Alexander De Croo

Alexander De Croo

Son dakika Alexander De Croo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alexander De Croo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alexander De Croo haber sayfamızda...

Alexander De Croo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 64 alexander de croo haberi bulunmuştur.
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak Almanya'nın onlarca yıldır yaşadığı en büyük casusluk skandalını takip eden açıklama, online flörtleriyle yaşayacakları ilk randevuları için romantik hayalleri olan turistleri, kendilerini bekleyen 'resmi tuzağa' karşı uyardı.
5.04.2024 Dünya
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Belçika'dan terör örgütü PKK destekçilerinin provokasyonlarına ilişkin açıklama
Belçika'dan terör örgütü PKK destekçilerinin provokasyonlarına ilişkin açıklama Belçika Başbakanı Alexander De Croo, terör örgütü PKK destekçilerinin Belçika’daki provokasyonlarına değinerek, "Terörist olarak sınıflandırılan örgütlere yönelik bu destek gösterileri kabul edilemez" dedi.
27.03.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistanlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'deki 1. Nükleer Enerji Zirvesi'nde Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile bir araya geldi.
21.03.2024 Dünya
Ukrayna’da savaş üçüncü yıla girdi
Ukrayna’da savaş üçüncü yıla girdi Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta iki yıl geride kaldı. Batı dünyası, Kiev’de gövde gösterisi yaparak Ukrayna’ya yönelik desteğin azalmayacağını ilan etmiş oldu.
25.02.2024 Dünya
Navalny'nin ölümü dünya gündeminde! 'Tam olarak açıklığa kavuşturmaya çağırıyoruz'
Navalny'nin ölümü dünya gündeminde! 'Tam olarak açıklığa kavuşturmaya çağırıyoruz' Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen G7 Devlet ve Hükümet Başkanları toplantısının ardından bildiri yayımlandı. Yayımlanan bildiride, “Alexei Navalny'nin olağanüstü cesaretini saygıyla anıyor, Rus hükümetini Navalny'nin ölümüyle ilgili durumu tam olarak açıklığa kavuşturmaya çağırıyoruz” ifadeleri yer aldı.
24.02.2024 Dünya
Avrupa Birliği'nden geri adım! Çiftçi protestoları işe yaradı
Avrupa Birliği'nden geri adım! Çiftçi protestoları işe yaradı Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, kıta genelinde çıkan çiftçilerin protestoları nedeniyle tarım ilacı (pestisit) kullanımını azaltma planından vazgeçtiklerini duyurdu.
6.02.2024 Dünya
Önce kriz sonra takas
Önce kriz sonra takas İsrail ile Hamas arasında varılan rehine değişimi ve ateşkes anlaşması, ciddi bir sınav yaşadı. Nitekim Hamas, rehineleri serbest bırakmayı askıya aldığını açıklarken, söz konusu anlaşmazlık, yine Katar’ın arabuluculuğuyla saatler sonra çözüldü.
26.11.2023 Dünya
Belçika Başbakanı Netanyahu'ya rest çekti
Belçika Başbakanı Netanyahu'ya rest çekti Belçika Başbakanı Croo, İsrail Başkanı Netanyahu tarafından kınanması ve teröre destek vermekle itham edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, 'sözlerinin arkasında durduğu' mesajını verdi.
25.11.2023 Dünya
Katliama takas molası! Dört günlük ateşkes başladı
Katliama takas molası! Dört günlük ateşkes başladı Gazze’de 4 gün sürecek ateşkes ve rehine takası anlaşması dün yürürlüğe girdi. Hamas’ın 12 Taylandlı, 1 Filipinli ve 13 İsrailli rehineyi Kızılhaç’a teslim etmesinin ardından, İsrail de 39 Filistinli’yi serbest bıraktı.
25.11.2023 Dünya
Brüksel’de gafil saldırı
Brüksel’de gafil saldırı Belçika’nın başkenti Brüksel, önceki akşam beklenmedik bir terör eylemine sahne olurken, Tunus uyruklu 45 yaşındaki Abdesalem Lasued, İsveç’in Kur’an-ı Kerim eylemlerine izin verdiğini gerekçe göstererek EURO 2024 Elemeleri kapsamında Belçika-İsveç milli takımları arasındaki maçı izlemek üzere kente gelen İsveçli taraftarları hedef aldı.
18.10.2023 Dünya
Avrupa’nın kalbinde silahlı saldırı: 2 ölü
Avrupa’nın kalbinde silahlı saldırı: 2 ölü Belçika’nın başkenti Brüksel’de dün akşam oynanan Belçika-İsveç maçı öncesinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Brüksel’de silahlı saldırı! 2 kişi hayatını kaybetti
Brüksel’de silahlı saldırı! 2 kişi hayatını kaybetti Belçika Ulusal Kriz Merkezi, Brüksel’de bugün akşam silahlı saldırı meydana geldiğini ve 2 kişinin saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.
16.10.2023 Dünya
Brüksel'de silahlı saldırı! Belçika - İsveç maçı iptal edildi
Brüksel'de silahlı saldırı! Belçika - İsveç maçı iptal edildi EURO 2024 Elemeleri kapsamında Belçika ile İsveç karşı karşıya geldi. Ancak mücadele stadyum çevresinde yaşanan silahlı saldırı sonrası yarıda kaldı.
17.10.2023 Dünyadan Futbol
Hollanda, Belçika ve Lüksemburg polisi 3 ülkede takip ve tutuklama yapabilecek
Hollanda, Belçika ve Lüksemburg polisi 3 ülkede takip ve tutuklama yapabilecek Hollanda, Belçika ve Lüksemburg, yasa dışı göç ve uyuşturucu sorunuyla mücadele amacıyla, Pazar gününden itibaren polisler için sınırları tamamen kaldırıyor.
29.09.2023 Dünya
Belçika Başbakanı De Croo, bisikletten düştü
Belçika Başbakanı De Croo, bisikletten düştü Kazada başından darbe alıp kısa süreli bilinç kaybı yaşayan Belçika Başbakanı, hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildi.
4.06.2023 Dünya
Zelenskiy: Ukrayna'da işlenen suçlar için özel mahkeme kurulmalı
Zelenskiy: Ukrayna'da işlenen suçlar için özel mahkeme kurulmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'da işlenen savaş suçlarının cezasız kalmaması için özel bir mahkemenin kurulması gerektiğini ifade etti.
4.05.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: PKK/YPG'nin kontrol ettiği yerlerde kapı açılması söz konusu değil
Bakan Çavuşoğlu: PKK/YPG'nin kontrol ettiği yerlerde kapı açılması söz konusu değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "PKK'nın, YPG'nin kontrol ettiği yerlerde kapı açılması söz konusu değildir. 'Suriye'den yoğun mülteci geliyor' bilgisi de doğru değildir" dedi.
13.02.2023 Gündem
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: 'Masada olmazsanız menüde olursunuz'
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: 'Masada olmazsanız menüde olursunuz' Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, AB-Batı Balkanlar Zirvesi öncesinde yaptığı açıklamada, "Masada olmak her zaman iyidir, masada olmazsanız menüde olursunuz" dedi.
6.12.2022 Dünya
Zelenskiy'den Erdoğan ve Guterres'e tahıl teşekkürü
Zelenskiy'den Erdoğan ve Guterres'e tahıl teşekkürü Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, tahıl anlaşması sayesinde dünyanın 40 farklı ülkesine 500'e yakın geminin Ukrayna tahılı taşıdığını söyledi.
26.11.2022 Dünya
Enerji piyasalarında “yeni normal" arayışı!
Enerji piyasalarında “yeni normal" arayışı! Avrupa’nın, enerji kriziyle mücadeleye yönelik önlemlerinde, özellikle devletin piyasalara doğrudan müdahalesi enerji piyasalarının geleceği için endişelere neden oluyor. Alınan önlemler ile şu anda yaşanan fiyat krizine arz dahil başka krizlerin de eklenme olasılığı, küresel enerji dinamiklerinin yeni bir boyuta taşınacağının da sinyallerini veriyor.
29.09.2022 Milliyet Enerji
Belçika Adalet Bakanı Quickenborne’yi kaçırmayı planladığı iddia edilen 4 kişi tutuklandı
Belçika Adalet Bakanı Quickenborne’yi kaçırmayı planladığı iddia edilen 4 kişi tutuklandı Belçika Adalet Bakanı Vincent Van Quickenborne, kaçırmayı planladıkları iddia edilen 4 Hollanda uyruklu şahıs polis tarafından tutuklandı.
25.09.2022 Dünya
Belçika'da enerji tasarrufunda yeni tedbirler
Belçika'da enerji tasarrufunda yeni tedbirler Belçika hükümeti enerji fiyatlarındaki artış nedeniyle düzenlediği CODECO isimli danışma kurulu toplantısında, yeni enerji tedbirlerini açıkladı.
1.09.2022 Dünya
Belçikalı Bakan hasta eşine bakmak için istifa etti
Belçikalı Bakan hasta eşine bakmak için istifa etti Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sophie Wilmes, beyin tümörü tedavisi gören eşine destek olmak için istifa etti. Wilmes, daha önce Belçika'nın ilk kadın başbakanı olmuştu.
15.07.2022 Dünya
Belçika, Kongo'nun öldürülen ilk başbakanı Lumumba'nın dişini 61 yıl sonra ailesine teslim etti
Belçika, Kongo'nun öldürülen ilk başbakanı Lumumba'nın dişini 61 yıl sonra ailesine teslim etti Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin bağımsızlık mücadelesinin önderi ve ilk başbakanı olan Patrice Lumumba'nın vücudundan geriye kalan tek parça olan dişi, öldürülmesinden 61 yıl sonra ailesine teslim edildi.
20.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alexander De Croo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.