Genç yıldız Alpaslan Tahsin'e dev talipler
Genç yıldız Alpaslan Tahsin'e dev talipler Avrupa da bir çok kulübün yakın takibe aldığı genç yıldız İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi Corriere dello Sport'a konuştu.
14.08.2020 Dünyadan Futbol
İtalyanlar, Alpaslan Tahsin’i ‘Yeni Ronaldo’ olarak gösterdi...
İtalyanlar, Alpaslan Tahsin’i ‘Yeni Ronaldo’ olarak gösterdi... PAOK’ta forma giyen 16 yaşındaki Türk kökenli Alpaslan Tahsin için İtalya basını ‘Yeni Ronaldo’ yorumunu yaptı. Avrupa kulüplerinin radarında olan Tahsin’in Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu iddia edildi.
15.06.2020 Futbol
İtalyanlar, Alpaslan Tahsin’i Galatasaray'a yazdı!
İtalyanlar, Alpaslan Tahsin’i Galatasaray'a yazdı! PAOK’ta forma giyen 16 yaşındaki Türk kökenli Alpaslan Tahsin için İtalya basını ‘Yeni Ronaldo’ yorumunu yaptı. Avrupa kulüplerinin radarında olan Tahsin’in Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu iddia edildi.
30.06.2020 Galatasaray
İtalya, 15'lik Alpaslan Tahsin'i konuşuyor
İtalya, 15'lik Alpaslan Tahsin'i konuşuyor Corriere dello Sport, ‘Parlayan genç futbolcular’ listesine aldığı Türk oyuncu Alpaslan Tahsin’i Avrupa’da çok sayıda kulübün izlediğini yazdı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Avrupa kulüpleri genç Alpaslan'ın peşinde
Avrupa kulüpleri genç Alpaslan'ın peşinde Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'un futbol akademisinde forma giyen 15 yaşındaki Türk futbolcu Alpaslan Tahsin, sergilediği başarılı performansıyla kısa sürede Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı.
6.07.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri