Akçay

Akçay

Son dakika akçay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akçay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akçay haber sayfamızda...

Akçay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.752 akçay haberi bulunmuştur.
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Göztepe, Giresunspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 1.Lig
Atlar aynı yöne koşmalı
Atlar aynı yöne koşmalı Merkez Bankası Kanunu, ana görevi fiyat istikrarını sağlamak olan bankanın, enflasyon hedefine ulaşamaması durumunda hedeften sapmanın nedenlerini ve alınması gereken önlemleri hükümete bildirmesini zorunlu kılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Yeni banknotlar tedavüle girdi
Yeni banknotlar tedavüle girdi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası duyurdu! Yeni banknotlar tedavüle verildi
Merkez Bankası duyurdu! Yeni banknotlar tedavüle verildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Samsun'da ‘Sıfır Atık’ için farkındalık etkinliği
Samsun'da ‘Sıfır Atık’ için farkındalık etkinliği Samsun’da '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
29.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Yarım Elma'nın yıldızları yıllar sonra bir arada! 'O benim hem canım hem gardaşım'
'Yarım Elma'nın yıldızları yıllar sonra bir arada! 'O benim hem canım hem gardaşım' Oyuncu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne'de kutladı. Doğum günü partisinde yakın dostu ve eski rol arkadaşını yalnız bırakmayan Janset Paçal, kutlamadan renkli kareler yayınladığı sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme aldı.
15.03.2024 Cadde
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı!
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı! Şırnak'ta terör örgütünden temizlenen Gabar ve Cudi Dağları, Türkiye'nin yeni enerji kaynağına dönüştü. 2019 ve 2020 yıllarında bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrası açılan kuyular ile günlük 37 bin varil petrol üretimine ulaşıldı.
10.03.2024 Ekonomi
Eşini keserle yaralamış, kayınpederini öldürmüştü! Damat dehşetinde yeni detaylar
Eşini keserle yaralamış, kayınpederini öldürmüştü! Damat dehşetinde yeni detaylar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan, kayınpederini de bıçaklayarak öldüren sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. İddianamedeki ifadesinde, eşiyle aldatma meselesi sebebiyle tartıştığını, bu sırada kendini savunmak amacıyla keserle başına vurduğunu söyleyen sanık her şeyi tüm detayları ile anlattı.
29.02.2024 Gündem
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı.
22.02.2024 Kültür Sanat
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
‘Özel yöntem’le 12 saat süren kalp ameliyatı
‘Özel yöntem’le 12 saat süren kalp ameliyatı  İstanbul’da 66 yaşındaki hasta aort genişlemesini önemsemedi, pandemide yıllarca doktora gitmedi.
11.02.2024 Gündem
Giresunspor ve Eyüpspor puanları paylaştı!
Giresunspor ve Eyüpspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 21'inci haftasında Giresunspor ile Eyüpspor arasındaki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
4.02.2024 1.Lig
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor Maddi sıkıntılar ve ailevi sebeplerden dolayı okula gidemeyen kadınlar, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'ndeki okuma ve yazma kursunda eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyorlar.
1.02.2024 Eğitim
Bandırmaspor evinde gol yağdırdı: 6-0
Bandırmaspor evinde gol yağdırdı: 6-0 Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Giresunspor'u 6-0 mağlup etti.
28.01.2024 1.Lig
'2. Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülsen Yüksel'den suç duyurusu!
'2. Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülsen Yüksel'den suç duyurusu! Son olarak TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programının sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülsen Yüksel Salt, haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu.
24.01.2024 Cadde
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Haberler
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bakan Bayraktar’dan duygulandıran telefon
Bakan Bayraktar’dan duygulandıran telefon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak’ın Akçay köyündeki 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti.
3.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan şehit ailelerine telefon
Bakan Bayraktar'dan şehit ailelerine telefon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak Gabar'daki petrol sahalarına isimleri verilen Şehit Astsubay Esma Çevik ve Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın aileleriyle telefonda görüştü.
2.01.2024 Gündem
Yılbaşı öncesi düğmeye basıldı! Tarihin en büyük operasyonu
Yılbaşı öncesi düğmeye basıldı! Tarihin en büyük operasyonu Yılbaşına sayılı saatler kala, turizm kenti Antalya'da önlemler artırıldı.
30.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Akçay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.