Acılı baba, 13 yaşındaki oğlunu son yolculuğuna öperek yolladı!
Acılı baba, 13 yaşındaki oğlunu son yolculuğuna öperek yolladı! Bayram tatili için ailesiyle birlikte geldiği Salda Gölü’nde boğulan 13 yaşındaki çocuğun cansız bedeni morgdan yakınları tarafından alındı. Oğlunun tabutuna sarılan Muhammed Hamamı, "Çocuğun gözden kaybolduğunu gördüm. Kurtarmaya çalıştım. Tuttum ama kurtaramadım" diyerek, gözyaşı döktü.
3.08.2020 Gündem
Çocuklarını teşhis etmeye yüreği dayanmadı
Çocuklarını teşhis etmeye yüreği dayanmadı Önceki gece 02.22 sıralarında Kekova Geyikova Adası'nın güneybatısında 2,5 deniz mili uzaklıkta, bulundukları sürat teknesinin batması sonucu yaşamını yitiren Derin (13), kardeşleri Dildar (10), Şiar (8), Dicver (8) ve Emine Raşit'in (3) babası İdris Raşit, teşhis için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Teşhis amacıyla morga alınan Raşit, çocuklarının cansız bedenlerine bakmaya dayanamayarak dışarı çıktı. Morgun duvarına kapanarak gözyaşı döken Raşit'i, kendisine eşlik eden Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli teskin etmeye çalıştı. Sakinleşmesinin ardından çocuklarını fotoğraflarından teşhis eden Raşit, Demre ilçesine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Kızını kaybeden dilsiz baba, acısını ve öfkesini işaret diliyle anlattı
Kızını kaybeden dilsiz baba, acısını ve öfkesini işaret diliyle anlattı Şanlıurfa’da evinin terasından düğünü seyreden 13 yaşındaki Zeliha Gül, atılan maganda kurşunuyla hayatını kaybetti. Anne Emine Gül Kürtçe ağıtlar yakıp “Kızım kalk” diyerek ağlarken, sağır ve dilsiz olan baba Mehmet Gül ise acısını işaret diliyle ifade etmeye çalıştı.
11.09.2019 Yaşam
Acılı babadan Türkiye’ye birlik ve beraberlik çağrısı
Acılı babadan Türkiye’ye birlik ve beraberlik çağrısı Bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen 4 çocuklu Yılmaz ailesinin en büyük oğlu olan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz, şehit oğlunun mezarı başından tüm Türkiye’ye birlik beraberlik çağrısında bulundu. İnşaatlarda çalışarak güçlükle okutup, büyüttüğü ve Şanlıurfa’da bir köy okulunda öğretmen olarak gönderdiği oğlunun Gümüşhane'ye gelirken Tunceli'de başına gelenlerin kendisi gibi herkesi de derinden yaraladığını belirten baba Hamit Yılmaz, bir daha hiç kimsenin yüreğinin yanmaması için bu olayların son bulmasını istedi. Geçtiğimiz Pazartesi günü düzenlenen törenin ardından babaocağı Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyündeki aile kabristanına defnedilen Necmettin öğretmenin mezarından ziyaretçi eksik olmuyor. Oğlunun mezarını sık sık ziyaret ederek dualar eden acılı baba Hamit Yılmaz, oğlunu şehit eden teröristlerin öldürülmesiyle birlikte kanlarının yerde kalmadığını belirterek “Rabbime hamd ediyorum. Devletimize, milletimize güveniyorum. Devletim olayın bilincinde. Olay olduğu ilk günden beri takipte. Vatanımız, milletimiz var olsun. Bir kurban verdik. İnşallah bu acılar diner. Kimsenin yüreği yanmaz. Hiçbir anne babanın yüreği yanmaz. Vatanımıza birlik, beraberlik, herkese huzur ve saadet diliyorum” diye konuştu. Uzaktan yakından gelip acılarını paylaşan herkese teşekkür eden baba Yılmaz, “Benim evladım bütün Türkiye’nin evladı oldu. Bütün şehitler bizim. Bu bizim millet olarak kanayan yaramız. İnşallah oğlumun başına gelenler sebep olur da bundan sonra hiçbir ana babanın gözyaşları akmaz” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Ordu'da şehit uzman çavuş Tiken'i 10 bin kişi uğurladı
Ordu'da şehit uzman çavuş Tiken'i 10 bin kişi uğurladı Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 24 yaşındaki piyade uzman çavuş Onur Tiken'i, Ordu'nun Çatalpınar İlçesi Stadyumu'nda yaklaşık 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı. Babalar Günü'nde şehit oğlunu uğurlayan acılı baba Alaattin Tiken'in feryatları yükseldi.Şehit uzman çavuş Onur Tiken için memleketi Ordu'nun Çatalpınar İlçe merkezindeki stadyumda düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit babası Alaattin, annesi Esma Tiken ile kardeşleri, yakınları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, polis ve askeri erkan ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, oğulları şehit olan Esma ve Alaattin Tiken çiftine taziyede bulundu.Babalar Günü'nde şehit oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Alaattin Tiken, "Ah canım yavrum, beni bırakıp nereye gidiyorsun, beni de götür canım oğlum" diyerek ağlayıp gözyaşı döktü. Oğlunun tabutuna sarılan anne Esma Tiken ise, "Yavrum beni de götür, yavrum beni bırakıp gitme, seni böyle mi karşılayacaktım?" diyerek feryat etti. Esma ve Alaattin Tiken çifti oğullarının tabutuna sarılarak ağladı. Şehidin fotoğrafını taşıyan nişanlısı Aslı İbaç da sürekli gözyaşı döktü. Üç yıllık uzman çavuş olan şehit Onur Tiken'in, babasının evinin üzerine kat çıkmak için inşaata başladığı ve evin ağustos ayında tamamlanmasının ardından düğün yapmayı planladığı belirildi. Ailenin 5 çocuğundan en küçüğü olan şehit uzman çavuş Onur Tiken'in, mayıs başında Ordu'ya ablasının düğününe geldiğinde nişanlısı Aslı İbaç ile köyde evlerinin önünde çektirip sosyal medyada 'Aşk ve mutluluk' notuyla paylaştığı fotoğrafı da albümde hatıra olarak kaldı. Şe
11.09.2019 Haberler
Acılı babaya bir darbe de hastaneden
Acılı babaya bir darbe de hastaneden Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Adana’ya yerleşen Suriyeli 35 yaşındaki Ömer Cuma Salih, evinde ölen 7 aylık oğlu Faruk Salih’in cesedini ölüm raporu almak için hastane hastane dolaştırmak zorunda kaldı.
11.09.2019 Yaşam
Serdar Dikdik: Bugün meleğimi toprağa veriyorum
Serdar Dikdik: Bugün meleğimi toprağa veriyorum Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan minik Pamir’in cenazesi, Zincirlikuyu Gasilhanesine getirildi. Acılı baba Serdar Dikdik, "Bugün meleğimi toprağa veriyorum" dedi.
11.09.2019 Haberler
En ağır yük
En ağır yük VAN’ın Gürpınar İlçesi’ne bağlı Yalınca Köyü’nün Çeli Mezrası’nda oturan Taş ailesi, rahatsızlanan 3 yaşındaki çocuklarının yolların kapalı olması nedeniyle hastaneyede götüremedikleri için öldüğünü öne sürdü. Minik Muharem’in ailesi tarafından çuvala konulan cenezesi ise sırtta taşınarak mezradan köye indirildi.
11.09.2019 Yaşam
11 saniyede alev topuna döndü
11 saniyede alev topuna döndü ANKARA'nın Altındağ İlçesi'nde, bina üzerinden geçen yüksek gerilim hattına dokununca akıma kapılarak yaşamını yitiren 23 yaşındaki Murat Bozkurt'un ailesi bayramı hüzünlü geçirecek. Baba 48 yaşındaki Hacı Bozkurt, "Yüksek gerilim hattı telleri binaların 1.5 metre yakınından, cadde ve sokakların ortasından geçiyor. Daha kaç insan yaşamını kaybettikten sonra tedbir alınacak" diyerek tepkisini dile getirdi.
11.09.2019 Yaşam
Bir babanın en zor anları
Bir babanın en zor anları Sarıyer’de ellerini yıkamak isterken denize düşen ve kendisine yardım etmek isteyen ikiz kardeşinin öldüğü olaydan yaralı olarak kurtulan Enes Karakurt, kendine gelir gelmez ikizini sordu. Acılı aile Enes’e ikizinin öldüğünü söyleyemedi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri