Başlangıç

Başlangıç

Son dakika başlangıç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başlangıç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başlangıç haber sayfamızda...

Başlangıç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.182 başlangıç haberi bulunmuştur.
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, sahneye geç çıkınca, hayranlarının hedefi oldu..
24.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin, “Ben Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam. Kırmızı çizgiden ziyade bir başlangıç hattının olması lazım” dedi.
23.04.2024 Gündem
TATİL HABERLERİ 📍 KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer?
TATİL HABERLERİ 📍 KURBAN BAYRAMI 2024 tarihleri ne zaman, hangi ay? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün sürer? Kurban Bayramı 2024 tarihleri merak konusu oldu. Yılın 2. dini bayramı olan Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihlerini haberimize ekledik. Peki bayram tatili kaç gün olacak, kesinleşti mi?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı!
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bülteninden farklı liglerden 10 maç içeren 10 numara kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.04.2024 Diğer
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Çağdaş Atan, Başakşehir'in Avrupa hedefini açıkladı: Hayallerimiz büyüdü
Çağdaş Atan, Başakşehir'in Avrupa hedefini açıkladı: Hayallerimiz büyüdü Süper Lig’in 33’üncü haftasında, Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalatrda bulundu.
21.04.2024 Basaksehir
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı sevindirdi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
23 Nisan Şenliği TBMM bahçesinde başladı
23 Nisan Şenliği TBMM bahçesinde başladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bahçesinde başladı.
21.04.2024 Gündem
Suyu en ucuza kullanacağız
Suyu en ucuza kullanacağız İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin yeni dönem ikinci toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın başkanlığında yapıldı. Tugay, “Amacımız İzmir’i en düşük su fiyatına sahip il yapmak” dedi.
20.04.2024 Ege
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz İsrail Dışişleri Bakanı'nın yaptığı skandal sosyal medya paylaşımına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Sözcü Keçeli, "İsrail’in işlediği suçlarla ilgili gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz." dedi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Shoukry'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Batı'ya İsrail uyarısı: Bu daha başlangıç!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Batı'ya İsrail uyarısı: Bu daha başlangıç! İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki krizin yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Dünya
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Kahvaltıda kesinlikle yemeyin! 10 besin sağlığınızı olumsuz etkileyebilir
Kahvaltıda kesinlikle yemeyin! 10 besin sağlığınızı olumsuz etkileyebilir Sabah zengin bir kahvaltı pek çok kişinin tercih ettiği bir başlangıç olabilir. Ancak bu zengin sofralarda istemeden sağlığınıza da zarar veriyor olma ihtimaliniz var. Kahvaltıda yememeniz gereken 10 besini derledik. Detaylar haberimizde!
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İnanıyorum ki ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformları da yakında gerçekleştireceğiz. Özellikle 'vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi' başta olmak üzere yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir" değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu! İşte satışa çıkacağı tarih
TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu! İşte satışa çıkacağı tarih Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başlangıç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.