Aşı uygulamasında merak edilenler
Aşı uygulamasında merak edilenler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı uygulamasıyla ilgili pratik bilgilerin yer aldığı bir video paylaştı.
16.01.2021 Haberler
Aşıla ile aşılama takvimi görüntüle | Aşıla uygulaması indir
Aşıla ile aşılama takvimi görüntüle | Aşıla uygulaması indir Koronavirüs aşısı ile ilgili son dakika gelişmeleri. Çin'den gelen 3 milyon doz CoronaVac aşısı için acil kullanım izni verildi. İlk koronavirüs aşısını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca canlı yayında yaptırdı. İlk olarak hekim ve sağlık personeline uygulanacak olan koronavirüs aşısı için Sağlık Bakanlığı Aşıla uygulamasını oluşturdu. Peki, Aşıla nedir? Aşıla uygulaması nasıl indirilir? Aşılama takvimine nasıl ulaşılır? İşte koronavirüs aşısı uygulaması için oluşturulan Aşıla ile ilgili detaylar...
15.01.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan 'aşıla' uygulaması! Önce kayıt, sonra aşı...
Sağlık Bakanlığı'ndan 'aşıla' uygulaması! Önce kayıt, sonra aşı... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı kayıtları, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği "aşıla" mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Aşı uygulanmadan önce mutlaka "aşıla" mobil uygulaması üzerinden aşı uygunluğu kontrol edilecek, kare kodu okutularak kaydı tamamlandıktan sonra aşı uygulaması yapılacak.
12.01.2021 Haberler
Son dakika... Sağlık Bakanlığı'ndan 'aşıla' uygulaması! Önce kayıt, sonra aşı...
Son dakika... Sağlık Bakanlığı'ndan 'aşıla' uygulaması! Önce kayıt, sonra aşı... Gelen son dakika haberine göre; Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı kayıtları, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği "aşıla" mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Aşı uygulanmadan önce mutlaka "aşıla" mobil uygulaması üzerinden aşı uygunluğu kontrol edilecek, kare kodu okutularak kaydı tamamlandıktan sonra aşı uygulaması yapılacak.
12.01.2021 Gündem