Freni boşalan belediye otobüsü park halindeki araçlara çarptı
Freni boşalan belediye otobüsü park halindeki araçlara çarptı Ankara'nın Çankaya ilçesinde freni boşalan bir belediye otobüsü park halindeki araçlara çarptı.
26.05.2022 Haberler
Ankara Film Festivali, 4-12 Kasım’da düzenlenecek
Ankara Film Festivali, 4-12 Kasım’da düzenlenecek Bu yıl sinemaseverleri yine buluşturması planlanan 32. Ankara Film Festivali, 4-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.
25.01.2021 Kültür Sanat
Ankara Emniyeti duyurdu! FETÖ/PDY'ye 935 operasyon...
Ankara Emniyeti duyurdu! FETÖ/PDY'ye 935 operasyon... Ankara Emniyet Müdürlüğü, 2014'ten bugüne kadar Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik 935 operasyon düzenledi.
26.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri sıraladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri sıraladı 19 Mayıs Stadyumu'ndaki dev mitingde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya 55 bin kişilik yeni stadyum yapılacağını, dev bir millet bahçesi kazandırılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı, başkent Ankara'ya gelecek yeni hızlı tren hatlarının 2019 ve 2020 yılında açılacağını belirterek "Ankaray'ı ve metroyu uzatıyoruz. Ankaray'ı 15 kilometre uzatacağız. Gar ile Ovacık arasında ve Gar ile Kuyubaşı arasında iki ayrı metro hattı kuruyoruz" diye konuştu. Erdoğan, "15 Temmuz gecesi Ankara tam bir destan yazdı. Darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasında Ankaralı kardeşlerimizin çok büyük rolü vardır. İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde tanklar geçerken, birileri o tankları alkışlıyordu. Bir tarafta tencereciler, tavacılar varken, diğer tarafta da Anadolu'nun evlatları tankların karşısında durup şehadete yürüdü" ifadesini kullandı.Kahramankazan'da 723 hektarlık alana Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni kuruyoruz. Dünyanın sayılı uzay ve havacılık bölgelerinden biri olacak bu tesisin ihalesi yapıldı, yıl sonuna kadar inşaatına başlanıyor. Şimdi geliyoruz yeni müjdelerimize... Mevcut 19 Mayıs Stadı'nın yerine uluslararası standartlara uygun, dünya çapındaki şampiyonaların final karşılaşmalarına ev sahipliği yapabilecek nitelikte 55 bin kişilik bir stadı Ankara'ya kazandırıyoruz. İkinci müjdemiz fuar alanı... Ankara'nın uzun zamandır beklediği fuar alanını Akyurt'ta yapıyoruz. İhalesi yapıldı, önümüzdeki günlerde inşasına başlanıyor ve bir yılda tamamlanacak. Üçüncü müjdemiz, millet bahçesi. Millet bahçemizin bir ucu Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının önündeki kavşaktan başlayacak, eski hipodrom alanını, Atatürk Kültür Merkezi'ni, yeni yapılacak stadı, Arena Spor Salonu'nu, Gençlik Parkı'nı içine alıp yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını, adliye binasının bulunduğu alanı da kuşatarak Melike Hatun Camisi'ne ve oradan Ulus'taki heykele kadar uzanacak.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde halka hitap etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara mitinginde halka hitap etti 19 Mayıs Stadyumu'ndaki dev mitingde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya 55 bin kişilik yeni stadyum yapılacağını, dev bir millet bahçesi kazandırılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı, başkent Ankara'ya gelecek yeni hızlı tren hatlarının 2019 ve 2020 yılında açılacağını belirterek "Ankaray'ı ve metroyu uzatıyoruz. Ankaray'ı 15 kilometre uzatacağız. Gar ile Ovacık arasında ve Gar ile Kuyubaşı arasında iki ayrı metro hattı kuruyoruz" diye konuştu. Erdoğan, "15 Temmuz gecesi Ankara tam bir destan yazdı. Darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasında Ankaralı kardeşlerimizin çok büyük rolü vardır. İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde tanklar geçerken, birileri o tankları alkışlıyordu. Bir tarafta tencereciler, tavacılar varken, diğer tarafta da Anadolu'nun evlatları tankların karşısında durup şehadete yürüdü" ifadesini kullandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Stadyumu'ndaki büyük Ankara mitinginde önemli mesajlar verdi ve dev kalabalığa Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığı dönemindeki SSK'yı gösteren video kaydı izletti. Erdoğan, başkent Ankara'nın bugüne kadar tüm dönüm noktalarında yanlarında yer aldığını söyledi, "Hele hele 15 Temmuz gecesi Ankara tam bir destan yazdı. Darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasında Ankaralı kardeşlerimizin çok büyük rolü vardır" dedi. Cumhurbaşkanı, şöyle devam etti: "15 Temmuz gecesi, 23.17'de Bay Kemal tankların eşliğinde Bakırköy Belediyesi'ne gidiyor, kontrollü olarak. İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde tanklar geçerken, birileri o tankları alkışlıyordu. Bir tarafta tencereciler, tavacılar varken, diğer tarafta da Anadolu'nun evlatları tankların, uçakların karşısında şehadete yürüdü. Bay Kemal, Bay Muharrem, bu işler öyle durup dururken olmuyor. Öyle ince ince yürüyerek de olmuyor. Üreteceksin, çalışacaksın. Bay Kemal'i biz SSK'dan tanırız, nasıl batırdığını iyi biliriz. Bunlara beş koyun ver, kaybedip gelirler. Bak,
11.09.2019 Haberler
Ankara'ya gizli ziyaret
Ankara'ya gizli ziyaret Irak Kürdistan Başkanlık Divanı Başkanı Fuat Hüseyin, IŞİD'e karşı savaşmak için Türkiye'den istedikleri askeri yardımın, "IŞİD'in elindeki rehineler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi" gerekçe gösterilerek reddedildiğini söyledi.
29.08.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri