Acdc

Acdc

Son dakika ac/dc haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ac/dc gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ac/dc haber sayfamızda...

Acdc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 195 acdc haberi bulunmuştur.
Colin Burgess hayatını kaybetti
Colin Burgess hayatını kaybetti Ünlü rock grubu AC/DC’nin ilk bateristi Colin Burgess, 77 yaşında vefat etti.
18.12.2023 Kültür Sanat
Micheal Jackson'un ceketi rekor fiyata satıldı
Micheal Jackson'un ceketi rekor fiyata satıldı Michael Jackson’ın 1980’li yıllardan kalma ikonik bir deri ceketi 306 bin dolara satıldı.
13.11.2023 Dünya
Edebiyat
Edebiyat Rock gruplarının peşinde Gazeteci Anıl Ergin ve ağabeyi Uluç Ergin, uzun yıllardır gezdikleri çok sayıda şehirde gittikleri konserde yaşananları kitap hâline getirdi...
22.10.2023 Kültür Sanat
20 Ekim’de sahnede
20 Ekim’de sahnede Dünya rock müziğinin efsanevi grubu AC/DC, kuruluşunun 50’nci yılını büyük bir dünya turnesiyle kutluyor...
6.10.2023 Cadde
Dave Evans İstanbul'da! Pazar günü pırlantacı açtırdı
Dave Evans İstanbul'da! Pazar günü pırlantacı açtırdı Yunanistan konseri öncesi Türkiye'ye tatile gelen dünyaca ünlü rock müzik grubu AC/DC'nin solisti Dave Evans, Nişantaşı'nda pazar günü kapalı olan pırlanta mağazasını açtırdı. Ayaküstü basın mensuplarıyla söyleşi yapan Dave Evans, Türkiye ve İstanbul'u övmelere doyamadı.
26.09.2023 Cadde
‘AC/DC bana iyi geliyor!’
‘AC/DC bana iyi geliyor!’ Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, CNN’den Erin Burnett’a verdiği röportajda savaş döneminde AC/DC, Guns N’ Roses ve Eric Clapton dinlemenin kendisine iyi geldiğini söyledi.
10.07.2023 Dünya
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak Dünyaca tanınmış Coachella Festivali yaratıcıları, yeni sürprizlerini bu kez de ‘Power Trip’ başlığı ile buluşturacakları ‘Hard - Rock’ ilahları ile yapacak.
16.04.2023 Kültür Sanat
İki dahinin 'akım' savaşı! Anlaşabilselerdi 2022'de 2030'u yaşayabilirdik!
İki dahinin 'akım' savaşı! Anlaşabilselerdi 2022'de 2030'u yaşayabilirdik! 'Akım savaşları', 20'nci yüzyılın başlarında bugünü bile etkileyecek büyük olaylar ve acıların sebebi oldu. Eğer 'Ampulün mucidi' olarak tanınan Edison ile kablosuz bilgi ve güç aktarımını keşfeden Tesla’nın yıllar boyu süren kavgası yaşanmasaydı her şey daha farklı olabilirdi!
28.11.2022 Dünya
Brad Pitt müziğin sesini açıyor
Brad Pitt müziğin sesini açıyor Brad Pitt ekranda göründüğü ilk andan itibaren herkesin aklında beliren şey yeteneğinden çok yakışıklılığı oldu.
2.01.2022 Kültür Sanat
Türk mühendisi "gücü çevirdi" ambargoyu aştı
Türk mühendisi "gücü çevirdi" ambargoyu aştı Türk savunma sanayisi bünyesinde yürütülen faaliyetlerle kritik önemdeki alt sistem ve birimlerin yerlileştirme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.
27.10.2021 Teknoloji
Son dakika: Dünyanın en tehlikeli çetesi! Kör palalarla futbol sahasında katliam
Son dakika: Dünyanın en tehlikeli çetesi! Kör palalarla futbol sahasında katliam Son dakika haberine göre, "Öldür, soy, tecavüz et, yönet" sloganıyla katliamlara imza atan, Amerika ve Avrupa'nın pek çok ülkesine yayılmış korkunç çetenin işlediği suçlarla ilgili tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı.
30.04.2021 Dünya
Servo Motor Nedir, Nasıl Çalışır? Servo Motor Özellikleri Ve Kullanıldığı Alanlar
Servo Motor Nedir, Nasıl Çalışır? Servo Motor Özellikleri Ve Kullanıldığı Alanlar Servo motor, teknolojide çok kullanılan bir terimdir. Özelliklerinin bilinmesi faydalı olacaktır. Sizler için; servo motor kavramına ilişkin bilgileri, servo motorun işlevleri ve kullanıldığı alanlar gibi bazı önemli konuları; sizler için hazırladık. 
21.04.2020 Gündem
Efsane grup  AC/DC’den Young’a saygı albümü
Efsane grup AC/DC’den Young’a saygı albümü Efsane grup AC/DC, uzun yıllardır süren sessizliğini bozuyor.
26.01.2020 Gündem
‘Biz satması için albüm yapmıyoruz’
‘Biz satması için albüm yapmıyoruz’ Dünyanın en önemli orkestralarından biri olarak kabul edilen Berlin Filarmoni’nin 12 çellistinden oluşan grup, Neue! Step festivali kapsamında bu akşam Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşacak.
29.09.2019 Gündem
'Müziğinizle rahat hissetmelisiniz'
'Müziğinizle rahat hissetmelisiniz' İstanbul’da konser vermeye hazırlanan müziğin dahi ve hızlı çocuğu David Garrett, “Rock’ı kemanla entegre etme fikri benden çıktı. Bir sanatçı olarak, müziğinizle rahat hissetmelisiniz” dedi.
13.08.2019 Cadde
Glenn Hughes İstanbul’da
Glenn Hughes İstanbul’da Yaşayan rock efsanesi Glenn Hughes, 15 yıllık bir aranın ardından yeniden İstanbul’da. Zorlu PSM’de rockseverlerle yarın buluşacak olan Glenn Hughes konser öncesi Milliyet’e konuştu.
12.07.2019 Gündem
Hacı Sabancı: Şanslıyım çünkü doğuştan 3-0 öndeyim
Hacı Sabancı: Şanslıyım çünkü doğuştan 3-0 öndeyim Ömer ve Arzu Sabancı’nın üç oğlunun en büyüğü olan Hacı Sabancı, Amerika’da aldığı eğitimin ardından 9 yıldır babasıyla birlikte Densa Holding’de çalışıyor. “Asla işkolik değilimdir” diyen Sabancı; iş hayatından tutkularına, nasıl yaşadığından hayallerine kadar her şeyi anlattı.
24.02.2019 Cadde
Hacı Sabancı: Şanslıyım çünkü doğuştan 3-0 öndeyim
Hacı Sabancı: Şanslıyım çünkü doğuştan 3-0 öndeyim Ömer ve Arzu Sabancı’nın üç oğlunun en büyüğü olan Hacı Sabancı, Amerika’da aldığı eğitimin ardından 9 yıldır babasıyla birlikte Densa Holding’de çalışıyor. “Asla işkolik değilimdir” diyen Sabancı; iş hayatından tutkularına, nasıl yaşadığından hayallerine kadar her şeyi anlattı.
24.02.2019 Cadde
Axl Rose’dan 10 yıl sonra yeni şarkı
Axl Rose’dan 10 yıl sonra yeni şarkı Axl Rose, 10 yıl aradan sonra hazırladığı yeni şarkısından kısa bir bölümünü dinleyicileriyle paylaştı.
2.01.2019 Gündem
O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu? Acun Ilıcalı'dan bomba...
O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu? Acun Ilıcalı'dan bomba... Cumartesi ve Pazar akşamları TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye, 14. bölümüyle yine oldukça keyifli bir bölüme sahne oldu. İzleyicilerin fenomen yarışması O Ses Türkiye'de bu akşam Acun Ilıcalı ve Murat Boz arasındaki komik diyalog herkesi güldürdü. Peki O Ses Türkiye 14. bölümde neler oldu?
18.11.2018 Gündem
Bruni'den İstanbul'a 'Fransız dokunuşu'
Bruni'den İstanbul'a 'Fransız dokunuşu' Carla Bruni, ‘French Touch’ albümünün tanıtım turnesi kapsamında İstanbul’daydı. İlk kez Türkiye’ye gelen eski Fransa first lady’si, hayranlarına ‘En kısa zamanda yeniden gelme’ sözü verdi
14.12.2017 Cadde
Tesla'ya Türk şarjı
Tesla'ya Türk şarjı Gersan Elektrik, elektrikli otomobil devi Tesla’nın araçlarına yönelik şarj istasyonu üretimi ve montajını görüşmek için sözleşme imzaladı. Türkiye’de başlayacak işbirliğinin küresel boyuta varabileceği belirtiliyor
5.12.2017 Ekonomi
Malcolm Young yaşamını yitirdi
Malcolm Young yaşamını yitirdi Avustralyalı efsane müzik grubu AC/DC’nin hem gitaristi hem de kurucularından olan Malcolm Young, 64 yaşında hayatını kaybetti.
20.11.2017 Cadde
Young veda etti
Young veda etti Müzik tarihinin en sevilen hard rock gruplarından biri olan AC/DC’nin kurucularından Malcolm Young, dün 64 hayatını kaybetti. Efsanevi gitarist, 2014 yılından bu yana demans hastalığı sebebiyle tedavi görüyordu.
18.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Acdc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.