Aslı Şafak

Aslı Şafak

Son dakika Aslı Şafak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aslı Şafak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aslı Şafak haber sayfamızda...

Aslı Şafak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 aslı şafak haberi bulunmuştur.
Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' itirafı: Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum!
Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' itirafı: Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum! İbrahim Utku Başyazıcı ile mutlu bir evlilik sürdüren Gülçin Santırcıoğlu, katıldığı programda annelik hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Açıklamalarıyla gündem olan oyuncu; "Çocuğa hiç ihtiyaç duymadık, duymuyoruz, duymayacağız da" dedi.
5.03.2024 Cadde
Mustafa Erdoğan'dan 'İnci Taneleri' ve 'Dilber' açıklaması! 'Ülkenin dans konuşması hoşuma gidiyor'
Mustafa Erdoğan'dan 'İnci Taneleri' ve 'Dilber' açıklaması! 'Ülkenin dans konuşması hoşuma gidiyor' Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Kanal D ekranında her bölümü ile reyting rekoru kıran ve sosyal medyada çok konuşulan 'İnci Taneleri' dizisinde Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı 'Dilber' karakterinin dansının gündem olmasını değerlendirdi.
21.02.2024 Cadde
Aslı Tandoğan'dan yıllar sonra 'Dudaktan Kalbe' itirafı!
Aslı Tandoğan'dan yıllar sonra 'Dudaktan Kalbe' itirafı! Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun olan Aslı Tandoğan, 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçerken; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün' ve 'Kabadayı'dan sonra 2007'de 'Dudaktan Kalbe' dizisinde başrol oynadı. Tandoğan, Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan yapım hakkında konuştu.
31.01.2023 Cadde
Edis ile aşk mı yaşıyorlar? Çağla Şıkel açıkladı
Edis ile aşk mı yaşıyorlar? Çağla Şıkel açıkladı Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Şıkel, bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
22.12.2022 Cadde
Pelin Karahan: Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz!
Pelin Karahan: Bunu zaten erkek oyuncu yapmaz! Pelin Karahan, "Aslı Şafak’la İşin Aslı' programına konuk oldu. 2014 yılında Bedri Güntay ile dünyaevine giren oyuncu, "Sektöre neden kırıldınız" sorusu üzerine üzüntüsünü dile getirdi.
20.12.2022 Cadde
Aşk yaşadıkları öne sürülmüştü! Çağla Şıkel'e Edis sorusu
Aşk yaşadıkları öne sürülmüştü! Çağla Şıkel'e Edis sorusu Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Edis ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Şıkel, ünlü popçuyla ilgili soru sorulmasından kaçamadı.
17.12.2022 Cadde
Çağla Şıkel araca sığmadı!
Çağla Şıkel araca sığmadı! Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Acelesi olduğunu söyleyen 43 yaşındaki tescilli güzel, kendisini almaya gelen spor aracın arka bölümüne oturunca, 1.80 cm. boyuyla zor anlar yaşadı.
3.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
Yeliz: Türkiye'nin en iyi 3 sesinden biriyim!
Yeliz: Türkiye'nin en iyi 3 sesinden biriyim! Yeliz, "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk oldu. "Türkiye'nin en iyi 5 sesinden biriyim" diyen şarkıcı, daha sonra iddiasını genişleterek, "Türkiye'nin en iyi ilk 3 sesinden biriyim" açıklamasını yaptı.
1.11.2022 Cadde
Çağla Şıkel: Aldatıldığım yerde durmam!
Çağla Şıkel: Aldatıldığım yerde durmam! Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusunu yanıtladı. 1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan tescilli güzel, alışveriş alışkanlıkları ve karın kaslarıyla ilgili de konuştu. İşte Çağla Şıkel'in dikkat çeken açıklamaları...
26.10.2022 Cadde
Sinan Engin: Hanım duymasın!
Sinan Engin: Hanım duymasın! Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında yedinci evliliğini yapan Seda Sayan'la 1995'te boşanan Sinan Engin, iki yıl sonra Ayşe Engin ile dünyaevine girdi. Eski futbolcu, 25 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yeni kıyafetlere ve alışverişe çok meraklı olan iki çocuk babası Sinan Engin, "Hanım duymasın!" diyerek, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
1.10.2022 Cadde
Evrim Alasya: Emre Kınay kısmetimi kapattı!
Evrim Alasya: Emre Kınay kısmetimi kapattı! 2015-2016 yıllarında Kanal D'de ekranlara gelen 'Güneşin Kızları' dizisinde 'Güneş Yılmaz/Mertoğlu' karakterine hayat veren Evrim Alasya, rol arkadaşı Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncunun sözleri, programnın sunucusunu da şaşkına çevirdi.
30.03.2022 Cadde
Geçtiğimiz ay ayrılan Müjde Uzman-Oğuzhan Uğur cephesinde yeni gelişme!
Geçtiğimiz ay ayrılan Müjde Uzman-Oğuzhan Uğur cephesinde yeni gelişme! Bir dargın bir barışık ilişkileriyle sık sık gündeme gelen ve geçtiğimiz ay yollarını dördüncü kez ayıran müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.
12.03.2022 Cadde
Oğuzhan Uğur'dan Müjde Uzman açıklaması!
Oğuzhan Uğur'dan Müjde Uzman açıklaması! YouTube'da çektiği videolar ile adından söz ettiren Oğuzhan Uğur, BloombergHT'de yayınlanan "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk oldu. Programda gelecek planlarından bahseden Uğur, özle hayatıyla ilgili de konuştu. Ünlü isim, oyuncu sevgili Müjde Uzman'la ayrıldıklarını doğruladı.
30.11.2021 Cadde
Emel Sayın'ın belgeseli çekilecek
Emel Sayın'ın belgeseli çekilecek Şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın, "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına katıldı.
19.11.2021 Cadde
Ahmet Selçuk İlkan: Keşke dostlar vefalı olabilse!
Ahmet Selçuk İlkan: Keşke dostlar vefalı olabilse! Usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, geçmişte beste verdiği sanatçıları vefasızlıkla suçladı.
4.02.2021 Cadde
Öykü Gürman: İnançsız birinin vicdanlı olabileceğine inanmıyorum
Öykü Gürman: İnançsız birinin vicdanlı olabileceğine inanmıyorum Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, 'Aslı Safak'la İşin Aslı' programına katıldı. Babasının ateist olduğunu söyleyen Gürman, "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum" dedi.
21.11.2020 Cadde
Coşkun Sabah'tan Tarkan'ı kızdıracak açıklama
Coşkun Sabah'tan Tarkan'ı kızdıracak açıklama Usta sanatçı Coşkun Sabah, BloombergHT’de yayınlanan ‘Aslı Şafak’la İşin Aslı’ programına konuk oldu.
17.09.2020 Cadde
Burcu Güneş’ten şaşırtan itiraf: Kendimi bazen yalnız hissediyorum
Burcu Güneş’ten şaşırtan itiraf: Kendimi bazen yalnız hissediyorum Şarkıcı Burcu Güneş, Aslı Şafak’ın sunduğu ‘İşin Aslı’ programının yılbaşı özel bölümüne konuk oldu. Son zamanlarda kendini yalnız hissettiğini belirten şarkıcı, “İnsanlarla paylaşımda bulunduğum günleri özledim” itirafıyla şaşırttı.
2.01.2020 Cadde
Kaya Çilingiroğlu: Kadına neden para vereyim?
Kaya Çilingiroğlu: Kadına neden para vereyim? Aslı Şafak’ın sunduğu 'İşin Aslı' programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
7.12.2019 Cadde
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu Medipol Başakşehirli futbolcu Gökhan inler, ligdeki diğer maçlarla ilgilenmediklerini dile getirerek hafta sonu Beşiktaş'a karşı oynayacakları karşılaşmanın kendisi için başka bir duygu ifade ettiğini söyledi.
1.07.2020 Basaksehir
‘En İyi Kültür Sanat Gazetecisi’ Milliyet’ten
‘En İyi Kültür Sanat Gazetecisi’ Milliyet’ten Marketing Türkiye’nin en iyi kadın gazeteci listesinde Milliyet gazetesinden de bir isim yer aldı.
10.03.2018 Gündem
Kuralları baştan yazan kadınlar anlatıyor
Kuralları baştan yazan kadınlar anlatıyor Ayşe Arman, Aslı Şafak , Judith Liberman, Şebnem Burcuoğlu ve Duygu Kayaman, düzenlenecek “Kuralları Baştan Yazanlar” etkinliğinde üniversiteli genç kadınlarla bir araya gelecek.
Destek’ten finansal okur yazarlık serisi
Destek’ten finansal okur yazarlık serisi Tasarruf bilincini geliştirmek ve insanların yatırımlarında risk faktörlerini dikkate almalarına katkıda bulunmak isteyen Destek Menkul Değerler, bir toplumsal sorumluluk projesi başlattı
6.05.2015 Ekonomi
İzleyicinin mailine isyan etti
İzleyicinin mailine isyan etti Tüketici güveninin iyiye gitmesine şaşıran ekonomist Aslı Şafak'ın bu tepkisine cevap olarak bir okuyucudan gelen mail olay oldu.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Şafak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.