7Days Eurocup

7Days Eurocup

Son dakika 7Days EuroCup haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7Days EuroCup gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7Days EuroCup haber sayfamızda...

7Days Eurocup

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 7days eurocup haberi bulunmuştur.
Erdem Can, Anadolu Efes'in yeni başantrenörü oldu!
Erdem Can, Anadolu Efes'in yeni başantrenörü oldu! Eurocup'ta bu sezon Türk Telekom'a final oynatan Erdem Can, Anadolu Efes'in yeni başantrenörü oldu.
Erdem Can sonrası Türk Telekom'un yeni başantrenörü belli oldu
Erdem Can sonrası Türk Telekom'un yeni başantrenörü belli oldu Geçtiğimiz günlerde Erdem Can'la yollarını ayıran Türk Telekom'un yeni başantrenörü belli oldu.
Türk Telekom, Erdem Can ayrılığını açıkladı! İşte yeni adresi
Türk Telekom, Erdem Can ayrılığını açıkladı! İşte yeni adresi Türk Telekom, Erdem Can'ın kulüpten ayrıldığını açıkladı. Eurocup'ta bu sezon Telekom'a final oynatan Can'ın yeni adresiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'ın yerine Türk başantrenör! 2 yıllık teklif yapıldı
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'ın yerine Türk başantrenör! 2 yıllık teklif yapıldı Turkish Airlines Euroleague'de başarısız bir sezon geçiren ve play-off dışında kalan Anadolu Efes'te Ergin Ataman yeni sözleşme imzalamama kararı aldı. Lacivert-beyazlılarda yeni koç arayışları devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı. Anadolu Efes'in Türk başantrenöre 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.
Fenerbahçe Beko'dan flaş transfer! Euroleague ekipleri de peşine düştü
Fenerbahçe Beko'dan flaş transfer! Euroleague ekipleri de peşine düştü Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da idareciler gelecek sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda milli basketbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.
TBF: Yaşanan bu olayın takipçisi olacağız
TBF: Yaşanan bu olayın takipçisi olacağız Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 7Days Eurocup finalinde Gran Canaria ile Türk Telekom, mücadelesi öncesi ve sonrasında yaşanan olayların takipçisi olacaklarını açıkladı.
4.05.2023 Basketbol
Türk Telekom sonunu getiremedi! Eurocup Final maçında Gran Canaria'ya mağlup oldu
Türk Telekom sonunu getiremedi! Eurocup Final maçında Gran Canaria'ya mağlup oldu 7Days Eurocup Final maçında Gran Canaria ile Türk Telekom karşı karşıya geldi. Müthiş bir sezon geçiren Türk Telekom, son anına kadar nefes kesen maçta rakibine 71-67 mağlup oldu.
4.05.2023 Eurocup
EuroCup'ta oynanacak Gran Canaria-Türk Telekom finali öncesi İspanya'da skandal! 'Erdem Can'ın boynunda ciddi travma'
EuroCup'ta oynanacak Gran Canaria-Türk Telekom finali öncesi İspanya'da skandal! 'Erdem Can'ın boynunda ciddi travma' 7DAYS EuroCup’ta 2022-23 sezonu, bu akşam oynanacak final karşılaşmasıyla birlikte son buluyor. Temsilcimiz Türk Telekom, şampiyonluk için zorlu Gran Canaria deplasmanında sahne alıyor. Bu maç öncesinde İspanya'da skandal bir olay yaşandı. Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş yaşananlarla ilgili resmi açıklamada bulunurken başantrenör Erdem Can'ın hastaneye götürüleceğini belirtti.
3.05.2023 Eurocup
EuroCup'ta final heyecanı! Türk Telekom'da hedef EuroLeague
EuroCup'ta final heyecanı! Türk Telekom'da hedef EuroLeague 7Days EuroCup finali bugün Türk Telekom ile Gran Canaria arasında oynanacak. Kazanan takım gelecek sezon THY Euroleague’de mücadele etme hakkı kazanacak.
3.05.2023 Basketbol
EuroCup'ta sezonun MVP'si Türk Telekom'dan Jerian Grant
EuroCup'ta sezonun MVP'si Türk Telekom'dan Jerian Grant EuroCup'ta tarihi bir sezon geçirerek finale yükselen Türk Telekom'da yıldız basketbolcu Jerian Grant, sezonun en değerli oyuncusu seçildi.
2.05.2023 Basketbol
Euroleague, BIDEV'in 'Basketbol Köyü' projesini destekleyecek
Euroleague, BIDEV'in 'Basketbol Köyü' projesini destekleyecek Turkish Airlines Euroleague, Basketbol için Destek ve Eğitim Vakfı'nın (BIDEV) deprem bölgesindeki projesi olan "Basketbol Köyü"ne destek sağlayacak.
11.04.2023 Basketbol
Frutti Extra Bursaspor'un bilet hasılatı depremzede vatandaşlara bağışlanacak
Frutti Extra Bursaspor'un bilet hasılatı depremzede vatandaşlara bağışlanacak Frutti Extra Bursaspor, Çarşamba günü Eurocup'ta Bourg Bresse ile oynayacağı maçın tüm bilet hasılatını depremzede vatandaşlarımıza bağışlayacağını açıkladı.
6.02.2023 Diğer
FIBA Eurobasket 2022'ye yeni sponsor
FIBA Eurobasket 2022'ye yeni sponsor Eurobasket bu yıl, 1-8 Eylül 2022 tarihlerinde Çekya, Gürcistan, İtalya ve Almanya olmak üzere 4 ülkenin ev sahipliğinde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 24 takımın katılımıyla gerçekleşecek. Eurobasket 2022'de yeni sponsor anlaşması yapıldı.
27.08.2022 Basketbol
Frutti Extra Bursaspor, 7DAYS EuroCup'ta şampiyon adaylığında 3.sırada…
Frutti Extra Bursaspor, 7DAYS EuroCup'ta şampiyon adaylığında 3.sırada… Ülkemizi 2022-23 sezonunda da temsil edeceği 7DAYS EuroCup organizasyonunda Frutti Extra Bursaspor, 20 takım içinde şampiyonluk adaylığında 3. sırada gösteriliyor.
13.08.2022 Eurocup
Doğuş Balbay, San Antonio Spurs’un koç ekibinde!
Doğuş Balbay, San Antonio Spurs’un koç ekibinde! NBA ekibi San Antonio Spurs’ün Yaz Ligi kadrosunun koç ekibinde Anadolu Efes forması giyen milli oyuncu Doğuş Balbay da yer aldı.
29.06.2022 NBA
Frutti Extra Bursaspor, sezonu muhteşem organizasyonla kapadı
Frutti Extra Bursaspor, sezonu muhteşem organizasyonla kapadı 2021-2022 Sezonunda, 7Days Eurocup’ı finalist, ING Basketbol Süper Ligi’ni çeyrek finalist olarak tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.
Frutti Extra Bursaspor yurda döndü
Frutti Extra Bursaspor yurda döndü 7Days Eurocup'ta İtalyan ekibi Virtus Segafredo Bologna ile final maçına çıkan Frutti Extra Bursaspor yurda döndü.
12.05.2022 Eurocup
Frutti Extra Bursaspor, EuroCup'ta yarı finale yükseldi! Tarihi başarı
Frutti Extra Bursaspor, EuroCup'ta yarı finale yükseldi! Tarihi başarı 7Days EuroCup çeyrek final karşılaşmasında Frutti Extra Bursaspor, Sloven ekibi Cedevita Olimpija'yı 85-83 mağlup edere yarı finale yükseldi.
27.04.2022 Eurocup
Zeljko Obradovic resti çekti! Tarihi yenilgi sonrası istifa sinyali
Zeljko Obradovic resti çekti! Tarihi yenilgi sonrası istifa sinyali 7Days Eurocup'ta Frutti Extra Bursaspor'a uzatmalarda kaybederek turnuvaya veda eden Partizan'da başantrenör Zeljko Obradovic maçın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
21.04.2022 Basketbol
Son dakika haberi: EuroLeague'den Rus kulüplerine yaptırım! Resmen açıklandı
Son dakika haberi: EuroLeague'den Rus kulüplerine yaptırım! Resmen açıklandı Rus kulüpleri, Turkish Airlines Euroleague ve 7Days Eurocup'tan resmen ihraç edildi.
EuroLeague, 4 Rus takımının maçlarını askıya aldı
EuroLeague, 4 Rus takımının maçlarını askıya aldı EuroLeague, Rus takımları CSKA Moskova, UNICS Kazan ve Zenit St Petersburg'un Turkish Airlines EuroLeague'e; Lokomotiv Kuban Krasnodar’ın ise 7DAYS EuroCup'a katılımlarının askıya alındığını açıkladı.
Euroleague Basketbol’un Türkiye yayın haklarını Saran Group aldı
Euroleague Basketbol’un Türkiye yayın haklarını Saran Group aldı EuroLeague Basketbol ve Saran Group arasında yapılan iş birliğiyle Turkish Airlines EuroLeague ve 7DAYS EuroCup’ın Türkiye’deki yeni yayıncısı 2024-25 sezonu sonuna kadar Saran Group markaları S Sport, S Sport2 ve S Sport Plus oldu.
Son dakika - Eurocup'ta şampiyon AS Monaco
Son dakika - Eurocup'ta şampiyon AS Monaco Erkekler Eurocup final serisinde AS Monaco, Unics Kazan'ı 2-0 ile geçerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu.
30.04.2021 Basketbol
Bahçeşehir Koleji'nde Erhan Ernak dönemi
Bahçeşehir Koleji'nde Erhan Ernak dönemi ING Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup'ta mücadele eden Bahçeşehir Koleji, başantrenörlük görevine Erhan Ernak'ı getirdi.
Bursaspor, Avrupa'daki galibiyetlerle hayata döndü
Bursaspor, Avrupa'daki galibiyetlerle hayata döndü Frutti Extra Bursaspor, 7Days EuroCup D Grubu'nda iki günde iki kez karşılaştığı Fransız temsilcisi Nanterre'i iki maçta da yenerek, Avrupa'daki ilk galibiyetlerini aldı. Galibiyetlerin ardından teknik heyet ve oyuncular, elde edilen sonuçlardan dolayı mutluluklarını dile getirdi.
24.12.2020 Eurocup

Benzer Haber Etiketleri

7Days Eurocup ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.