Yazın ayran içmemiz için 7 muhteşem neden - İyi ayran nasıl olur?
Yazın ayran içmemiz için 7 muhteşem neden - İyi ayran nasıl olur? Ayran sadece yoğurt ve suyun karışımından ibaret değil! Terlemeyle gelişen tuz kaybını önleyen, sindirime ve uyku düzenine yardımcı olan ayranın faydaları saymakla bitmiyor. Yaz aylarında tüketilebilecek en sağlıklı içeceklerin başında gelen ayran hakkında Gıda Mühendisi Orhan Kaplan bilgi verdi, iyi ayranın ne olduğunu tarif ederek yaz aylarında neden ayran içilmesi gerektiğini madde madde paylaştı
Ayranın faydaları şaşırtıyor
Ayranın faydaları şaşırtıyor Ayranın yaz aylarında ferah ve serinletici bir içecek alternatifi olmasının yanı sıra, başta çocuklar olmak üzere her yaştan bireyin sağlığı için koruyucu bir kalkan olduğunu biliyor muydunuz?
2.10.2014 Genel Sağlık
Ayranın sindirim sistemine faydaları!
Ayranın sindirim sistemine faydaları! Sinbiyotik bir besin olan yoğurdun hem probiyotik hem de prebiyotik olması vesilesi ile ayran da sindirim dostudur.
25.10.2013 Genel Sağlık
En çok ayran içiyoruz!
En çok ayran içiyoruz! Türk gençleri yemek yerken en çok ayran içmeyi tercih ediyor!
Ayranın faydaları şaşırtıyor
Ayranın faydaları şaşırtıyor Sıcak yaz günlerinde yan etkisi olmayan bir iki içecekten biri: Ayran!..
Ayranın bilmediğiniz faydaları!
Ayranın bilmediğiniz faydaları! Yaz aylarının gelmesiyle hissedilmeye başlanan ve bu yıl mevsim normallerinin üstüne çıkması beklenen sıcaklarla yaşanan su kaybının vücudumuza olan negatif etkisini bertaraf etmek için her gün bir bardak ayran için….