Aile Mahkemesi

Aile Mahkemesi

Son dakika aile mahkemesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aile mahkemesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aile mahkemesi haber sayfamızda...

Aile Mahkemesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.471 aile mahkemesi haberi bulunmuştur.
Boşanma davasında çocukla iletişim detayları
Boşanma davasında çocukla iletişim detayları Ankara 10. Aile Mahkemesi’nde görülen anlaşmalı boşanma davasında A.Y. ve M.Y.’nin boşanmasına karar verildi.
9.05.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk
Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, vatandaşların adalet hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla 504'ü deprem bölgesinde olmak üzere toplam 2 bin 449 yeni mahkeme kurduklarını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
Eşinin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi saydı
Eşinin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi saydı Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi, maddi istekleri bitmediği ve cebinden habersiz para aldığı gerekçesiyle eşine karşı boşanma davası açan kocayı haklı buldu.
1.05.2024 Gündem
Boşanmalarda 3 yıl bekleme şartı iptal
Boşanmalarda 3 yıl bekleme şartı iptal AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı
20.04.2024 Gündem
Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Cadde
Volkan Bahçekapılı ile 10 yıllık evliliği bitti! Buse Terim sessizliğini bozdu
Volkan Bahçekapılı ile 10 yıllık evliliği bitti! Buse Terim sessizliğini bozdu Sosyal medya fenomeni Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. İki kızları olan ünlü çiftin, ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. Buse Terim, basına yansıyan 'boşanma' haberlerinin ardından sessizliğini bozdu.
26.03.2024 Cadde
12 yıl süren yasak aşk! ‘Çocukların babası kim?’ sorusuna eski eşten şok yanıt
12 yıl süren yasak aşk! ‘Çocukların babası kim?’ sorusuna eski eşten şok yanıt Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
14.03.2024 Gündem
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ birlikte yurt dışına mı çıktı? Fotoğraftaki detay dikkat çekti
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ birlikte yurt dışına mı çıktı? Fotoğraftaki detay dikkat çekti Oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirmişti. Can adında bir oğulları olan ikili, bu kez Arzum Onan'ın paylaşımıyla adlarından söz ettirdi.
8.03.2024 Cadde
Ezgi'nin katilinin kemikleri bulunmuştu! Anneden açıklama geldi
Ezgi'nin katilinin kemikleri bulunmuştu! Anneden açıklama geldi İzmir’in Konak ilçesinde, Ziynet Zerkin (60), 1 ay önce bulunan insan iskeletinin DNA tespitine göre, kızı Ezgi Özarslan'ı (31) öldürüp kaçan damadı Deniz Özarslan'a (36) ait çıkması üzerine, "Sizlerin de gördüğü üzere evren kendi adaletini kendi sağlamış durumda" dedi.
26.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aile Mahkemesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.