İBS, Dünyanın en ünlü sokağı ve sürprizleri ile başlıyor!
İBS, Dünyanın en ünlü sokağı ve sürprizleri ile başlıyor! Türkiye'nin en büyük ve trend aile buluşması olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı dokuz gün sonra; yani 11-13 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.
3.12.2015 Aile
İş dünyasında kadının ayak izleri
İş dünyasında kadının ayak izleri Dünyanın önde gelen işe alım danışmanlık firmalarından PageGroup Türkiye, BPW İstanbul İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği ve Haliç Üniversitesi işbirliği ile “İş Dünyasında Kadının Ayak İzleri” paneli gerçekleşti.
26.03.2015 Kültür Sanat
Çek bi #lovefie!
Çek bi #lovefie! En mutlu, en özel günleri, eğlenceli kareleri, çok sevilenleri, hayatın dönüm noktası olan anları ölümsüzleştiren Afillikitap 1.yaşını çok neşeli bir instagram yarışması ile kutluyor.
15.04.2014 Teknoloji
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım'
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım' Hatay'da çok sık deprem olduğu için sarsıntılarla yaşamayı öğrenmişti. Fakat 6 Şubat'ta yaşadığı bundan öncekilerin hiçbirine benzemiyordu. "Kıyamet günü olduğunu düşündüm ve kendimi ölüme bıraktım" diyen Yeşim Turunç, enkazdan annesiyle birlikte çıkmayı başardı. Ancak babası ve kardeşi artık hayatta değildi. Yaşadıkları nedeniyle hayatının bittiğini söyleyen genç kız, “Ancak annem için tek bir isteğim var” diyor.
6.02.2024 Gündem
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyada tarifi olmayan en güzel ve özel duygulardan birisi de anne ve baba olmak. Hamilelik döneminde aileye yeni katılacak birey için hazırlıklar önceden yapılmaya başlanır. Heyecan ve sevincin bir arada yaşandığı bu dönemde anne ve baba adaylarının isim konusu kafalarını kurcalar. Kız bebekleri için ebeveynler derin bir isim araştırma içerisine girer. Ömürleri boyunca çocuklarının taşıyacağı ismin en güzel ve en eşsiz olmasını isterler. Bunun için keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, modern isimleri vermek isterler. Y harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Sürdürülebilirliğe 6 yılda 5 milyar dolar
Sürdürülebilirliğe 6 yılda 5 milyar dolar 6 yıllık dönemde sürdürülebilirlikle bağlantılı alanlara 5 milyar dolar yatırım yapacaklarını belirten Yeşim Özlale Önen, “Türkiye’de önümüzdeki 4 yılda her 3 rüzgâr ve güneş santral yatırımından biri Sabancı imzası taşıyacak” dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda teröristlerin taciz ateşinde şehit olan kahramanların cenazelerinde duygulandıran anlar yaşandı.
11.08.2023 Gündem
Teselliyi yine çocuklarda arıyorlar
Teselliyi yine çocuklarda arıyorlar Depremden kurtulan Eker Ailesi, çadıra yerleşti. Çadırda yangın çıktı, aile 2 kızını kaybetti. Sevgi Evleri’nde işe başlayan anne Senem Eker, teselliyi kızları yerine koyduğu buradaki çocuklara annelik yapmakta bulduğunu söylüyor.
24.07.2023 Gündem
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini yıktı!
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini yıktı! Oyuncu Billur Kalkavan, 15 Ekim 2022 tarihinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede akciğer kanseri sebebiyle 59 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim, 17 Ekim'de düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Kalkavan'ın vefatından dokuz ay sonra ortaya çıkan bakımsız mezarlık görüntüsü gündem oldu.
22.07.2023 Cadde
Buse Arslan ile Çağrı Şensoy evlendi! İşte düğünden ilk kareler
Buse Arslan ile Çağrı Şensoy evlendi! İşte düğünden ilk kareler Dizideki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen oyuncu Buse Arslan (30) ile Çağrı Şensoy (37), geçtiğimiz mayıs ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişanlılık sürecini kısa tutan oyuncu çift, Bolu’da nikah masasına oturdu.
9.07.2023 Cadde
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2023/82-83-84-85-86-87-88-89-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107KAMULAŞTIRMA İLANIMahkememizin aşağıda esas numarası yazılı olan dosyalarında verilen tensip kararı gereğince; maliki, bulunduğu yer, miktarı ve değeri belirtilen taşınmazlarla ilgili davacı BOTAŞ-Boru Hatları ile Petrol Taşıma A...
14.06.2023 Resmi İlanlar
Buse Arslan ile Çağrı Şensoy evlilik yolunda ilk adımı attı
Buse Arslan ile Çağrı Şensoy evlilik yolunda ilk adımı attı Dizideki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen oyuncu Buse Arslan (30) ile Çağrı Şensoy (37), evlilik yolunda ilk adımı attı. Sade bir törenle nişanlanan çift, güzel haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.
4.05.2023 Cadde
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin odasında başından vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybederken, gözaltına alınan D.Y.'nin jandarma ve savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı.
15.04.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Nihat Doğan baba oldu! İşte Badıkan bebek
Nihat Doğan baba oldu! İşte Badıkan bebek Şarkıcılığın yanında sunuculuk da yapan Nihat Doğan (46), arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
17.01.2023 Cadde
Dünyayı kadınlar dönüştürecek’
Dünyayı kadınlar dönüştürecek’ Bu sezon üç farklı oyunda mücadeleci kadınları canlandıran Şenay Gürler, “Tarihe baktığımızda kadınlar hep kendilerini var etmek için mücadele etmek zorunda kalmışlar. Günümüz Türkiye’sine bakalım; doğayı ve çocukları korumak için en çok sesini çıkaran, kadın cinayetlerine karşı, savaşa karşı duran, barış yanlısı olanlar kadınlar... Bu yüzden kadınlar ve gençler dönüştürecek bu dünyayı” diyor.
25.12.2022 Kültür Sanat
İşitme kaybı yaşayınca tümörden haberi oldu
İşitme kaybı yaşayınca tümörden haberi oldu Hollanda’nın Zaanstad şehrinde yaşayan Yeşim Özcan evde 5 yaşındaki kızıyla vakit geçirirken bir anda sağ kulağında işitme kaybı oldu.
19.12.2022 Gündem
Babasının cebinden çıkan mektup hayatını değiştirdi! O günden beri tek amacı var
Babasının cebinden çıkan mektup hayatını değiştirdi! O günden beri tek amacı var Askerdeyken babasının ölüm haberini alan Burak Ovacıkbaşı'nın hayatı, yine babasının cebinde bulduğu mektupla tamamen değişti. O gün bugündür karısıyla birlikte beş kuruşsuz yollarda olan Ovacıkbaşı'nın artık tek bir amacı var.
8.11.2022 Gündem
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nde Karanlık Gece filmi 'En İyi Film Ödülü'nü kazandı. 5 kategoride 25 ödülün verildiği gecede Kurak Günler filmi ise 9 ödülle en çok ödül alan film oldu.
8.10.2022 Kültür Sanat
Kırmızı halıda boy gösterdiler! Ünlü isimler birbirleriyle yarıştı
Kırmızı halıda boy gösterdiler! Ünlü isimler birbirleriyle yarıştı Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Cadde
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sonbahar gelmesine rağmen deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak denize girdiği anları kameraya aldı.
29.09.2022 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sonbahar gelmesine rağmen deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak denize girdiği anları kameraya aldı.
29.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri