Artan cilt lekelerinin suçlusu meğer bu eksiklikmiş! Haftada 1 kez yenirse silgi gibi siliyor
Artan cilt lekelerinin suçlusu meğer bu eksiklikmiş! Haftada 1 kez yenirse silgi gibi siliyor Vücudumuzda oluşan değişimler birçok farklı rahatsızlığın habercisi olabilir. Cilt lekeleriniz arttıysa, kuruluk ve pul pul dökülmeler yaşıyorsanız, saçlarınız çabuk yıpranıyorsa A vitamini eksikliği çekiyor olabilirsiniz. Peki, vücudu eski sağlığına nasıl kavuştururuz?
18.04.2024 Genel Sağlık
A vitaminine ihtiyaç duyduğumuzu gösteren 7 işaret
A vitaminine ihtiyaç duyduğumuzu gösteren 7 işaret Vitaminlerin sağlığımız üzerindeki etkileri yadsınamayacak kadar fazla. A vitamini de bunlardan biri. Keskin bir görüşün, sağlıklı işleyen bir üreme sisteminin ve pürüzsüz bir cildin mimarı A vitaminidir. Birçok gıdada bulunan bu vitaminin eksikliği özellikle büyüme çağı ve hamilelik döneminde ciddi sıkıntılara yol açabilir. Peki, yeterli düzeyde A vitamini almazsak vücudumuzda neler meydana gelir? A vitamini eksikliğinin belirtileri nelerdir? A vitamini içeren besinler nelerdir? Öğrenmek için haberimize buyurun...
25.05.2020 Genel Sağlık
A vitamini hangi besinlerde bulunur?
A vitamini hangi besinlerde bulunur? A vitamini vücut için gerekli olan temel vitaminlerden biridir. Kemik gelişimi, üreme sağlığı, büyüme ve diş için gerekli olan A vitamini sağlığımız için çok önemlidir. Bu kadar yararlı olan A vitamini hangi besinlerde bulunur?
19.01.2018 Sağlık