Azınlık

Azınlık

Son dakika azınlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan azınlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan azınlık haber sayfamızda...

Azınlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.959 azınlık haberi bulunmuştur.
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı Forbes gazetesinin açıkladığı 33 yaş altı milyarderler listesine 25 kişi girdi. Ancak listede 2009 yılından beri sadece miras yoluyla bu zenginliğe ulaşanlar yer alıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla iftar programına katıldı.
20.03.2024 Gündem
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı Bahçelievler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Siyavuşpaşa Sosyal Tesisinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
20.03.2024 Gündem
Alexander Djiku: Stadyum yasağı yeterli görünmüyor!
Alexander Djiku: Stadyum yasağı yeterli görünmüyor! Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından paylaşımda bulundu.
17.03.2024 Fenerbahçe
‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’
‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van ve Hakkari’de muhalefete yüklenerek “İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart‘ta sandıkta soracaktır” dedi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de konuştu! 'Kaynaklar teröre gitmeyecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de konuştu! 'Kaynaklar teröre gitmeyecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari Mitingi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarmak yerine Hakkarili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik" dedi ve istihdam müjdesini duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmalarına katıldı
Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmalarına katıldı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmaları açılış programına katıldı. Açılış konuşmasını yapan İmamoğlu daha sonra Kafkas folklor ekibinin dans gösterisine eşlik etti. İmamoğlu, “Çünkü bir şehirde ya da bir ülkede ‘azınlık’ tarifini doğru bulmuyorum. Kimsenin bir ülkede azınlık diye tarif edilmesini kabul etmem, edemem. Biz bu çeşitlilikle, bir arada, büyük bir milletiz" dedi.
29.02.2024 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: İki devlet esasına dayalı çözümden başka çaremiz yok
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: İki devlet esasına dayalı çözümden başka çaremiz yok Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bağcılar'da 'İzler Silinmeden Kıbrıs Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katıldı. Tatar, “Kıbrıs'ın gerçeklerine baktığımızda komşuluk ilişkileriyle iki devlet esasına dayalı bir çözümden başka bir çaremiz yoktur. Her ne kadar Güney Kıbrıs'ta bizlerin tarihi varsa, yaptıklarımız varsa, eserlerimiz varsa, biz Kıbrıs'ta artık iki devleti savunuyoruz" dedi.
21.02.2024 Gündem
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
21.02.2024 Haberler
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar
Özgür Özel'den '1 Nisan'cılara cevap: Avuçlarını yalarlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
21.02.2024 Gündem
City Football Group ile Başakcity hamlesi!
City Football Group ile Başakcity hamlesi! İstanbul Başakşehir ile City Football Group futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladı. Manchester City’nin de sahibi olan CFG, Başakşehir’e uzun dönemli futbol stratejisi, oyuncu tarama, akademi ve transferde destek verecek.
19.02.2024 Basaksehir
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti City Football Group (CFG) ve İstanbul Başakşehir FK (IBFK) futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladılar.
18.02.2024 Basaksehir
Ortak vatan vurgusu
Ortak vatan vurgusu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Fatih’te Azınlık Cemaatleri Buluşması’na katıldı.
10.02.2024 Gündem
Finansman için imkân artmalı
Finansman için imkân artmalı Depremin üzerinden geçen bir yılda bölgedeki şehirler kalkınma gücünü yeniden kazanmaya çalışıyor. Ekonomik sorunların temelinde finansmana erişimdeki zorluklar ve işçi göçü gösteriliyor...
3.02.2024 Ekonomi
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı.
29.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolüne getirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen şüpheliler yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
30.01.2024 Gündem
Gençler dertlerini sanatla anlatıyor
Gençler dertlerini sanatla anlatıyor Ankara’da CerModern’de açılan “Yeni: Şimdi” adlı sergi 30 yaş altı genç isimlerin dünyaya ve sanata dair bakış açılarını yansıtıyor. Sergi, genç sanatçıların yaratıcılığını gözler önüne seriyor.
29.01.2024 Kültür Sanat
Macaristan Hakkında Bilgiler; Macaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat  Farkı
Macaristan Hakkında Bilgiler; Macaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Macaristan, 93.030 kilometrekare yüz ölçümüne sahip bir Orta Avrupa ülkesidir. 2004 yılında Avrupa Birliğine üye olan ülkede turizm ve imalat sektörü gelişmiştir. Macaristan'ın AB dışında OECD ve NATO üyeliği de bulunuyor. Macaristan'ın para birimi nedir, başkenti neresidir? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Avusturya Hakkında Bilgiler; Avusturya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Avusturya Hakkında Bilgiler; Avusturya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Orta Avrupa'da yer alan Avusturya Cumhuriyetinin denize kıyısı bulunmuyor. II. Dünya savaşı sırasında Almanya tarafından işgal edilen ülke, 1955 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. 1995 yılında Avrupa Birliğine katılan Avusturya'da kış turizmi ve hizmet sektörü gelişmiştir. Avusturya hakkında en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Hindistan Hakkında Bilgiler; Hindistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Hindistan, Uzak Doğu'nun ilginç ülkelerinden biridir. Gelenek ve görenekleri farklı olduğu gibi lüks-pislik, fakirlik-zenginlik bir aradadır. Hindistan nerede, başkenti neresi, nüfusu ne kadar, resmi konuşulan dil hangisi, para birimi nedir gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Dünya
Sırbistan Hakkında Bilgiler; Sırbistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sırbistan Hakkında Bilgiler; Sırbistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sırbistan, resmi adı ile Sırbistan Cumhuriyeti, 2006 yılında tam bağımsızlığını kazanmış bir balkan ülkesidir. Sırbistan-Karadağ ikilisinin ayrılması sonucu özerkliğini ilan etmiş olan ve tam bağımsızlığına kavuşan Sırbistan'ın kuzeyinde Macaristan, batısında Hırvatistan, güneyinde Kuzey Makedonya ve Kosova, doğusunda ise Romanya ve Bulgaristan'ı bulundurmaktadır. İşte, Sırbistan hakkında bilinmesi gerekenler.
3.01.2024 Tatil
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Büyük Okyanus'a kıyısı bulunan Meksika, Amerika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Meksika Birleşik Devletleridir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan ülke, 16 Eylül 1810 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Meksika bayrağının anlamı ne, başkenti neresi? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Malta Hakkında Bilgiler; Malta Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Malta Hakkında Bilgiler; Malta Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Malta, Avrupa kıtasında yer alan bir ada ülkesidir. Resmi adı Malta Cumhuriyetidir. 150 yıl boyunca Büyük Britanya Devletinin kontrolünde olan ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etti. 2004 yılında ise Avrupa Birliğine üye oldu. Malta'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Kırgızistan Cumhuriyeti, 7 bağımsız Türk devletinden biridir. Ülke, 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. Kırgızistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Azınlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.