Annesini Öldürdü

Annesini Öldürdü

Son dakika annesini öldürdü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan annesini öldürdü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan annesini öldürdü haber sayfamızda...

Annesini Öldürdü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 844 annesini öldürdü haberi bulunmuştur.
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu Oto tamircisi Mehmet Yıldız’ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren sanık hakkında iddianame hazırlandı.
6.04.2024 Gündem
İzmir'de yeni fay hattı! Uyarı geldi: Bu çok önemli
İzmir'de yeni fay hattı! Uyarı geldi: Bu çok önemli İzmir'de Bornova Havzası'nda birçok üniversiteden bilim insanın katılımıyla 2,5 yıldır yürütülen çalışmalardan dikkat çeken sonuçlar çıktı.
4.04.2024 Gündem
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.
4.04.2024 Gündem
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı midibüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı.
7.02.2024 Gündem
Dün akşam oturdu bir daha kalkmadı! Dükkanının önündeki sandalyede ölü bulundu
Dün akşam oturdu bir daha kalkmadı! Dükkanının önündeki sandalyede ölü bulundu Antalya’da berberlik yapan Adem Askan (38) iş yerinin önündeki sandalyede ölü bulundu. Çevredekilerin dün akşam saatlerinden bu yana aynı yerde oturduğunu ifade ettiği Askan'ın önündeki yiyecek ve içecekler dikkat çekti.
7.02.2024 Gündem
'İçindeki cini çıkardım' diyerek annesini öldürdü! Evlat vahşetinde flaş gelişme!
'İçindeki cini çıkardım' diyerek annesini öldürdü! Evlat vahşetinde flaş gelişme! 'Annemin içindeki cini çıkardım' dediği ileri sürülen zanlıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
12.12.2023 Gündem
Eşini 'iş bulma' tartışmasında darp etmişti! Karar çıktı
Eşini 'iş bulma' tartışmasında darp etmişti! Karar çıktı Kayseri’de 'iş bulma' tartışmasında eşi T.Ş.'yi (38) darbettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Arif Ş. (39), 'yaralama' suçundan 225 gün karşılığı 4 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı.
11.12.2023 Gündem
Annesini öldürdü! 'İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım'
Annesini öldürdü! 'İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım' İzmir'in Bornova ilçesinde öz oğlu tarafından kafasına sert cisimle vurulan 43 yaşındaki Fazile Çavdar hayatını kaybetti. Cinayet zanlısının uzun süredir uyuşturucu kullandığı ve en son 6 ay önce yaşadıkları evi ateşe vermeye kalkıştığı öne sürülürken kadının 10 sene önce yaşadığı evlat acısı ise herkesi kahretti.
11.12.2023 Gündem
2 eşli hırsız! Milyonluk vurgun, lüks hayat
2 eşli hırsız! Milyonluk vurgun, lüks hayat  Bursa’da girdikleri evden 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalan çete, Bursa polisinin nefes kesen takibi sonucu yakalandı.
11.12.2023 Gündem
Güngören'de iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı
Güngören'de iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı Güngören'de iki grup arasında çıkan tartışmada, taraflar birbirine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Polis, olay sonrası üzerinde 2 tabanca bulunan bir şüpheliyi gözaltına alırken, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.12.2023 Gündem
İzmir'de vahşet! Annesini öldürdü... Babasına itiraf etti
İzmir'de vahşet! Annesini öldürdü... Babasına itiraf etti İzmir'in Bornova ilçesinde, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen B.Ç. (23), tartıştığı annesi Fazile Ç.'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdükten sonra bir işyerinde bekçi olarak çalışan babasının yanına giderek cinayeti itiraf etti. Eve gelen babanın ihbarı ile şüpheli B.Ç., gözaltına alındı.
10.12.2023 Gündem
15 yaşında annesini öldürdü! Azmettirici baba ve çocuğun davası ertelendi
15 yaşında annesini öldürdü! Azmettirici baba ve çocuğun davası ertelendi Eskişehir’de annesini öldüren, 3 komşusunu da yaralayan 15 yaşındaki çocuğun ve azmettiricisi olduğu iddia edilen babasının yargılandığı mahkeme ertelendi.
28.11.2023 Gündem
Pusu kurup üvey annesini öldürdü! Korkunç paylaşımı ortaya çıktı
Pusu kurup üvey annesini öldürdü! Korkunç paylaşımı ortaya çıktı Adana'da 2018 yılında emekli uzman çavuşu öldürüp bir süre önce tahliye olan İsmail Babat (38), tartıştığı babası Rifat (62) ile üvey annesi Hürü Babat’ın (52) bulunduğu otomobile tabanca ve av tüfeğiyle ateş açtı. Hürü Babat hayatını kaybetti, Rifat Babat ise yaralandı. İsmail Babat'ın pusudan bir süre önce yaptığı korkunç paylaşım ise ortaya çıktı.
22.11.2023 Haberler
Pusu kurup üvey annesini öldürdü! Korkunç paylaşımı ortaya çıktı
Pusu kurup üvey annesini öldürdü! Korkunç paylaşımı ortaya çıktı Adana'da 2018 yılında emekli uzman çavuşu öldürüp bir süre önce tahliye olan İsmail Babat (38), tartıştığı babası Rifat (62) ile üvey annesi Hürü Babat’ın (52) bulunduğu otomobile tabanca ve av tüfeğiyle ateş açtı. Hürü Babat hayatını kaybetti, Rifat Babat ise yaralandı. İsmail Babat'ın pusudan bir süre önce yaptığı korkunç paylaşım ise ortaya çıktı.
22.11.2023 Gündem
Malatya'da dehşet! 11 çocuğunun annesini öldürdü
Malatya'da dehşet! 11 çocuğunun annesini öldürdü Malatya'da bir kişi, 11 çocuğun annesi olan eşini tüfekle vurarak öldürdü.
8.11.2023 Gündem
Annesini öldürdü babası şikayetçi olmadı: Tedavisi için yıllarca uğraştık
Annesini öldürdü babası şikayetçi olmadı: Tedavisi için yıllarca uğraştık Antalya’da tartıştığı annesi Zübeyde Tıraş'ı (61) 13 bıçak darbesiyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve psikolojik rahatsızlığı nedeniyle cezai ehliyetinin bulunmadığı tespit edilen Yusuf Emre Tıraş (38), ilk kez hakim karşısına çıktı. Baba Süleyman Tıraş, "Oğlumdan şikayetçi değilim" dedi.
11.10.2023 Gündem
Röntgen filmininde ortaya çıktı! Havalimanında akılalmaz taktik
Röntgen filmininde ortaya çıktı! Havalimanında akılalmaz taktik İzmir polisi, yurtdışından kente uyuşturucu getireceğinin istihbaratını alması üzerine tespit edilen 5 kişiyi İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yakalarken, akılalmaz bir manzarayla karşılaşıldı.
11.10.2023 Gündem
25 gün sonra yeniden! Düğünde kurşunlanan damattan haber var
25 gün sonra yeniden! Düğünde kurşunlanan damattan haber var 5 Eylül’de düğün salonuna gelin F.A. ile girerken uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan damat Ahmet Erdem'den yeni haber geldi.
1.10.2023 Gündem
Konya'da vahşet! Kavga ettiği annesini öldürdü
Konya'da vahşet! Kavga ettiği annesini öldürdü Konya'da bir genç, kavga ettiği annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
29.09.2023 Gündem
Trafikte 5 bin lira ceza yedi, çılgına döndü: Senin maaşını kim veriyor?
Trafikte 5 bin lira ceza yedi, çılgına döndü: Senin maaşını kim veriyor? Taksim’de trafik denetiminde 4 bin 64 TL ceza yiyen adam, polis memuruna hakaret etti. "Abimi alıp geleceğim" diyen adam, memurlara, “Senin maaşını kim veriyor?” diyerek hakaret etti, polisten yanıt gecikmedi.
29.09.2023 Gündem
ABD'nin Küba büyükelçiliğine saldırı! Sullivan'dan kınama geldi
ABD'nin Küba büyükelçiliğine saldırı! Sullivan'dan kınama geldi ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Küba'nın Washington Büyükelçilik binasına yönelik yapılan molotofkokteylli saldırıyı kınadığını bildirdi.
26.09.2023 Dünya
Meksika'da sel felaketi! Çok sayıda ölü ve kayıp var
Meksika'da sel felaketi! Çok sayıda ölü ve kayıp var Meksika’nın Jalisco eyaletinde fırtınanın yol açtığı sel felaketinde 8 kişi öldü 2 kişi ise kayboldu.
26.09.2023 Dünya
Annesini öldürdü, tavayla vahşet! Sırrı ortaya çıkınca krize girdi
Annesini öldürdü, tavayla vahşet! Sırrı ortaya çıkınca krize girdi Annesini üniversite hakkındaki sırrını öğrenince korkunç şekilde öldüren 23 yaşındaki kız dünya medyasında infial yarattı.
26.09.2023 Dünya
6 ayrı bıçak kullandı! İnternet üzerinden gelen mesajlarla annesini öldürdü
6 ayrı bıçak kullandı! İnternet üzerinden gelen mesajlarla annesini öldürdü Erzurum’da annesini öldürüp babasını da ağır yaralayan Ahmet Yavuz Köşebent (25) için istenen ceza belli oldu.
12.09.2023 Gündem
Apandisit sandı, hamile çıktı! Tuvalette fark etti 6 dakika sonra doğurdu
Apandisit sandı, hamile çıktı! Tuvalette fark etti 6 dakika sonra doğurdu İngiltere'de yaşayan ve şans eseri hamile kaldığını anlayan kadın bir anda kendini doğumhanede buldu.
17.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Annesini Öldürdü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.