geldi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları 16 ilde siber suçlulara karşı düzenlenen Sibergöz operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı"
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı" Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandığını belirterek, paranın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan açıkladı: Hibeyi 400 bin liraya yükselttik
Bakan Işıkhan açıkladı: Hibeyi 400 bin liraya yükselttik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artırıldığını söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
Husumetlilerin silahlı kavgası cinayetle bitti! 2 ölü
Husumetlilerin silahlı kavgası cinayetle bitti! 2 ölü Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bir kıraathanede husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada vurulan iki kişi hayatını kaybetti.
13.04.2024 Gündem
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A. (42), sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. (35) ve tetikçi G.U. (45) gözaltına alındı. Şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.04.2024 Haberler
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu
İş adamının eşinden korkunç itirafı: Sevgilim 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttu İzmir’de 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, kamyonetinde başından vurulmuş olarak bulundu. Olayla ilgili Akgül’ün eşi A.A. (42), sevgilisi olduğu iddia edilen R.K. (35) ve tetikçi G.U. (45) gözaltına alındı.  Şüphelilerden eşi A.A. hariç diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.04.2024 Gündem
Kayıp şahsın telefonundan mesajlar atmış! Kan donduran cinayeti JASAT çözdü
Kayıp şahsın telefonundan mesajlar atmış! Kan donduran cinayeti JASAT çözdü Edirne'de yaklaşık 10 gündür kayıp olarak aranan kişinin cesedi jandarmanın çalışmalarının ardından toprağa gömülü şekilde bulunurken, olayla ilgili köyde hayvan ağılında çalışan 1 şüpheli gözaltına alındı.
30.03.2024 Gündem
Vatandaşı 500 bin lira dolandıran 5 sahte avukat tutuklandı
Vatandaşı 500 bin lira dolandıran 5 sahte avukat tutuklandı Manisa’da kendilerini avukat olarak tanıtarak bir vatandaşı farklı tarihlerde 500 bin TL dolandıran 5 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 BİN TL'LİK KONUT DESTEĞİ veriyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konut desteği şartları neler, kimler başvurabilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 BİN TL'LİK KONUT DESTEĞİ veriyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konut desteği şartları neler, kimler başvurabilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım kapsamında ev alacak vatandaşlara 500 bin TL destek sağlayacak. Peki destek paketinden kimler yararlanabiliyor? Söz konusu destekten belirlenen şartlar doğrultusunda verilen ödeme desteğinden maddi durumu olmayan vatandaşlar ve eşini kaybetmiş kadınlar yararlanabiliyor. İşte, 500 bin TL'lik konut desteğine dair tüm detaylar...
14.03.2024 Bilgi Rehberi
Kuyumculardan vatandaşlara gram altın uyarısı
Kuyumculardan vatandaşlara gram altın uyarısı Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu.
12.03.2024 Haberler
Vatandaşlara gram altın uyarısı
Vatandaşlara gram altın uyarısı Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu.
12.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

500 Bin Tl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.