Alkol Satışı

Alkol Satışı

Son dakika alkol satışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alkol satışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alkol satışı haber sayfamızda...

Alkol Satışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 665 alkol satışı haberi bulunmuştur.
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu'
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu' Uygur Türkü olarak varlıklı bir ailenin içine doğdu. Değişen Çin politikaları sebebiyle aniden ailesiyle iletişimi kesilince Türkiye'de kız kardeşiyle bir başına, beş parasız kaldı. İşte çamaşır suyuyla yer silerken Kuzguncuk'ta Boğaz manzaralı bir restoran açan Ali Gökaslan'ın sıfırdan kurduğu yeni hayatı.
22.04.2024 Yaşam
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı Yeni torba yasa teklifine göre, sosyal medya fenomenlerine gelir vergisi muafiyetinin sınırı genişliyor, ürün tanıtımından sağladıkları kazançlar için gelir vergisi ödemeyecekler
25.11.2023 Ekonomi
‘Yeni değil, hatırlatma’
‘Yeni değil, hatırlatma’ İstanbul Valiliği, parklarda alkol kullanımına ilişkin açıklama yaptı.
31.08.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanımına ilişkin açıklama
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanımına ilişkin açıklama Park, piknik ve mesire alanları, sahil bandı, plaj vb. alanlarda alkol kullanımına ilişkin İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
30.08.2023 Gündem
Çorlu'da 12 kişinin sahte içkiden ölümünde ilk karar: 50 yıl hapis
Çorlu'da 12 kişinin sahte içkiden ölümünde ilk karar: 50 yıl hapis Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden ölen 12 kişi arasında bulunan 4 kişi için açılan ilk davada, içkileri sattıkları gerekçesiyle müebbet hapis istemiyle tutuksuz yargılanan 3 sanıktan Cengiz Girgin 50 yıl hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
28.04.2023 Gündem
Dubai alkol vergisiyle ruhsat ücretini kaldırdı
Dubai alkol vergisiyle ruhsat ücretini kaldırdı “Basra Körfezi’nin eğlence başkenti” olarak bilinen, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde, turizmi daha da canlandırmak için yüzde 30’luk alkol vergisi ve alkol ruhsatı ücreti kaldırıldı.
3.01.2023 Dünya
İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimleri sürüyor
İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimleri sürüyor İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol satışı yapılan mekanlar denetlendi. Ekipler, işletme ruhsatları, satışı yapılan ürünlerin bandrolleri ve iş yerinin hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.
30.12.2022 Haberler
İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimleri sürüyor
İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimleri sürüyor İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol satışı yapılan mekanlar denetlendi. Ekipler, işletme ruhsatları, satışı yapılan ürünlerin bandrolleri ve iş yerinin hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.
30.12.2022 Gündem
İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimi
İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimi İstanbul'da, yılbaşı öncesi alkol satışı yapılan işletmelere yönelik denetimler yapılıyor.
28.12.2022 Gündem
Dezenfektan şişelerinde sahte alkol satışı
Dezenfektan şişelerinde sahte alkol satışı Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşa'da düzenlenen sahte içki operasyonlarda 3 kişi yakalandı. Zeytinburnu'nda şüphelilerin, merdiven altı tesiste kozmetik sanayinde kullanılan acı etil alkolü denatüre ederek, sahte alkollü içki üretiminde kullanılır hale getirildiği ve dezenfektan şişelerine koyarak sattıkları belirlendi.
14.12.2022 Gündem
Dünya Kupası’nda alkol yasaklandı
Dünya Kupası’nda alkol yasaklandı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Katar’da yarın başlayacak Dünya Kupası’nın oynanacağı 8 stadyum ve çevresinde alkol satışı yapılmayacağını açıkladı.
19.11.2022 Dünya
Beylikdüzü'nde 'yanlış anlaşılma' saldırısı: 2 yaralı, 6 gözaltı
Beylikdüzü'nde 'yanlış anlaşılma' saldırısı: 2 yaralı, 6 gözaltı Beylikdüzü'nde, sendeleyen kadını tutmak isteyen Yasin A. yanlış anlaşılmaya neden oldu. Eşine sarkıntılık yapıldığını düşünen Umut O. , Yasin A. ve yanındaki kişiye saldırdı. Büyüyen kavgada silah ve sopalar kullanılırken 2 kişi yaralandı. 6 kişinin yaralandığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı
4.09.2022 Haberler
'Yanlış anlaşılma' saldırısı! 2 kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı
'Yanlış anlaşılma' saldırısı! 2 kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı İstanbul Beylikdüzü'nde, yanlış anlaşılma nedeniyle akılalmaz anlar yaşandı. Eşine sarkıntılık yapıldığını düşünen Umut O. , Yasin A. ve yanındaki kişiye saldırdı. Büyüyen kavgada silah ve sopalar kullanılırken 2 kişi yaralandı.
4.09.2022 Gündem
Aranan şahıslar uygulamalarda yakalandı
Aranan şahıslar uygulamalarda yakalandı Düzce şehir merkezinde polis ekipleri vatandaşların yoğunlukta bulunduğu cadde, sokaklarda, uygulama yaptı. Yapılan uygulamada araması bulunan 21 kişi yakalandı.
12.02.2022 Gündem
İstanbul’da 400 litre sahte alkol ele geçirildi
İstanbul’da 400 litre sahte alkol ele geçirildi Kağıthane Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri sahte alkol satışı yaptığı tespit edilen şahsı, 15 gün takip edip müşterisine satış yaptığı esnada suçüstü yakaladı. Şahsın evinde ve işyerinde arama yapan polis ekipleri, yaklaşık 400 litre sahte alkol ve ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Yapılan aramalar ise kameralara yansıdı.
5.02.2022 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte ‘alkol’ operasyonu
Yılbaşı öncesi sahte ‘alkol’ operasyonu İçişleri Bakanlığı, yeni yıl öncesi halk sağlığının korunması ve toplum nezdinde kaçak/sahte alkollü içkinin ulaşılabilirliğinin azaltılması amacıyla dün Türkiye genelinde "Alkol" kod adlı operasyon başlattı.
28.12.2021 Gündem
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ülke genelinde 14.00'te başladı
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ülke genelinde 14.00'te başladı İçişleri Bakanlığı ülke genelinde bugün 14.00-19.00 saatleri arasında 'Alkol' kod isimli eş zamanlı operasyon başlatıldığını duyurdu.
27.12.2021 Gündem
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi CHP, sahte içki üreten ve satanlarla ilgili yasal düzenlemeler içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Türkiye'de Covid dışında böyle toplu ölüme yol açan başka bir şey yok. Metil alkol satışı yapan işletmelere cinayetten ceza verilmeli" dedi.
23.12.2021 Siyaset
Son dakika! 81 ilde 'Zehir-2' operasyonu
Son dakika! 81 ilde 'Zehir-2' operasyonu İçişleri Bakanlığı'nca daha önce gerçekleştirilen 'Zehir' ve bugün başlatılan 'Zehir-2' operasyonlarında yaklaşık 1000 adreste arama yapıldığı, 100'den fazla şüphelinin de gözaltına alındığı açıklandı.
20.12.2021 Gündem
İzmir'de 6 ton sahte etil alkol ele geçirildi
İzmir'de 6 ton sahte etil alkol ele geçirildi İzmir’de, internet ve telefon sipariş hattı oluşturup kargo yoluyla sahte etil alkol satan şüphelilere yönelik operasyonlarda, 6 ton sahte etil alkol ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin, ele geçirilen sahte etil alkolün bir kısmıyla yılbaşı öncesi sahte içki üretip piyasaya sürmek istedikleri ileri sürüldü.
18.12.2021 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte içkiden ölü sayısı 45’e çıktı! Korkunç iddia: İçine tiner koymuşlar
Yılbaşı öncesi sahte içkiden ölü sayısı 45’e çıktı! Korkunç iddia: İçine tiner koymuşlar Yılbaşı öncesi 11 ilde sahte içkiden zehirlenen 45 kişi yaşamını yitirdi. Antalya'da, arkadaşının getirdiği sahte içkiyi içtikten sonra fenalaşan ve hastanede kurtarılamayan 4 çocuk babası Hasan Sülek'in (62) damadı Süleyman Belen, "Uzmanlar inceledi. Viskinin içine tiner koymuşlar" dedi.
18.12.2021 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte içkiden ölü sayısı 42’ye çıktı
Yılbaşı öncesi sahte içkiden ölü sayısı 42’ye çıktı Yılbaşı öncesi 10 ilde sahte içkiden zehirlenen 42 kişi yaşamını yitirdi. 22 kişiyle en fazla ölümün yaşandığı İstanbul’da 16 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Güvenlik güçlerinin yurt genelinde düzenlediği operasyonlarda ise yüklü miktarda sahte içki ele geçirildi, çok sayıda kişi gözaltına alındı.
17.12.2021 Gündem
Son dakika... Yılbaşı öncesi 'Zehir' operasyonu başlatıldı
Son dakika... Yılbaşı öncesi 'Zehir' operasyonu başlatıldı KOM Daire Başkanlığı ekipleri, yeni yıl öncesi piyasa sahte içki sürmek isteyen suç gruplarına yönelik ülke genelinde 'Zehir' operasyonu başlattı
15.12.2021 Gündem
Danimarka'da kısmi kapanma
Danimarka'da kısmi kapanma Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, hızla artan Kovid-19 vakaları ve Omicron varyantıyla mücadele kapsamında bazı kısıtlamaların yeniden devreye gireceğini açıkladı.
9.12.2021 Dünya
İstanbul Barosu'nda sosyal tesis sorunu çözüldü
İstanbul Barosu'nda sosyal tesis sorunu çözüldü İstanbul Barosu, hafta sonu yeni başkanını seçmeye hazırlanırken 'gece kulübü' olarak işletildiği iddialarıyla gündeme gelen ve tartışma yaratan Balmumcu'daki sosyal tesisiyle ilgili sorunu da çözdü. Ruhsatsız içki satışı yapıldığı tespit edilerek mühürlenen ve aylardır kapalı olan bina için, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 2 Eylül tarihinde turizm işletme belgesi alındığı ortaya çıktı. İşletme belgesi '55 ve 69 kişilik yemek salonu, 60 kişilik yarı açık yemek alanı, 100 kişilik açık yemek alanı ve Amerikan Bar' kapasitesiyle düzenlendi. GMG Partners Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi adına düzenlenen belgede, işletmenin sınıfı ve türü ise 'Gastronomi Tesisi' olarak belirtiliyor.
13.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkol Satışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.