Aydınlatma Direği

Aydınlatma Direği

Son dakika aydınlatma direği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aydınlatma direği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aydınlatma direği haber sayfamızda...

Aydınlatma Direği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 274 aydınlatma direği haberi bulunmuştur.
Kaldırımdaki çöp konteynerleri şarampole yuvarlanmasını önledi, o anlar kamerada
Kaldırımdaki çöp konteynerleri şarampole yuvarlanmasını önledi, o anlar kamerada Antalya’nın Manavgat ilçesinde kaldırıma çıkarak park halindeki 2 otobüse çarpan otomobilin sürücüsü, çöp konteyneri sayesinde şarampole uçmayarak adeta canını kurtardı.
31.01.2024 Haberler
Direklerden oto şarj çok benzine ek vergi! İşte enerji verimliliğinde 2030 haritası
Direklerden oto şarj çok benzine ek vergi! İşte enerji verimliliğinde 2030 haritası Türkiye’nin 2030 Enerji Verimliliği Planı’na göre aydınlatma direkleri araç şarj istasyonu olarak kullanılabilecek. Trafik lambasının süresini yapay zeka ayarlarken çok benzin yakan çok vergi ödeyecek.
15.01.2024 Ekonomi
Ankara'da aydınlatma direğine çarpan otomobil tanınmaz hale geldi
Ankara'da aydınlatma direğine çarpan otomobil tanınmaz hale geldi Ankara'nın Çubuk ilçesinde, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölündü, sürücü yaralandı.
5.01.2024 Gündem
20 yaşındaki kurye hayatını kaybetmişti! Akılalmaz ölümün görüntüleri ortaya çıktı
20 yaşındaki kurye hayatını kaybetmişti! Akılalmaz ölümün görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane 4. Levent’te seyir halinde olan 20 yaşındaki motosikletli kuryenin çıkan fırtınada, BEDAŞ'a ait aydınlatma direğinin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
3.01.2024 Haberler
20 yaşındaki kurye hayatını kaybetmişti! Akılalmaz ölümün görüntüleri ortaya çıktı
20 yaşındaki kurye hayatını kaybetmişti! Akılalmaz ölümün görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane 4. Levent’te seyir halinde olan 20 yaşındaki motosikletli kuryenin çıkan fırtınada, BEDAŞ'a ait aydınlatma direğinin üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Park halindeki araçlara otomobil çarptı
Park halindeki araçlara otomobil çarptı Başakşehir'de seyir halindeki bir otomobil park halindeki kamyonete çarptı. Kaza esnasında kamyonetin yanında park halinde bulunan bir otomobil ve 2 motosiklet de zarar gördü.
6.12.2023 Gündem
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu Fırtına ve sağanak, İstanbul dahil birçok ilde hayatı felç etti. Gemiler karaya oturdu, tekneler alabora oldu, çatılar uçtu, yollar göle döndü. İstanbul, Kağıthane’de fırtınanın yıktığı direk kurye Muhammed Ela’nın ölümüne neden oldu.
30.11.2023 Gündem
Trabzon'da şiddetli fırtına! Aydınlatma direği yola devrildi
Trabzon'da şiddetli fırtına! Aydınlatma direği yola devrildi Trabzon'da etkili rüzgar nedeniyle orta refüjteki aydınlatma direği Karadeniz Sahil Yolu'na devrildi. Olay sırasında yoldan araç geçmemesi olası kazayı önledi.
16.11.2023 Haberler
Trabzon'da şiddetli fırtına! Aydınlatma direği yola devrildi
Trabzon'da şiddetli fırtına! Aydınlatma direği yola devrildi Trabzon'da etkili rüzgar nedeniyle orta refüjteki aydınlatma direği Karadeniz Sahil Yolu'na devrildi. Olay sırasında yoldan araç geçmemesi olası kazayı önledi.
16.11.2023 Gündem
İETT otobüsünün çarptığı direk seyir halindeki otomobilin üzerine düştü
İETT otobüsünün çarptığı direk seyir halindeki otomobilin üzerine düştü Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT şoförü, demir bariyerlere aşıp aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği Ataköy Köprüsü üzerinde hareket halindeki otomobilin üzerine düştü.
22.10.2023 Gündem
Bahçelievler'de İETT otobüsü aydınlatma direğini devirdi, yol kapandı
Bahçelievler'de İETT otobüsü aydınlatma direğini devirdi, yol kapandı Bahçelievler'de İETT otobüsü, Ataköy Köprüsü üstünde yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Direk, önce bir otomobilin üzerine daha sonra yola devrildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, yolun iki yönünde de trafik akışı durdu.
22.10.2023 Haberler
Üsküdar'da aydınlatma direğine çarpan otomobil takla attı: 5 yaralı
Üsküdar'da aydınlatma direğine çarpan otomobil takla attı: 5 yaralı Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı, ardından takla attı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
19.08.2023 Haberler
Üsküdar'da feci kaza: Biz evden arabanın uçuşunu gördük
Üsküdar'da feci kaza: Biz evden arabanın uçuşunu gördük Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı, ardından takla attı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
19.08.2023 Gündem
TEM'de korkutan kaza! TIR'ın yükü devrildi
TEM'de korkutan kaza! TIR'ın yükü devrildi Kocaeli'de, TEM Otoyolu'nda dorsesinin dengesi bozulan bir TIR'ın yükü devrilerek aydınlatma direğinin karşı yöne devrilmesine sebep oldu. Yola saçılan taşlar sebebiyle 4 lastiği de patlayan bir otomobildeki 3 kişi yaralandı.
19.07.2023 Gündem
Otomobil, aydınlatma direği ile araca çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, aydınlatma direği ile araca çarptı: 2 ölü, 3 yaralı Antalya'nın Kepez ilçesinde aydınlatma direği ile otomobile çarpan araçtaki sürücü Hakan Köçeber (22) ile yanındaki Doğa Nur Kulakçı (22) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
30.06.2023 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğini devirdi
Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğini devirdi Sivas’ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Devrilen aydınlatma direği aracın üzerinde kalırken, otomobil sürücüsü de yaralandı.
16.05.2023 Gündem
Avcılar’da 4 gündür uyumayan minibüs şoförü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı
Avcılar’da 4 gündür uyumayan minibüs şoförü, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı Yöresel ürünler satan Oğuzhan Gündoğdu'nun kullandığı kapalı kasa minibüs, Avcılar'da D-100 Karayolu üzerinde aydınlatma direği ve bariyerlere çarptı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik durma noktasına gelirken, minibüsün şoförü Oğuzhan Gündoğdu, "Her şey bana çizgi film gibi geliyor. Direksiyon başında uyumuşum" dedi.
14.05.2023 Haberler
Aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölündü
Aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölündü Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. İkiye bölünen otomobilden savrulan sürücü ağır yaralandı.
5.03.2023 Gündem
Ulamış kavşağı aydınlanıyor
Ulamış kavşağı aydınlanıyor AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın girişimleriyle GDZ Elektrik tarafından Ulamış kavşaklarında aydınlatma çalışmaları yürütüldü.
17.01.2023 Ege
Galata Köprüsü'nde aydınlatma direği devrildi! Tramvay seferleri aksadı
Galata Köprüsü'nde aydınlatma direği devrildi! Tramvay seferleri aksadı Fatih Galata Köprüsü'nde EDS kameralarının da olduğu aydınlatma direği, tramvay tellerine çarparak yola devrildi. Tramvay telinin hasar alması nedeniyle seferler durduruldu. Yoldan geçen araç olmaması olası ise faciayı engelledi.
28.11.2022 Gündem
Mayıs sineklerinin ölüm uçuşu! Vatandaşlar telefonlarına sarıldı
Mayıs sineklerinin ölüm uçuşu! Vatandaşlar telefonlarına sarıldı Ardahan'da "bir günlükler" olarak adlandırılan milyonlarca sinek, Tarihi Halilefendi Köprüsü ve Kale çevresini kaplayarak adeta kar görüntüsü oluşturdu. Bu görüntüler vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
17.08.2022 Gündem
Avcılar'da faciadan dönüldü! Aydınlatma direğine çarpan minibüs devrildi
Avcılar'da faciadan dönüldü! Aydınlatma direğine çarpan minibüs devrildi İstanbul Avcılar’da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs devrilirken, yara almadan kurtulan şoförün olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.
10.08.2022 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı
Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı Bursa’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarptı. Araçta bulunan 3 kişi yaralanırken, çorba salonunun önündeki direk bir faciayı önledi.
6.08.2022 Haberler
Plajda korkunç ölüm! 20 yaşındaki genç denizden çıktı, elektrik akımına kapıldı
Plajda korkunç ölüm! 20 yaşındaki genç denizden çıktı, elektrik akımına kapıldı Arkadaşlarıyla halk plajına giden 20 yaşındaki Mustafa Uzun isimli gencin ölümü sevenlerini yıktı. Denizden çıktıktan kısa bir sonra aydınlatma direğine yaslanan genç elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Uzun'un ölümünün ardından soruşturma başlatıldı.
16.07.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Aydınlatma Direği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.