Alkolü bıraktığınızda yaşayacağınız 4 muhteşem değişim
Alkolü bıraktığınızda yaşayacağınız 4 muhteşem değişim Söz konusu alkol olduğunda herkesin tercihleri farklı oluyor. Bazıları için içki içmek sıradan bir durumken bazıları için de sadece sosyalleşmek için yapılan bir eylem. Ancak alkol ile ilişkiniz ne olursa olsun detoks yapmayı veya alkol alımınızı azaltmanız gerektiğini düşünüyorsanız vücudunuzun alkolü bıraktığınızda tam olarak nasıl tepki vereceğini açıklayacağız. "Alkolü bırakınca neler olur?" sorusunun cevabı bu haberde... PEMBENAR ÖZEL
2.09.2020 Genel Sağlık
Alkol komasına giren genç hastaneye kaldırıldı!
Alkol komasına giren genç hastaneye kaldırıldı! İstanbul Taksim’de alkol aldığı iddia edilen 17 yaşındaki genç fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gencin alkol aldığı iş yerine "reşit olmayan kişilere alkol satışı yapmaktan" cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.
26.01.2020 Gündem
Alkol komasına giren diş hekimi Betül öldü, meslektaşı ve doktor tedavide
Alkol komasına giren diş hekimi Betül öldü, meslektaşı ve doktor tedavide Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yılbaşı kutlamasında aşırı alkol alıp, komaya girdikleri öne sürülen diş hekimi Betül Karaayvaz (26) öldü, kendisi gibi diş hekimi olan arkadaşı Kaan Y. ile doktor Süleyman Ali Y. ise hastanede tedaviye alındı.
1.01.2020 Haberler
12 yaşındaki çocuk okulda alkol komasına girdi
12 yaşındaki çocuk okulda alkol komasına girdi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'da 12 yaşındaki çocuk, öğrenim gördüğü okulda alkol komasına girdi. Olay ada basınında geniş yer bulurken, eğitim sendikaları ve uzmanlar, ebeveynleri ve eğitim kurumlarını, alkol ve uyuşturucuya karşı uyardı.
7.04.2019 Gündem
Eğlence mekanının merdivenlerde şok görüntü!
Eğlence mekanının merdivenlerde şok görüntü! Olay, dün öğle saatlerinde İstanbul Taksim’de meydana geldi.Aşırı alkol alan yabancı uyruklu genç bir kadın, bir eğlence mekanına giden merdivenlerde bulundu.Bir vatandaş tarafından fark edilen ve yardım edilen kadının ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk gelirken sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaptı.Yapılan ilk müdahalenin ardından yabancı uyruklu kadın, sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulansa kaldırıldı.Aşırı alkol alan kadının ayakta duramadığı görülürken kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadının sağlık durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.
11.09.2019 Yaşam
Havalimanında alkol komasına girdi
Havalimanında alkol komasına girdi İstanbul Atatürk Havalimanı otoparkında alkol komasına giren Arnavut uyruklu Luan Metallaj, hastaneye kaldırıldı.THY'nin TK-1018 sefer sayılı uçağıyla saat 12.00'da Kosova'nın başkenti Priştine'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na transit yolcu olarak gelen Arnavut uyruklu Luan Metallaj (28), THY'nin TK-1859 tarifeli seferiyle saat 13:20'de İspanya'nın başkenti Madrid'e gidecekti. Metallaj bilinmeyen bir nedenle Madrid uçağına binmedi. Akşam saatlerinde havalimanında vale görevlisi olarak çalışan bir personel, havalimanı katlı otoparkın 5 katında Metallaj'ı yerde yüzü koyun yataraken gördü. Yanında bitmiş alkol şişesi gören görevli, durumu polise bildirdi. Polis, olay yerine Atatürk Havalimanı'nda görevli sağlık ekibini çağırdı. Kontrollerde alkol komasına girdiği belirlenen Metallaj yapılan ilk müdahalenin ardından Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Luan Metallaj'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Şehitler Köprüsü yolunda polisi alarma geçiren olay
Şehitler Köprüsü yolunda polisi alarma geçiren olay İntihar etmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne yürüyen kadını polis ekipleri durdurdu. Alkol komasına girerek bayılan kadın polis ekiplerine zor anlar yaşattı.
19.02.2018 Gündem
Şehitler Köprüsü yolunda polisi alarma geçiren olay
Şehitler Köprüsü yolunda polisi alarma geçiren olay İntihar etmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne yürüyen kadını polis ekipleri durdurdu. Alkol komasına girerek bayılan kadın polis ekiplerine zor anlar yaşattı.
19.02.2018 Gündem
Vatandaşlar öldü sandı, alkol komasına girdiği anlaşıldı
Vatandaşlar öldü sandı, alkol komasına girdiği anlaşıldı Bartın'da alkol komasına giren kimliği belirsiz kişi ekipleri harekete geçirdi. Öldü sanılan adamın alkol komasına girdiğinin anlaşılması üzerine sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bartın Merkez Kemer Köprü Mahallesi eski konak caddesinde sabah saatlerinde otopark içinde bir şahsın yerde hareketsiz yattığını görmesi üzerine polise ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine ilk olarak gelen polis ekipleri yerde yatan şahsın hareketsiz yatmasından endişe ederek şahsın nefes alıp almadığını kontrol ettiler. Yerde yatan ve kimliği belirlenemeyen şahıs üzerinde yapılan aramada cebinde kolonya şişesi olduğu görüldü. Çevreden olayı görerek gelen bazı vatandaşlar şahsı bölgede bazen gördüklerini ve kolonya içtiğini söylemeleri üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri şahsa ilk müdahalesini yaparak Bartın Devlet Hastanesine götürdüler.
11.09.2019 Yaşam
Alkol komasına giren adam ekipleri çileden çıkarttı
Alkol komasına giren adam ekipleri çileden çıkarttı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 400 promil alkollü olduğu öğrenilen C.O., ekipleri çileden çıkarttı. Ambulansa binmemek için direnen adam, sedyeye bağlanarak ambulansa alındı. Edinilen bilgiye göre olay Kdz. Ereğli ilçesi Gülüç beldesi Örencik Mahallesi'nde meydana geldi. Yerde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler aşırı alkollü kişinin 29 yaşındaki C.O. olduğunu belirledi. Bunun üzerine bölgeye sağlık ekipleri istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri alkollü adama müdahale etmekte zorlandı. Hastaneye gitmek istemeyen C.O., sedyeye binmemek için de direndi. Bindirildiği sedyeden inmek isteyen C.O., ekipler tarafından emniyet kemeri ve sargı bezi ile sedyeye bağlanabildi. İlk müdahalesi yapılan alkollü adam Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkol testi yapılana damın 400 promil alkollü olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Liseli 2 genç alkol komasına girdi
Liseli 2 genç alkol komasına girdi ADANA’da yıl sonu partisinde aşırı alkol aldıkları ileri sürülen lise öğrencileri 17 yaşlarındaki F.K. ve R.Ö. alkol komasına girdi.
11.09.2019 Yaşam
9 yaşında alkol komasına girdi
9 yaşında alkol komasına girdi İngiltere’de bir kız çocuğu internetteki son çılgınlıklardan “NekNomination” yani “iç içebildiğin kadar” akımına katılmak istedi ve sosyal medyadaki tavsiyeleri dinledi. Sonunda hastaneye kaldırılan küçük kız alkol komasına girdi.
2.04.2014 Dünya