Montella: Benim için olay orada bitmiştir
Montella: Benim için olay orada bitmiştir Balotelli ile maç sonu tartışmaları hakkında konuşan Montella, "Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeylerde söyletiyor ama benim için orada olay bitmiştir." ifadelerini kullandı.
28.08.2022 Futbol
Son dakika - Adana Demirspor'da Mario Balotelli oyundan çıkarılınca sinirlerine hakim olamadı!
Son dakika - Adana Demirspor'da Mario Balotelli oyundan çıkarılınca sinirlerine hakim olamadı! Süper Lig'de haftanın açılışında Adana Demirspor evinde Konyaspor'u konuk etti. Müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadeleye damga vuran olay ise ilk 11'de sahaya çıkan ve ikinci yarıda kenara gelen Balotelli'nin tepkisi oldu. İtalyan yıldız yedek kulübesinde sinirlerine hakim olamadı.
28.08.2021 Adana Demirspor
Son dakika haberi: Adana Demirspor - Beşiktaş maçında hakem Mario Balotelli'yi kızdırdı! Olay hareket
Son dakika haberi: Adana Demirspor - Beşiktaş maçında hakem Mario Balotelli'yi kızdırdı! Olay hareket Süper Lig ve TFF 1. Lig'in son şampiyonları özel maçta karşı karşıya geldi. Karşılaşma peş peşe gelen gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Adana Demirspor'un yeni transferi Mario Balotelli, Beşiktaş karşılaşmasına ilk 11'de başladı. İtalyan futbolcunun hakemle arasında geçen diyaloglar maça damga vurdu.
6.08.2021 Beşiktaş
Balotelli, Hellas Verona yolunda
Balotelli, Hellas Verona yolunda Forvet transferinde adı Galatasaray’la anılan isimlerden Mario Balotelli, kariyerini ülkesi İtalya’da sürdürmeye karar verdi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Fenerbahçe'den Balotelli hamlesi!
Fenerbahçe'den Balotelli hamlesi! Bu sezon golcülerinden istediği performansı alamayan Fenerbahçe'de sportif direktör Comolli, Balotelli için bugün Fransa'ya uçtu.
30.06.2020 Fenerbahçe