Anlaşma

Anlaşma

Son dakika anlaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlaşma haber sayfamızda...

Anlaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54.366 anlaşma haberi bulunmuştur.
Ateşkes mi operasyon mu?
Ateşkes mi operasyon mu? Gazze’de bir ateşkes sağlanması adına kritik saatler başladı. Hamas’ın yanıtı beklenirken, anlaşma sağlanmaması halinde İsrail’in Refah’a yönelik operasyona başlamasından endişe ediliyor.
1.05.2024 Dünya
AK Parti'den İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine tepki: Tamamen yanlış bir yaklaşım
AK Parti'den İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine tepki: Tamamen yanlış bir yaklaşım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hamas' sözlerine ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hamas'ın terör örgütü olarak suçlanması yanlıştır. İki prensip ortaya koymuştuk. Hangi kesime olursa olsun sivillere saldırıları doğru bulmuyoruz ama şöyle bir nokta var ki, esas mesele Hamas meselesi değil, Netanyahu hükümetinin soykırımcı politikalarla Filistinlilere uyguladığı katliam siyasetidir." ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Gündem
'Balıkçılığın gelişmesi için 22 yılda 42 milyar lira destek sağladık'
'Balıkçılığın gelişmesi için 22 yılda 42 milyar lira destek sağladık' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Balıkçılık sektörümüzün gelişmesi için son 22 yılda güncel rakamlarla; 23,2 milyar lira ÖTV indirimli yakıt desteği, 16,5 milyar lira yetiştiricilik desteği, 561,6 milyon lira küçük ölçekli balıkçılık desteği ve diğer desteklerle toplam 42 milyar lira destek sağladık" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Damadın 'sevgilisi' kız tarafını yıktı! Üç çocuğuyla nikahı bastı, skandal detaylar
Damadın 'sevgilisi' kız tarafını yıktı! Üç çocuğuyla nikahı bastı, skandal detaylar Düğün töreni akılalmaz skandala sahne oldu. Aniden içeri giren kadın, damadın ilk önce kendisiyle evlendiğini ve üç çocuğunun babası olduğunu söylüyordu. Her şeyden habersiz gelin duydukları karşısında yıkıldı ve töreni derhal iptal etti. Gelin ve damat tarafı birbirine girince, polis mekana müdahale etti.
30.04.2024 Dünya
Madencilik devleri, Brezilya'daki baraj felaketi için 25 milyar dolarlık anlaşma önerdi
Madencilik devleri, Brezilya'daki baraj felaketi için 25 milyar dolarlık anlaşma önerdi Madencilik devleri Vale ve BHP, Brezilya'daki baraj felaketi için 25 milyar dolarlık anlaşma önerdi.
30.04.2024 Dünya
Okan Buruk'tan 2 yıllık imza! İşte yeni maaşı
Okan Buruk'tan 2 yıllık imza! İşte yeni maaşı Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon da mutlu sona yakın olan Okan Buruk yeni sözleşmeye imza attı.
30.04.2024 Galatasaray
Türkiye-ABD ilişkisine bakış
Türkiye-ABD ilişkisine bakış Türk-Amerikan ilişkileri 1830’larda başladı ama kritik tarih 12 Temmuz 1947’dir. O tarihte hükümet ABD ile Ekonomik ve Teknik İş birliği Anlaşması imzalayarak yeni bir dönemi başlattı ve ABD’yi Türkiye’nin siyaset ve ekonomisinde baskın bir yere oturttu.
30.04.2024 Gündem
THY, dev şirketlerle stratejik imzaları attı
THY, dev şirketlerle stratejik imzaları attı Airbus’tan 150 adet uçak alımı ve bu uçakların motorları için Rolls-Royce ile anlaşan THY Türk havacılık sektörünü geliştirecek bir iş birliğine imza attı. Anlaşma 15 yıllık periyotta 20 milyar doların üzerinde bir hacim yaratacak.
30.04.2024 Ekonomi
Gözler Kahire’de
Gözler Kahire’de İsrail ve Hamas heyetleri arasında dolaylı görüşmeler Kahire’de sürerken, ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Hamas’ın İsrail’in “olağanüstü cömert teklifini” kabul edeceğini umduklarını belirtti.
30.04.2024 Dünya
THY- Airbus- Rolls-Royce arasında tarihi iş birliği! 'Ekonomiye katkısı 144 milyar dolara ulaşacak'
THY- Airbus- Rolls-Royce arasında tarihi iş birliği! 'Ekonomiye katkısı 144 milyar dolara ulaşacak' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları’nın (THY) Airbus ile yaptığı anlaşma ile 105 adet A350 tipi ve 250 adet A321NEO tipi uçak alımı yaptığını, Rolls Royce firmasıyla da A350 uçaklarının motor bakım hizmeti ile yedek motorlarının temin edilmesi yönünde anlaşmaya varıldığını bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Aramco, Çinli şirketle ortaklığı değerlendiriyor
Aramco, Çinli şirketle ortaklığı değerlendiriyor Suudi petrol devi Aramco'nun Çinli ortağı Rongsheng Petrochemical ile Saudi Aramco Jubail Rafineri Şirketi'nde (SASREF) bir ortak girişim oluşturmayı araştırdığı bildirildi.
29.04.2024 Uzmanpara
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'nin Exxon Mobil şirketi ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'nin Exxon Mobil şirketi ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
Derincespor'da sponsorluk anlaşması! 'Takımın yükselişine katkı sağlayacağız'
Derincespor'da sponsorluk anlaşması! 'Takımın yükselişine katkı sağlayacağız' 2. Lig'de mücadele eden Belediye Derincespor, sponsorluk kapsamında Ergünler Lojistik ile resmen anlaştı.
28.04.2024 2.Lig
Arelya Karasoy Koçaş takımına veda etti! Fenerbahçe Opet'e geliyor
Arelya Karasoy Koçaş takımına veda etti! Fenerbahçe Opet'e geliyor Sezonu çifte kupa ile kapatan Fenerbahçe Opet'te gelecek sezonun çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Fransa'da müthiş bir sezonu geride bırakan Arelya Karasoy Koçaş'ı kadrosuna kattı
28.04.2024 Voleybol
Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu! Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam
Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu! Yıldız oyuncuyla anlaşma tamam Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, listesini belirledi. İşte bordo-mavili ekibin gündeminde yer alan yıldızlar...
28.04.2024 Trabzonspor
Maarif’ten Asya açılımı
Maarif’ten Asya açılımı Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Asya’da atılım yaparak Hong Kong ve Endonezya anlaşmalar imzaladı.
28.04.2024 Eğitim
Ünlü şarkıcı babasıyla anlaşmaya vardı! 'Artık tamamen özgür'
Ünlü şarkıcı babasıyla anlaşmaya vardı! 'Artık tamamen özgür' Britney Spears, babası Jamie Spears ile vesayet davasını 3 sene önce kazanmıştı. Hayatı üzerindeki kontrolü geri kazanan ünlü isim, babasıyla yasal ödemeler konusunda da anlaşmaya vardı. Ancak şarkıcının anlaşmanın sonuçlarından pek memnun olmadığı iddia edildi. İşte detaylar...
27.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta 3 genç futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı!
Beşiktaş'ta 3 genç futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı! Beşiktaş Kulübü; Yakup Arda Kılıç, Göktuğ Baytekin ve Serkan Emrecan Terzi ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
26.04.2024 Beşiktaş
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı Bayern Münih'te yazın görevi devralacak olan teknik direktör Ralf Rangnick'in gelişiyle sağ taraftaki oyuncu havuzunun daha da genişleyeceği, bazı isimlerle yolların ayrılacağı belirtiliyor.
26.04.2024 Almanya Bundesliga
AB'ye ulaşmak isterken Atlantik Okyanusu'nda sürüklenen göçmenlerin cesetleri Brezilya'da bulundu
AB'ye ulaşmak isterken Atlantik Okyanusu'nda sürüklenen göçmenlerin cesetleri Brezilya'da bulundu Brezilya'nın Amazon bölgesi açıklarında Batı Afrika'dan geldiği sanılan bir teknedeki dokuz göçmen törenle defnedildi.
26.04.2024 Dünya
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif!
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği yeni kulüp ortaya çıktı. Bu sezon Fenerbahçe'nin de rakibi olan kulüpten konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.