Adana Valisi

Adana Valisi

Son dakika Adana Valisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Adana Valisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Adana Valisi haber sayfamızda...

Adana Valisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.748 adana valisi haberi bulunmuştur.
Zeydan Karalar koltuğunu minik Ata Ergül’e teslim etti
Zeydan Karalar koltuğunu minik Ata Ergül’e teslim etti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu 10 yaşındaki Ata Kemal Ergül’e devretti.
23.04.2024 Gündem
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de, cezaevi nakil aracının şarampole devrildiği kazada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Kira yardımlarını sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Kira yardımlarını sürdüreceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cennet gibi bir vatana sahibiz ama deprem bizim ülkemizin gerçeği. En riskli 5 ülkeden biriyiz. En riskli ilimiz ise İstanbul. Bütün evleri 1, 1 buçuk sene içerisinde teslim edeceğiz. Evler teslim olana kadar da kira yardımlarını sürdüreceğiz” dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz KKM açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz KKM açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2022'de 906 milyar dolar olan ekonomik hacminin bu yıl sonunda 1,1 trilyon dolar seviyelerine yaklaştığını belirterek, "İlk defa ekonomimiz trilyon dolar seviyesini geçmiş oluyor" dedi.
17.02.2024 Ekonomi
Narenciyeye böcek tuzağıyla koruma...
Narenciyeye böcek tuzağıyla koruma... Narenciye ağaçları ve çiçekleri kurutan yeşillenme hastalığını yayan böcekle (psillidi) mücadele kapsamında, Adana Valiliği bir dizi önlemlere imza attı.
16.02.2024 Ekonomi
Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Adana'da! Tedavi gören 4 vatandaşını ziyaret etti
Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Adana'da! Tedavi gören 4 vatandaşını ziyaret etti Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Akılbek Caparov, ülkesinde meydana gelen helikopter kazası ve patlama olaylarında yaralanan ve Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alınan 4 Kırgız vatandaşı ziyaret etti. Akılbek Caparov, "Onları buradaki doktorlarımıza emanet ediyoruz" dedi.
10.02.2024 Gündem
Teröristbaşının fotoğrafını köprüye asan 2 kişi yakalandı
Teröristbaşının fotoğrafını köprüye asan 2 kişi yakalandı Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini köprüye asan B.A. ile M.K. yakalanarak gözaltına alındı.
10.02.2024 Gündem
Adana’da 1589 deprem konutu hak sahiplerine teslim ediliyor
Adana’da 1589 deprem konutu hak sahiplerine teslim ediliyor Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat depremleri sonrası kentte TOKİ tarafından yapımına başlanan afet konutlarının bin 589’unun şubat ayı sonunda tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.
29.01.2024 Ekonomi
Çelik: Kılıçdaroğlu'nun milli iradeye saldırdığını net bir biçimde görüyoruz
Çelik: Kılıçdaroğlu'nun milli iradeye saldırdığını net bir biçimde görüyoruz AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili olan Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarına tepki gösterdi.
5.09.2023 Gündem
Süleyman Elban kimdir? Yeni İzmir Valisi Süleyman Elban hayatı ve kariyeri
Süleyman Elban kimdir? Yeni İzmir Valisi Süleyman Elban hayatı ve kariyeri Süleyman Elban, İzmir Valiliği görevine getirildi. Adana Valisi olarak görev yapan Süleyman Elban, Resmi Gazete'te yayımlanan Valilik Kararnamesi'ne göre İzmir Valisi olarak atandı. Peki, Süleyman Elban kimdir, nereli, kaç yaşında?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
Süleyman Elban İzmir Valiliği'ne atandı
Süleyman Elban İzmir Valiliği'ne atandı Son dakika yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre İzmir Valiliğine, Süleyman Elban atandı. Peki Süleyman Elban kimdir? İşte detaylar...
10.08.2023 Gündem
Adana Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger kimdir? Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger hayatı...
Adana Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger kimdir? Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger hayatı... Yavuz Selim Köşger, 2020 yılında İzmir Valisi olarak göreve getirilmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre, Yavuz Selim Köşger Adana Valiliği görevine atandı. Peki, Adana Valisi olan Yavuz Selim Köşger aslen nereli, kaç yaşında?
9.08.2023 Bilgi Rehberi
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Son dakika: Adana'da 2 fabrikayı alevler sardı
Son dakika: Adana'da 2 fabrikayı alevler sardı Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki diğer geri dönüşüm fabrikasına sıçradı. Ekipler alevleri söndürmek için çalışmaları sürdürüyor.
7.08.2023 Gündem
Adana 5.5’lik depremle uyandı
Adana 5.5’lik depremle uyandı Adana ve çevresindeki illerde dün deprem paniği yaşandı. Kozan’da saat 08.44’te meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından 2 saat içinde 29 artçı vatandaşları sokağa döktü.
26.07.2023 Gündem
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem Adana'nın Kozan ilçesinde bu sabah saatlerinde 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 5.5'lik sarsıntının ardından aynı bölge bu kez 4.4 ve 3.5 ile sallandı.
26.07.2023 Gündem
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na saldırıda yeni detay! 'Vahiy geldi ve ben de bıçaklayarak öldürdüm'
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na saldırıda yeni detay! 'Vahiy geldi ve ben de bıçaklayarak öldürdüm' HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'in yaralandığı, il sekreteri Sacit Pişgin'in de hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
23.07.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan 'arabuluculuk sistemi' açıklaması: Yüzde 70’i anlaşmayla sonuçlandı
Bakan Tunç'tan 'arabuluculuk sistemi' açıklaması: Yüzde 70’i anlaşmayla sonuçlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Arabuluculuk taraflar arasında barışı sağlayan ve dolayısıyla toplumsal uzlaşmayı sağlayan çok önemli bir yöntem. 2013 yılından bu yana arabuluculuk sistemine 4 milyon 477 bin başvuru yapıldı ve 2 milyon 840 bini anlaşmayla sonuçlandı bu dosyaların” dedi.
14.07.2023 Gündem
Adana’da kalıcı TOKİ konutları yükselmeye başladı
Adana’da kalıcı TOKİ konutları yükselmeye başladı Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın gerçekleştiği Adana’da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesi çerçevesinde 3 bin 200 aileye verilecek 581 konut yükselmeye başladı. Adana Valisi Süleyman Elban, "Konutlar Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor ancak daha da erken teslim edebiliriz" dedi.
2.06.2023 Ekonomi
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, toprağa verildi
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, toprağa verildi Adana’da dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın (64) cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
19.05.2023 Gündem
Adana'da zincirleme trafik kazası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Adana'da zincirleme trafik kazası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Adana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk bilgilere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.
12.05.2023 Haberler
Adana'da zincirleme trafik kazası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Adana'da zincirleme trafik kazası! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Adana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk bilgilere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.
12.05.2023 Gündem
Depremzedelere verilecek TOKİ konutları hızla yükseliyor
Depremzedelere verilecek TOKİ konutları hızla yükseliyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın gerçekleştiği iller arasında yer alan Adana'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesindeki ilk bloğun kaba inşaatı hızla yükseliyor. Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Burada cansiparane çalışma söz konusu. Gece, gündüz demeden işçiler çalışıyor” dedi.
14.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adana Valisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.