FETÖ'nün 'askeri ataşeler sorumlusu'ndan itiraf! MİT'e girmek isteyenlere özel örgüt evi
FETÖ'nün 'askeri ataşeler sorumlusu'ndan itiraf! MİT'e girmek isteyenlere özel örgüt evi Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında sahte kimlikle yakalanıp tutuklanan "FETÖ'nün askeri ataşeler sorumlusu" F.A., etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak amacıyla ifade vererek itirafçı oldu. Lise yıllarında tanıştığı örgütte adım adım yükselen F.A., örgüt evlerinde hazırlanarak MİT, Sayıştay denetçiliği ve kaymakamlık sınavlarına girdiğini, müfettiş olduktan sonra da diğer örgüt mensuplarının sınavlara hazırlandığı evlerde görev yaptığını anlattı. İşte haberin ayrıntıları...
10.05.2021 Siyaset
Eski Paris askeri ataşesi Emin Ali Ulaş'a FETÖ üyeliğinden hapis cezası
Eski Paris askeri ataşesi Emin Ali Ulaş'a FETÖ üyeliğinden hapis cezası Eski Paris askeri ataşesi Emin Ali Ulaş, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olduğu gerekçesiyle 7 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.
9.10.2020 Gündem
Miami'de ticaret ataşeliği kuruldu
Miami'de ticaret ataşeliği kuruldu Ticaret Bakanlığı'nca Miami'de ticaret ataşeliği kuruldu.
5.10.2019 Ekonomi
Kendini ateşe verdi, süs havuzuna atılarak kurtarıldı
Kendini ateşe verdi, süs havuzuna atılarak kurtarıldı Çorum'da alacaklarını tahsil edemediğini öne süren Bektaş K. (60), üzerine döktüğü yanıcı maddeyi tutuşturdu. Alevler arasında kalan Bektaş K.'yı çevredekiler süs havuzuna atarak kurtardı.Olay, Sungurlu ilçe meydanındaki havuzlu parkta meydana geldi. Parka gelen oto lastikçi Bektaş K., bir anda üzerine yanıcı madde dökerek kendini ateşe verdi. Durumu gören çevredeki vatandaşlar, alevler arasındaki Bektaş K.'yi süs havuzuna attı. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri geldi. Huvazdan çıkarılan Bektaş K., ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Alacaklarını tahsil edemediği için bunalıma girdiği iddia edilen Bektaş K.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Bankaya kızdı, ATM'yi ateşe verdi
Bankaya kızdı, ATM'yi ateşe verdi Başkentte, 50 bin liralık kredi borcunun ödenmesinde yardımcı olunmadığını iddia eden bir kişi, bankanın ATM'sini benzin dökerek ateşe verdi. Zanlının yanma tehlikesi geçirdiği anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Ankara'nın Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi'nde bir banka şubesinin ATM'sinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Yılan korkusu bir mahalleyi yakacaktı
Yılan korkusu bir mahalleyi yakacaktı Antalya’nın Aksu ilçesinde bir kadın evinin yakınında gördüğü yılan nedeniyle ile kurumuş otları yakmak istedi. Kısa sürede büyüyen ve evlerin etrafını saran alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi 217 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, G.D. isimli kadın evinin yakınında bulunan kurumuş otların arasında yılan gördü. Yılanların evine geleceğini düşünen kadın otları kontrollü şekilde yakmak istedi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kontrolden çıktı. Evlerin etrafını saran yangını söndürmek için mahalleli seferber oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri ise mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine yangını çıkardığı iddia edilen G.D.'yi, gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen kadının suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Kendini ateşe verdi
Kendini ateşe verdi Kastamonu?da Mustafa Çeven (57) isimli şahıs evinde kendini yakarak yaşamına son verdi. Olay Beyçelebi Mahallesi 125. Yıl Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir binanın 4.katında meydana geldi. Mustafa Çeven isimli vatandaş evde annesi ile birlikte olduğu sırada üzerine yanıcı madde dökerek kendini ateşe verdi. Olay sonrası oğlunu alevler içerisinde gören anne polis ve itfaiyeye haber verirken olay yerine gelen ekipler Mustafa Çeven?in yanarak hayatını kaybettiği tespit etti. Bir süredir psikolojik rahatsızlık yaşadığı öğrenilen ve Kastamonu?da fotoğrafçılıkla uğraşan Çeven?in cenazesi polis ve savcının yaptığı inceleme sonrası Kastamonu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Bunalıma giren kadın evi ateşe verip, bileklerini kesti
Bunalıma giren kadın evi ateşe verip, bileklerini kesti Kahramanmaraş'ta ailevi nedenlerle bunalıma girip evi ateşe veren Emine K., yangının söndürülmesinin ardından bu kez de eşyaları dışarı atarak bıçakla bileklerini kesti. Emine K., polisin 4,5 saat süren ikna çabasının sonunda bıçağı bıraktı.Olay, dün Yirmiikigün Mahallesi'nde meydana geldi. Ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen Emine K., apartmanın ikinci katında oturduğu evi ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden söndürülürken, Emine K., televizyon ve çeşitli eşyaları dışarı attı, ardından da pencereye çıkarak elindeki bıçakla bileğini kesmeye başladı. İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin tüm ikna çabalarına karşın sakinleşmeyen kadın, çevredekilere bağırmaya devam etti. Evin içinde ateş de yakan Emine K.'nın saatlerce sakinleşmesini bekleyen ekipler, apartmanında önünden bir an olsun ayrılmadı. Emine K., polisin 4,5 saat süren ikna çabalarının sonunda bıçağı bıraktı. Emine K., tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Husumetlisinin arabasını böyle ateşe verdi!
Husumetlisinin arabasını böyle ateşe verdi! Husumetlisinin arabasını böyle ateşe verdi!
11.09.2019 İlginç Videolar
Muhtarlık binası ateşe verildi
Muhtarlık binası ateşe verildi Sultangazi’de yasadışı sol örgüt yandaşları, seçimin yapıldığı okulu taş yağmuruna tuttu. Grup, muhtarlık binasını da ateşe verdi.
11.09.2019 Haberler
Bu tabela 'iyi pişmiş'
Bu tabela 'iyi pişmiş' Rusya’da bir et restoran, ürünlerinin otantik pişirme şeklini en iyi şekilde göstertebilmek için kiraladıkları bir reklam panosundaki et resmini, aşçı kılığına girmiş adamlar yardımıyla ateşe verdiler. Barbekü ızgarası şeklindeki alevleri gören izleyiciler restoranın yolunu tuttu mu bilmiyoruz, ama bu reklam kampanyası, kolayca unutulacağa benzemiyor…
11.09.2019 İlginç Videolar
Aracıyla birlikte kendini yakmaya kalktı
Aracıyla birlikte kendini yakmaya kalktı Tekirdağ’ da eşiyle tartışan bir vatandaş önce iş yerine ait aracı ateşe verdi, sonra odasına kapanarak kendisini yakmak istedi. Araç itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, vatandaş polis ekipleri tarafından evinden çıkarıldı.
11.09.2019 Haberler
5 polis merkezi ateşe verildi
5 polis merkezi ateşe verildi Irak'ın batısında Anbar il merkezinde bulunan Ramadi'de silahlı gruplar, 5 polis merkezini ele geçirdi.
11.09.2019 Haberler
Kendini ateşe verip atladı!
Kendini ateşe verip atladı! Kendini ateşe veren genç adam arkadaşlarının gözü önünde uçurumdan aşağı atladı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Marketi benzin döküp ateşe verdi!
Marketi benzin döküp ateşe verdi! TEKİRDAĞ'da kız arkadaşı ile birlikteliğini ailesine söyleyen market sahibinin işyerini benzin dökerek yakmak isteyen bir kişi ve arkadaşı yakalandı.
11.09.2019 Haberler
İnal Batu hayatını kaybetti
İnal Batu hayatını kaybetti Emekli Büyükelçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler
Bilecik M Tipi Cezaevi'nde yangın
Bilecik M Tipi Cezaevi'nde yangın Bilecik M Tipi Cezaevi'nde bir tutuklunun pattaniye ve yatağı ateşe vermesiyle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildilirken, dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 7 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
"Polis olmaktan utanıyorum!"
"Polis olmaktan utanıyorum!" Brezilya'da yaşanan protestolarda, bir polis silahını protestocuların yaktığı ateşe attıktan sonra polis olmaktan utandığını söylerken görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Roman mahallesinde yıkım gerginliği
Roman mahallesinde yıkım gerginliği KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nin 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına aldığı 28 Haziran Mahallesi'nde Romanlar'ın oturduğu barakaların yıkımı sırasında olaylar çıktı. Yıkımı engellemeye çalışanlar ile Çevik Kuvvet ve zabıta ekipleri arasında çıkan arbedede aralarında görevlilerin de bulunduğu 19 kişi yaralandı. Bir kişi oturduğu barakayı ateşe verdi.
11.09.2019 Haberler
Önce annesini dövdü, ardından evi yaktı
Önce annesini dövdü, ardından evi yaktı Sultanbeyli'de bir kişi önce annesini dövdü ardından oturdukları evi yaktı. Evdeki eşyaları pencereden aşağı atan genç, polis tarafından gözaltına alındı
11.09.2019 Haberler
"Cayır cayır yanmak istedim!"
"Cayır cayır yanmak istedim!" Adana'da dini nikahlı eşi tarafından sürekli darp ve tehdit edildiğini ileri sürerek kendisini yakan Fatma Çelik (46), "Sesimi kimseye duyuramadım. Bunun için kendimi cayır cayır yakmak istedim, ama buna polisler izin vermedi" dedi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri