AKINCI TİHA'dan bir ilk! Başarıyla tamamlandı
AKINCI TİHA'dan bir ilk! Başarıyla tamamlandı BAYKAR tarafından yerli ve milli imkânlarla geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) 4 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen test kapsamında bir ilki gerçekleştirdi. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, AKINCI TİHA'nın test uçuşunu sosyal medya hesabından "Semalarımızda Hür ve Özgür..." sözleri ile paylaştı
4.11.2020 Haberler
Savunma sanayisinden öğrencilere 19 bin tablet!
Savunma sanayisinden öğrencilere 19 bin tablet! Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar'ın uzaktan eğitime ulaşma fırsatı olmayan öğrenciler için başlattığı kampanya kapsamında hediye edilecek tablet bilgisayar sayısı 19 bine ulaştı.
22.09.2020 Teknoloji
Baykar'dan uzaktan eğitime destek için 5 bin bilgisayar tablet
Baykar'dan uzaktan eğitime destek için 5 bin bilgisayar tablet Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, uzaktan eğitime ulaşma fırsatı olmayan öğrenciler için Baykar olarak 5 bin tablet bilgisayar hediye ettiklerini duyurdu.
20.09.2020 Haberler
Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'te
Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'te Yerli solunum cihazı üretim sürecini ve Türkiye'de yeni nesil teknolojilerin kullanımını Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge'de anlattı.
6.05.2020 Haberler
Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın iddialarına cevap verdi
Selçuk Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın iddialarına cevap verdi Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın T3 Vakfı hakkındaki iddialarının asılsız olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
4.05.2020 Gündem
Yerli solunum cihazları Başakşehir Şehir Hastanesi'ne teslim edildi
Yerli solunum cihazları Başakşehir Şehir Hastanesi'ne teslim edildi Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, seri üretimine başlanan yerli solunum cihazlarına ilişkin, "İnşallah yüksek teknolojili medikal cihazlarda da kıvılcım olur, Milli Teknoloji Hamlesi'yle bu dönüşüm devam eder ve ülkemiz hak ettiği yere gelir. Bugün zaten dünyanın üretimde de, tedarikinde de çok zorluk çektiği cihazı, dışarıdan tedarik edilemeyen komponentlerine varıncaya kadar yerli olarak üretmiş olduk." dedi.
20.04.2020 Haberler
Yerli solunum cihazları Başakşehir Şehir Hastanesi'ne teslim edildi!
Yerli solunum cihazları Başakşehir Şehir Hastanesi'ne teslim edildi! Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, seri üretimine başlanan yerli solunum cihazlarına ilişkin, "İnşallah yüksek teknolojili medikal cihazlarda da kıvılcım olur, Milli Teknoloji Hamlesi'yle bu dönüşüm devam eder ve ülkemiz hak ettiği yere gelir. Bugün zaten dünyanın üretimde de, tedarikinde de çok zorluk çektiği cihazı, dışarıdan tedarik edilemeyen komponentlerine varıncaya kadar yerli olarak üretmiş olduk." dedi.
15.02.2022 Koronavirüs
Selçuk Bayraktar, 250 adet solunum cihazı siparişi verdi
Selçuk Bayraktar, 250 adet solunum cihazı siparişi verdi Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yerli medikal solunum cihazı üretimini desteklediklerini belirterek, "Baykar olarak, Biosys firmasına hızlı üretim için destek olmaya ve 250 cihaz siparişi vermeye karar verdik." ifadesini kullandı.
22.03.2020 Haberler