Aşı Kartı

Aşı Kartı

Son dakika aşı kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşı kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşı kartı haber sayfamızda...

Aşı Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 278 aşı kartı haberi bulunmuştur.
Ayrıldığı sevgilisine 'Tarçın' için dava açtı, geri istiyor
Ayrıldığı sevgilisine 'Tarçın' için dava açtı, geri istiyor İzmir'de yaşayan Selma Karul (61), Golden melezi 10 yaşındaki 'Tarçın' isimli köpeğini ayrıldıktan sonra kendisine vermediği iddiasıyla eskiden birlikte yaşadığı Oktay O.'ya (77) dava açtı.
2.02.2023 Haberler
Ayrıldığı sevgilisine 'Tarçın' için dava açtı, geri istiyor
Ayrıldığı sevgilisine 'Tarçın' için dava açtı, geri istiyor İzmir'de yaşayan Selma Karul (61), Golden melezi 10 yaşındaki 'Tarçın' isimli köpeğini ayrıldıktan sonra kendisine vermediği iddiasıyla eskiden birlikte yaşadığı Oktay O.'ya (77) dava açtı.
2.02.2023 Gündem
Sahte aşı kartı davasında 12 sanığın cezası belli oldu!
Sahte aşı kartı davasında 12 sanığın cezası belli oldu! İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sahte aşı kartı düzenlediği öne sürülen hemşire R.K.'nın (51) ve bu iş için anlaşmaya vardığı öne sürülen 13 kişinin tutuksuz olarak yargılandığı davada karar çıktı. 2 kişinin beraatine karar veren mahkeme heyeti, R.K.'nın da aralarında bulunduğu 12 sanığa 2 ay 15 gün ve 1 yıl 8 ay arasında değişen hapis cezaları verip, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
19.01.2023 Gündem
Sahte Covid-19 aşısı davasında 241 yıl hapis istenen hemşireye 1 yıl 8 ay hapis cezası
Sahte Covid-19 aşısı davasında 241 yıl hapis istenen hemşireye 1 yıl 8 ay hapis cezası İzmir'deki bir hastanede Covid-19 aşısı enjekte etmeyerek sahte aşı kartı oluşturulmasına imkan sağladığı iddia edilen hemşire ile 13 sanığın yargılandığı davada 2 sanık beraat ederken, diğer sanıklara 2 ay 15 gün ile 1 yıl 8 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.
19.01.2023 Gündem
Vinç faciasında ölen 6 işçi hayatını kaybetti! Acı detaylar ortaya çıktı
Vinç faciasında ölen 6 işçi hayatını kaybetti! Acı detaylar ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesindeki bir otel inşaatında yapıya doğru devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 işçinin de kimliği belli oldu.
31.12.2022 Gündem
Üç ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı
Üç ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı Koronavirüs önlemleri kapsamında Cezayir, Etiyopya ve Somali, ülkeye girişlerde uyguladıkları aşı kartı ya da negatif sonuçlu PCR testi ibraz etme zorunluluğunu kaldırdı.
3.11.2022 Ekonomi
THY duyurdu! Rusya'ya uçuşlarda aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY duyurdu! Rusya'ya uçuşlarda aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Rusya uçuşlarında kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
25.10.2022 Ekonomi
THY: Fas'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY: Fas'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Fas uçuşlarında koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
3.10.2022 Ekonomi
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Tayland uçuşlarında Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
1.10.2022 Ekonomi
Aşı kartıyla birlikte evin kapısına bırakıldı! Bebeğin kimliği belli oldu
Aşı kartıyla birlikte evin kapısına bırakıldı! Bebeğin kimliği belli oldu Antalya’da bir evin bahçe kapısının önüne bebek arabası içerisinde bırakılan bebeğin kimliği ortaya çıktı. Hastanede sağlık kontrolü yapılan bebek, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi.
26.08.2022 Gündem
9 aylık bebeği evin kapısına bıraktılar
9 aylık bebeği evin kapısına bıraktılar Antalya’da 9 aylık bebek bebek arabasıyla birlikte bir evin bahçe kapısının önüne bırakılmış halde bulundu. Bebek arabasına bırakılan poşetten mama, oyuncak ve aşı kartı çıkan bebeğin, sağlık durumunun iyi oldu öğrenildi.
26.08.2022 Haberler
9 aylık bebek, mama aşı kartı ve oyuncakla birlikte bahçe kapısına bırakıldı
9 aylık bebek, mama aşı kartı ve oyuncakla birlikte bahçe kapısına bırakıldı Antalya'da Mehmet Dinçer (74), evin bahçe kapısında çocuk arabası içerisinde bırakılmış 9 aylık bebek bulunca, görevlilere haber verdi. Erkek bebeğin arabasına bırakılan poşetten mama, oyuncak ve aşı kartı çıkarken, yapılan sağlık kontrolünde durumunun iyi oldu öğrenildi.
25.08.2022 Haberler
9 aylık bebeği aşı kartıyla birlikte bahçe kapısına bıraktılar
9 aylık bebeği aşı kartıyla birlikte bahçe kapısına bıraktılar Antalya'da Mehmet Dinçer (74), evin bahçe kapısında çocuk arabası içerisinde bırakılmış 9 aylık bebek bulunca, görevlilere haber verdi. Erkek bebeğin arabasına bırakılan poşetten mama, oyuncak ve aşı kartı çıkarken, yapılan sağlık kontrolünde durumunun iyi oldu öğrenildi.
25.08.2022 Gündem
THY'den Fransa ve Ruanda uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme
THY'den Fransa ve Ruanda uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluluğu isteyen Fransa ve Ruanda'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
2.08.2022 Ekonomi
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? Tan Kodu Nereden Alınır?
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? Tan Kodu Nereden Alınır? İnternet üzerinden yapılabilen işlemlerin yaygınlaşması ve artması sonucu kimlik doğrulama, şifreleme gibi güvenlik tedbirleri önem kazanmıştır. Kişilere özgü işlemlerde kimlik doğrulama yapabilmek amacıyla geliştirilen akıllı kart, tek kullanımlık şifre, e-imza, mobil imza yöntemleri bulunur. TAN kodu, işlem doğrulamada kullanmak amacıyla hayatımıza giren yöntemler arasındadır. Tan kodu hakkında merak edilen ayrıntıları sizler için derledik.
7.07.2022 Sözlük
THY'den Güney Afrika bilgilendirmesi
THY'den Güney Afrika bilgilendirmesi Türk Hava Yolları (THY) Güney Afrika’ya seyahat edecek yolcuların ülkeye girişlerde aşı kartı ve PCR testi ibraz zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
27.06.2022 Ekonomi
THY'den İtalya uçuşlarıyla ilgili açıklama!
THY'den İtalya uçuşlarıyla ilgili açıklama! Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen İtalya'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
3.06.2022 Ekonomi
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili açıklama! Zorunluluk kalktı
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili açıklama! Zorunluluk kalktı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Belçika’nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
23.05.2022 Gündem
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Hırvatistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
10.05.2022 Ekonomi
THY'den Yunanistan ve Kırgızistan uçuşlarıyla ilgili açıklama
THY'den Yunanistan ve Kırgızistan uçuşlarıyla ilgili açıklama Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Yunanistan ve Kırgızistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
2.05.2022 Gündem
Marmaris’ten Rodos’a feribot seferleri başladı
Marmaris’ten Rodos’a feribot seferleri başladı Pandemi tedbirleri çerçevesinde 2 yıldır yapılmayan Marmaris-Rodos feribot seferleri, normalleşme sürecinin ardından bu sabah 09.15'te başladı.
16.04.2022 Ekonomi
Yunanistan’a feribot seferleri başladı
Yunanistan’a feribot seferleri başladı Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Ayvalık ve Dikili’den Yunan Adaları’na yapılan ve salgın nedeniyle ara verilen feribot seferleri yeniden başladı. Kos’tan Bodrum’a ilk feribot seferi 2 Nisan’da yapıldı. Kuşadası Limanı’ndan da ilk katamaran 1 Nisan’da Sisam’a gitti. Turizm gelirine önemli katkıda bulunması beklenen karşılıklı seferler için pasaport, vize, aşı kartı gerekiyor. Yeşil pasaporta vize istenmiyor. Türkiye pasaportlular ise bir defaya özgü 150 lira yurtdışına çıkış harcı ödüyor.
10.04.2022 Pazar
Almanya’da 60 yaşındaki kişi 90 kez Covid-19 aşısı yaptırdı
Almanya’da 60 yaşındaki kişi 90 kez Covid-19 aşısı yaptırdı Almanya’nın Magdeburg kentinde 60 yaşındaki bir şahıs, Covid-19 aşısı olmak istemeyen kişilere aşı kartı satabilmek için 90 kez aşı oldu.
4.04.2022 Dünya
Seferihisar-Samos yeniden kavuşuyor
Seferihisar-Samos yeniden kavuşuyor Seferihisar-Samos seferleri 23 Nisan 2022’de başlıyor. Samos seferlerinin Seferihisar’ın uluslararası turizmdeki konumunu güçlendirdiğini belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Yunan adaları ile ortak geçmişimiz ve kültürümüz var. Özellikle kültür ve tarih odaklı turizm vizyonumuz için iki yakanın bir araya gelebiliyor olması çok önemli” dedi.
30.03.2022 Ege
THY duyurdu! Polonya'ya seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY duyurdu! Polonya'ya seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Polonya'ya seyahat edecek yolcularına yönelik yaptığı bilgilendirmede "Polonya'da uygulanan Covid -19 tedbirleri sona ermiştir. Polonya'ya girişlerde aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğu yoktur" denildi.
28.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşı Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.