İran Basra Körfezi'nde bir gemiye el koydu
İran Basra Körfezi'nde bir gemiye el koydu Devrim Muhafızları, 11 yabancı mürettabatın tamamının tutuklandığı operasyonda geminin kaçak akaryakıt taşıdığını bildirdi.
9.04.2022 Dünya
Akaryakıt kaçakçılarından yeni yöntem
Akaryakıt kaçakçılarından yeni yöntem Ankara'da Kaçakçılık Şube'si ekiplerince yapılan rutin denetim uygulamaları sonucunda polisi bile şaşkına uğratan şüphelilere ait çekici ve bir TIR'ın dorsesinde sıvıya dönüştürülerek akaryakıt olarak kullanılan 11 buçuk ton akaryakıt ele geçirildi. Gölbaşı uygulama noktasında şüphelenilen araçta yapılan aramalarda ele geçirilen kalıp yağların motorin yoğunluğuna yakın seviyede kullanılan bir akaryakıt olduğu ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Türkiye’nin yağını hortumladılar
Türkiye’nin yağını hortumladılar Otobüs yangılarıyla gündeme gelen 10 numara kaçak akaryakıtta kaçakçıların yeni yöntemi akıllara durgunluk verdi; Atık Madeni Yağ Toplama sertifikasının sahtesiyle yağları toplayıp satıyorlar.
20.04.2015 Ekonomi
Akaryakıtta 4 deponun üstüne vergi!
Akaryakıtta 4 deponun üstüne vergi! Kaçak akaryakıt ile mücadele hızlanıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, akaryakıt kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yayınlanan kararnamenin detaylarını açıkladı.
28.08.2012 Ekonomi