Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan

Son dakika Ahmet Mümtaz Taylan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Mümtaz Taylan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Mümtaz Taylan haber sayfamızda...

Ahmet Mümtaz Taylan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 617 ahmet mümtaz taylan haberi bulunmuştur.
‘Arap Kadri’ vizyonda!
‘Arap Kadri’ vizyonda! Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerinde yer aldığı ‘Arap Kadri’ filminin galası, önceki akşam Tekin Aral’ın kızı Ayça Aral’ın ev sahipliğinde Etiler Alkent ING Cinecity’de gerçekleşti.
19.04.2024 Cadde
Geri sayım başladı!
Geri sayım başladı! Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği ‘Arap Kadri’ filminin yeni fragmanı yayınlandı.
2.04.2024 Cadde
Özel bireylerle iftar buluşması
Özel bireylerle iftar buluşması Mehmet Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel bireyler için iftar yemeği düzenledi.
22.03.2024 Cadde
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Vizyon tarihi açıklandı
Vizyon tarihi açıklandı Ahmet Mümtaz Taylan ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
13.03.2024 Cadde
KIZILCIK ŞERBETİ APO KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR?  📌 Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su (Abdullah) Ahmet Mümtaz Taylan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZILCIK ŞERBETİ APO KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? 📌 Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su (Abdullah) Ahmet Mümtaz Taylan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini Settar Tanrıöğen canlandırıyordu. Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmişti ve tedavi süreci başlamıştı. Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini Ahmet Mümtaz Taylan canlandırmaya başladı. Kızılcık Şerbeti yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan kimdir, kaç yaşında?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı!
Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince iki ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
7.03.2024 Cadde
KIZILCIK ŞERBETİ APO DEĞİŞTİ Mİ, YENİ APO KİM OLDU? Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su (Abdullah) Ahmet Mümtaz Taylan kimdir, kaç yaşında?
KIZILCIK ŞERBETİ APO DEĞİŞTİ Mİ, YENİ APO KİM OLDU? Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su (Abdullah) Ahmet Mümtaz Taylan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine Settar Tanrıöğen hayat veriyordu. Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmiş ve tedavi süreci başlamıştı. GOLD film konu hakkında açıklama yaptı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Ahmet Mümtaz Taylan kimdir, kaç yaşında?
1.03.2024 Bilgi Rehberi
Beyin kanaması geçirmişti! Oyuncu Settar Tanrıöğen'den haber var
Beyin kanaması geçirmişti! Oyuncu Settar Tanrıöğen'den haber var Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kalan usta oyuncunun, son olarak geçici hafıza kaybı yaşadığı ortaya çıkmıştı. Tanrıöğen'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
2.03.2024 Cadde
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında üzücü gelişme!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında üzücü gelişme! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili iddia duyanları üzdü.
27.02.2024 Cadde
KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ'NDE ABDULLAH SÜRPRİZİ! Settar Tanrıöğen diziden ayrıldı mı, Abdullah karakterine kim hayat verecek? İşte yeni isim...
KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ'NDE ABDULLAH SÜRPRİZİ! Settar Tanrıöğen diziden ayrıldı mı, Abdullah karakterine kim hayat verecek? İşte yeni isim... Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kızılcık Şerbeti dizisinde bir süredir geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi altında olan Settar Tanrıöğen dizinin çekimlerinde yer alamamıştı. Diziden açıklama gelirken Abdullah karakterine kimin hayat vereceği de belli oldu. Peki Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterine kim hayat verecek?
26.02.2024 Bilgi Rehberi
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, 17 Şubat'ta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ferdağ, dün Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Kuruçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
19.02.2024 Cadde
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı 'Ölümü Dünya 2', 2023 yılının en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.
4.12.2023 Cadde
Ailece saçmalıyoruz
Ailece saçmalıyoruz İlk filmin özgünlüğü ve popülerliğinden beslenen “Ölümlü Dünya 2”, yıldız oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla öne çıkıyor
3.12.2023 Kültür Sanat
Köy inşa edildi
Köy inşa edildi Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu ve Melis İşiten’in başrolünü paylaştığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’, 15 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2023 Cadde
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum!
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum! Sinemada gösterildiği dönem büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni ve senaristi Ali Atay, eşi ve iki çocuğunun annesi Hazal Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
‘Gülerken doğuracak diye korktum’
‘Gülerken doğuracak diye korktum’ Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı ‘Ölümlü Dünya 2’nin galası önceki akşam Paribu Cineverse Kanyon Sinemaları’nda gerçekleşti.
30.11.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk' Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin galası, dikkat çeken olaylara sahne oldu. Başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit'in açıklaması ise dikkat çekti.
30.11.2023 Cadde
Gün sayıyor
Gün sayıyor Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerini paylaştığı, Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk’un yönettiği ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
8.11.2023 Cadde
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı 70 ve 80’li yıllarda Fırt dergisinde yayınlanan, Tekin Aral ve Latif Demirci'nin unutulmaz karikatürleri 'Arap Kadri' ve 'Tarzan' sinema filmi oluyor.
4.10.2023 Cadde
Leyla ile Mecnun'un hikayesini gerçek zannedenler bu satırları okuyunca şaşırıyor...
Leyla ile Mecnun'un hikayesini gerçek zannedenler bu satırları okuyunca şaşırıyor... Leyla ile Mecnun hikayesi, birçok sinema filmine, romana ve şiire konu olmuştur. Peki, Türk edebiyatının en önemli klasiklerinden biri olan Leyla ile Mecnun hikayesi gerçek mi sizler için derledik.
28.08.2023 Yaşam
Çadır kentte film festivali
Çadır kentte film festivali Hatay’da yaralar sanatla sarılmaya çalışıyor. Bu yıl “Antakya Varsa Ben de Varım” mottosuyla 13-19 Ekim tarihlerinde Antakya’da gerçekleştirilecek olan 11. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce film başvurusu yapıldığı bildirildi. Festivale yaklaşık 400 filmin başvurduğu duyuruldu.
16.08.2023 Kültür Sanat
Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'e 'evlilik' sorusu!
Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'e 'evlilik' sorusu! Geçtiğimiz yıl Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçiren ve belinden sakatlanan Belçim Bilgin, yaşadığı zorlu süreci konuk olduğu programda anlattı. 2018'de 12 yıllık evliliğini sonlandırdığı eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili de konuşan Bilgin, "Bir daha evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna yanıt verdi.
23.06.2023 Cadde
Özge Borak'tan teknede bikinili poz
Özge Borak'tan teknede bikinili poz 'Eyvah Eyvah', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Eşref Saati' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozuyla gündeme geldi. Siyah bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun pozuna beğeni yağdı.
19.06.2023 Cadde
Karsu Dönmez'den yürek yakan sözler! 'Kına gecemi Aliye halam yapsın istemiştim'
Karsu Dönmez'den yürek yakan sözler! 'Kına gecemi Aliye halam yapsın istemiştim' Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde akrabalarından 17 kişiyi kaybeden Karsu Dönmez, konuk olduğu programda; depremden sonra hayatındaki en önemli şeyin insan olduğunu söyledi. Uzun zamandır aşk yaşadığı Mike Schrama ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Karsu, gerçekleştirmeyi planladığı düğününden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.
15.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Mümtaz Taylan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.