Artvin

Artvin

Son dakika Artvin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Artvin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Artvin haber sayfamızda...

Artvin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.427 artvin haberi bulunmuştur.
Erzurum'da kaza yapan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 6 yaralı
Erzurum'da kaza yapan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 6 yaralı Erzurum-Artvin karayolu Güzelyayla geçidinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı Tarım ve Orman Bakanlığı dünyadaki en verimli dört arı ırkından birisi olarak tanımlanan ve Ardahan, Artvin izole bölge içerisinde bulunan Kafkas arısına yönelik çalışmalar yürütüyor.
19.04.2024 Gündem
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu! 2 günde 44 bin yolcu giriş- çıkış yaptı
Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu! 2 günde 44 bin yolcu giriş- çıkış yaptı Artvin'de, Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli sınır geçişlerinden olan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Bayramın 1. ve 2. gününde, 44 bin 890 yolcu Sarp Sınır kapısından giriş ve çıkış yaptı.
12.04.2024 Gündem
ARTVİN BAYRAM NAMAZI BUGÜN SAAT KAÇTA? 2024 | Artvin'de Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti)
ARTVİN BAYRAM NAMAZI BUGÜN SAAT KAÇTA? 2024 | Artvin'de Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak? (Diyanet Bayram Namazı Vakti) Artvin bayram namazı saati belli oldu. Ramazan Bayramı 2024 bayramın birinci günü kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Diyanet İşleri il il bayram namazı saatlerini yayınladı. Peki, Artvin'de Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? 2024 Artvin bayram namazı saati.
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Sarp Sınır Kapısı'nda 'tatil' yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda 'tatil' yoğunluğu Artvin’de bulunan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşıyor. Bayramı tatilini Batum’da geçirmek isteyenler sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
9.04.2024 Ekonomi
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir...
Bayramda hava nasıl olacak? Uyarı geldi! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji genel müdürlüğü yeni harita yayımladı. 9 günlük bayram tatilinin ardından hava durumunun nasıl olacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar uyarıldı; kuvvetli rüzgar ve sağanak yağmur geliyor! İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den sağanak yağmur uyarısı! Bu illere dikkat
Meteoroloji'den sağanak yağmur uyarısı! Bu illere dikkat Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Marmara ve Ege'de kuvvetli poyraz bekleniyor.
8.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-16” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucu; 661 ruhsatsız tabanca, 35 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 40 uzun namlulu tüfek, 176 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam, 912 silah ele geçirildi. 959 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
8.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 71 ilde düzenlenen ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonlarda 959 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
8.04.2024 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji tahminlerini açıkladı 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen milyonlarca kişi hava durumunu merak ediyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Pazar günü değişiyor. Meteoroloji bayramın 1. günü ve 2. günü için tahminlerini açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek
Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı: Pazar gününe dikkat! Havalar değişecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir süredir yurdun genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının Pazar günü birçok ilde yerini sağanak yağışa bırakacağı gözlemlendi. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! Sıcaklıklar düşüyor! Bayram öncesi bu illeri vuracak
Meteoroloji yeni harita yayımladı! Sıcaklıklar düşüyor! Bayram öncesi bu illeri vuracak Bayram öncesi vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni harita yayımladı. Hava sıcaklıkları düşüyor. Bu illerde yaşayanlar dikkat! Bayram öncesi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak geliyor.
4.04.2024 Gündem
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İZLE: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi saat kaçta, sonuçlar nereden öğrenilecek?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İZLE: Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi saat kaçta, sonuçlar nereden öğrenilecek? Sağlık Bakanlığı kura çekimi günü geldi. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı gibi pozisyonlarda Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı yapacak. İşçi alımı kura çekimi canlı yayında gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayını nasıl izlenir, sonuçlara nereden bakılacak 2024?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI 2024: 📌 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır, ne zaman açıklanacak?
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI 2024: 📌 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır, ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi bugün başladı. Sağlık Bakanlığı farklı pozisyonlarda 8 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Elektrikçi, boyacı ve sıhhi tesisatçı gibi alanlarda yapılacak olan kura çekimi canlı yayında gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlar hangi gün belli olacak 2024?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Sandık ittifakı başarı getirdi
Sandık ittifakı başarı getirdi Genel seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan CHP, yerelde oylarını 13 puan artırarak tarihi bir başarı elde etti. Muhalif seçmen sandıkta birleşerek CHP’yi birinci parti yaptı. Eski ittifak ortaklarının seçmenleri kadar AK Parti tabanının bir kısmının sandığa gitmemesi de CHP’ye yaradı...
2.04.2024 Gündem
ARTVİN SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
ARTVİN SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler kapsamında sandığa gitti. Artvin'de gerçekleştirilecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde hangi partinin hangi belediyeyi kazandığı ise merak konusu. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Yerel Seçimlerin sonuçları oy sayıma işleminin tamamlanmasının ardından netleşmiş olacak. 2024 Yerel Seçim sonuçlarına Milliyet.com.tr 2024 Seçim ekranından ulaşabilirsiniz. Tüm illerin ve ilçelerin seçim sonuçları, hangi partinin hangi il ve ilçe ne kadar oy aldığı sayı ve yüzdelik dilim olarak Yerel Seçim Sonuçları ekranında görüntüleniyor. Peki, Artvin seçim sonuçlarında son durum nedir? İşte 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Artvin seçim sonuçları ekranı...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Aynı ilçede isim benzerliği olan adaylar arasından kazanan belli oldu
Aynı ilçede isim benzerliği olan adaylar arasından kazanan belli oldu 31 Mart yerel seçimlerinde Artvin’in Hopa ilçesinden ilginç bir benzerlik vardı. Aynı ilde seçim çalışmalarına devam eden CHP ve AK Parti'li adaylar arasında Utku Cihan ismini taşıyan 2 aday olması dikkat çekmişti. Seçimi kazanan isim belli oldu.
1.04.2024 Gündem
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi
Akşener’e istifa çağrısı! İYİ Parti’nin ‘hür ve müstakil’ tercihi başarı getirmedi İYİ Parti, sadece bir il, 20 ilçe ve üç beldede belediye başkanlığı kazandı. Bu sonuçlar üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e istifa çağrısı geldi.
1.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
'Başarımız kimsenin hezimeti olmayacak'
'Başarımız kimsenin hezimeti olmayacak' CHP Genel Başkanı Özel, partisinin tarihi başarısının ardından yaptığı ilk açıklamada “Bilinmesini isterim ki bu galibiyetin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin hezimeti olmayacaktır. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun kimsenin kaybetmiş hissetmesini istemiyoruz” dedi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Artvin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.