Almanya Başbakanı

Almanya Başbakanı

Son dakika Almanya Başbakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Almanya Başbakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Almanya Başbakanı haber sayfamızda...

Almanya Başbakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.908 almanya başbakanı haberi bulunmuştur.
Stoltenberg: Rusya'nın gizli faaliyetleri konusunda da tetikte olmalıyız
Stoltenberg: Rusya'nın gizli faaliyetleri konusunda da tetikte olmalıyız NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile düzenlediği basın toplantısında, “Almanya Ukrayna'ya destek konusunda liderliğini gösteren ve Avrupa'dan Ukrayna'ya askeri yardımda bulunan en büyük ülke” dedi.
26.04.2024 Dünya
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı
Almanya duyurdu! Ukrayna’ya ilave Patriot yardımı Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, artan Rus saldırılarını engellemeye yardımcı olmak amacıyla Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi gönderileceğini açıkladı.
13.04.2024 Dünya
Avrupa Birliği iltica reformunu onayladı
Avrupa Birliği iltica reformunu onayladı AB Parlamentosu ortak iltica ve göç reformunu onayladı, ancak eleştiriler devam ediyor. Karar öncesinde sert tartışmalar yaşandı.
11.04.2024 Dünya
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya’nın başkenti Bükreş’e gerçekleştirdi.
7.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya'nın başkenti Bükreş'e gerçekleştirdi. Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katılan Özel, ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
6.04.2024 Gündem
Bosna Hersek'in AB'ye katılım müzakerelerinin başlamasına onay
Bosna Hersek'in AB'ye katılım müzakerelerinin başlamasına onay Avrupa Birliği (AB) liderleri, birliğe katılım için 8 yıl önce başvuruda bulunan Bosna Hersek'in üyelik müzakerelerinin başlamasına onay verdi.
22.03.2024 Dünya
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Refah için seferberlik
Refah için seferberlik İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Refah kentine kara operasyonu için onay verdiği belirtilirken, ABD ve Almanya başta olmak üzere pek çok ülke, buna karşı çıkan açıklamalar yapıyor.
18.03.2024 Dünya
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron Fransa Cumhurbaşkanı Macron son dönemde Rusya karşısındaki tutumunu büyük oranda değiştirdi ve Ukrayna savaşı konusunda en şahin lider haline geldi. Macron’un bu değişiminde hangi gelişmeler rol oynadı?
17.03.2024 Dünya
Weimar üçlüsü toplandı! Scholz'tan dikkat çeken açıklama: Rusya ile savaş içinde değiliz
Weimar üçlüsü toplandı! Scholz'tan dikkat çeken açıklama: Rusya ile savaş içinde değiliz Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Weimar Üçlüsünü oluşturan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Polonya Başbakanı Donald Tusk ile Almanya’da düzenlenen basın toplantısında, “Birliğimiz her zamankinden daha fazla gücümüzdür. Özellikle Almanya, Polonya ve Fransa'nın özel bir sorumluluğu var. Ukrayna’yı destekliyoruz fakat Rusya ile de savaş içerisinde değiliz” dedi.
15.03.2024 Dünya
Gazze Ramazan’a ateş altında girdi
Gazze Ramazan’a ateş altında girdi Tüm çabalara rağmen Gazze’de Ramazan öncesi ateşkes sağlanamazken, ABD Başkanı Biden, Ramazan dolayısıyla yayınladığı mesajında ateşkes konusunda baskı yapma sözü verdi.
12.03.2024 Dünya
İngiltere'den Almanya'ya Ukrayna için füze değiş tokuşu teklifi
İngiltere'den Almanya'ya Ukrayna için füze değiş tokuşu teklifi Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Ukrayna'ya uzun menzilli Taurus füzelerinin gönderilmesine karşı çıkması sonrasında İngiltere, sorunun değiş tokuş sistemi ile çözülebileceğini açıkladı.
11.03.2024 Dünya
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan mesajı yayınladı
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan mesajı yayınladı Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ramazan ayının başlaması nedeniyle, sosyal medya hesabından Almanca, Türkçe ve Arapça dillerinde görüntülü mesaj yayınladı.
11.03.2024 Dünya
NATO'nun askeri sırları ortaya çıktı! Almanya'dan sızan kayıt yeni bir savaşı işaret etti: Kullanışlı bir aptal
NATO'nun askeri sırları ortaya çıktı! Almanya'dan sızan kayıt yeni bir savaşı işaret etti: Kullanışlı bir aptal Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı Rus istihbaratı tarafından sızdırıldı. Dünyada infial yaratan kayıtla ilgili İngilizler, Almanya Başbakanı Scholz'a hakaret etti. Telegraph gazetesine konuşan İngiliz yetkililer ayrıca olası Rusya-İngiltere savaşını dile getirdi.
5.03.2024 Dünya
Almanya ve Rusya arasında ses kayıtları gerilimi! Yeni açıklama geldi
Almanya ve Rusya arasında ses kayıtları gerilimi! Yeni açıklama geldi Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Rus basınında cuma günü yayınlanan Alman yetkililerin Ukrayna’ya silah gönderilmesine ilişkin yaptığı görüşmenin kayıtları ile ilgili olarak, “Bu kayıt bizi istikrarsızlaştırmak ve tedirgin etmek için kullanılıyor. Umuyorum ki Putin başarılı olamayacak” açıklamasında bulundu.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
Ses kayıtları sızdırıldı, Rusya ayağa kalktı! Scholz'dan ilk açıklama...
Ses kayıtları sızdırıldı, Rusya ayağa kalktı! Scholz'dan ilk açıklama... Almanya Başbakanı Scholz, Almanya’nın üst düzey askeri yetkililerin Ukrayna’ya silah gönderilmesine ilişkin görüşmenin sızdırılmasına ilişkin “Bu konu artık çok dikkatli, çok yoğun ve çok hızlı bir şekilde aydınlatılıyor” ifadelerini kullandı.
2.03.2024 Dünya
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı
Putin’den Avrupa’ya ‘nükleer’ gözdağı Rusya lideri Putin, Ukrayna’ya asker göndermeyi gündeme getiren ülkelere “nükleer” gözdağı verdi. Putin, “Batılı ülkelerdeki hedefleri vurabilecek silahlara sahibiz” dedi.
1.03.2024 Dünya
‘Asker gönderme’ fazla geldi
‘Asker gönderme’ fazla geldi Avrupa’da Ukrayna’ya yardımların sürmesi konusunda fikir birliği bulunurken, Macron’un gündeme getirdiği asker gönderme konusu olumsuz karşılandı. Macron’un Avrupa’ya liderlik etme isteği dikkat çekiyor.
29.02.2024 Dünya
Aliyev: Macron Borrell ve onlar gibiler tarafından suçlanıyoruz
Aliyev: Macron Borrell ve onlar gibiler tarafından suçlanıyoruz Azerbaycan aleyhi tutum sergileyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Marcon ve Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell’e tepki gösteren Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Azerbaycan kendi topraklarını ve egemenliğini sağlamak için diğer ülkelerin attığı adımlardan farklı adımlar atmıyor” dedi.
28.02.2024 Dünya
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz!
Kremlin'den NATO'ya gözdağı: Doğrudan savaş kaçınılmaz! Fransa lideri Macron dün adeta Rusya ve NATO askerlerinin karşı karşıya getirecek planını açıkladı. Kremlin ise bu sözlere karşın geri adım atmadı ve gözdağı niteliğinde bir açıklamada bulundu.
28.02.2024 Dünya
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün'
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün' Avrupalı liderler birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi, Macron'un çıkışı kıtadaki birçok ülkeden destek aldı.
3.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Almanya Başbakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.